Blommor!

Idag blev det inte att ta det lugnt. Johan gav på förslag att om jag åkte och veckohandlade så skulle han städa lägenheten. Så det var inte svårt att tacka ja till. :) Jag tog bilen och åkte först och köpte Johan en ny grill ( våran blev stulen förra sommaren), efter det blev det att åkta på Plantagen. Där kan man gå hur länge som helst, finns ju massor att välja bland. Jag fastnade iaf för några blommor som jag tänkte plantera i våra krukor på balkongen. HIttade även en fin penséampel. Så jag var tvungen att köpa ett fäste som jag sen skruvat fast i väggen här ute så jag kunde hänga upp den!
Jag köpte blommor som var ganska frosttåliga. Tagetes är ju dock inte det men vi får lyfta in krukorna under natten i någon vecka kanske tills man kan lite på att det inte blir kallt för dom där ute. :)

Så här ser våren ut på våran balkong!








Nu fatts bara en liten blomma på bordet i den tomma krukan :)

Kommentarer
Postat av: Maria

Fiiiiint! Älskar blommor och vår. Har tänkt att ta mig en shoppingtur till plantagen i slutet av maj när alla tentor är gjorda. Lite pluggmotivation.



Kram raring!

2009-05-03 @ 21:55:02
URL: http://mariaemb.blogspot.com
Postat av: Malin

ooh va fint!! =)

2009-05-03 @ 22:27:00
URL: http://mammamalinsvardag.blogg.se/
Postat av: Maria

ÅHHHHHH, jisses va nyfiken jag blev nu. Första tankan va BARN (!) tills jag läste nästa rad, Hahaha. Kul att få prata med dig igen, jag saknar dig.



Vi hörs någon dag i veckan då!



Stor Kram

2009-05-03 @ 23:20:41
URL: http://mariaemb.blogspot.com
Postat av: Emma

Oj så fint ni verkar ha det :) Haha vilken deeal!

2009-05-06 @ 21:56:18
URL: http://emmanh.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0