Beach -09

Ja nu har jag tagit mig i kragen och beställt en ny bikini, tyckte att det var så bra med H&M att de hade så att man kunde beställa trosor och överdel i olika storlekar, annars har det ju varit att man måste ta samma storlek på båda, som ett kit. Men hur ofta har man samma storlek uppe som nere?! :)
Känns ju lite tidigt att beställa en redan nu, men man vet aldrig, hips vips blir det en utlandsresa och då behöver man den tidigare än man tror.
Nu ska jag lägga mig så fort tvättmaskinen blivit klar så jag är pigg imorgon till tjejfesten! KUL! Svejs

Min favoritöverdel med halterneck!

Kommentarer
Postat av: fanny

Ok, kul med tjejfest! kom just från en men jag var typ den enda nyktra så jag traskade vidare till mange där vi nu sitter och ser en film :) ganska skönt! surt med jobb imorgon men tur att du inte behöver vara bakis själv då :) har du sett eriks blåslagna öga då, johan kanske fått någon bild? herregud hockey är farligt.. Hoppas du hade kul på festen iallafall, kramar!

2009-01-30 @ 22:19:05
URL: http://fannyob.blogg.se/
Postat av: Mia

Hej raring!



Dans låter ju jättekul, kan tänka mig att det passar dig! Annars så kan jag verkligen rekommendera Pilates. Det var jättekul! Jag måste nog ta och kombinera det med någon form av konditionsträning däremot men snart är det ju vår och då kan man ju fara ut och springa. Kan ju lova att jag har träningsvärk idag däremot! Haha. Nu ska jag gå ut och se om jag kan fynda på secondhand butiken. Sköt om dig!

Tusen kramar

2009-01-31 @ 12:03:00
URL: http://www.mariaemb.blogspot.com/
Postat av: Hanna

Hej, haha jag förstår att du inte förstår min otroligt fina förklaring på platen. Men om du kikar in på min blogg ska jag skriva lite mer och förklara :)

2009-01-31 @ 18:31:54
URL: http://nystis.blogg.se/
Postat av: Emma

Hej! jå måste säga attjag älskar att baka jag med! Muffins finns ju så mycket olika. :) Jag fick då bara bra kommentarer av dom som åt dom så dom går hem hos många! MEn vem gillar inte nå med nutella och geisha? Hahah =) Kram!

2009-02-01 @ 11:13:07
URL: http://emmanh.blogg.se/
Postat av: fanny

Ja lika bra att skylla på pizzan ;) det blir fort lite för mycket av det goda och speciellt om det smakar polkagris:)hehe.. Jo jag funderar starkt på jeansjackan faktist.. Men då kommer jag väl hitta en finare en vecka efter jag köpt den. Men det må då vara ödet :)

2009-02-01 @ 16:06:27
URL: http://fannyob.blogg.se/
Postat av: anna-carin

ååh jag har också kollat på denna, jättefin!!

2009-02-02 @ 22:36:20
URL: http://annacarinz.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0