Helgen

Fredag var det 1 maj och vi hade öppet på butiken så jag jobbade, tur som var öppnade vi inte förrän kl 12 så man fick sig en liten sovmorgon efter torsdagens sena inventering. Efter jobbet blev det en promenad hem med Monica till dom för att äta grillat och umgås. Alla lika trötta så det blev inte en jättesen kväll, lite senare än planerat men tiden gick så fort. Men det gör den väl när man har trevligt.

Lördag var det bara att ställa väckaren en gång till och upp på jobbet. Det känns att man jobbat 6 dagar denna vecka. Vi hade en otroligt bra lördag på butiken. Man hann ungefär hälsa på varandra på morgonen och sedanhade man fullt upp hela dagen ända tills stängning kl 16.00.
Så jag räknade kassan och åt lite mellis efter jag dragit ner gallret och alla kunder gått.
Sedan fick jag hämtning av Monica som just varit och hämtat Johan, det blev en lite biltur vidare för att hämta upp Anki, Lars och Mackan. Och alla skulle vi fara på Battle of Botnia galan som hölls igår här i Umeås gammliahall.
Det var faktiskt riktigt kul. Först fick vi äta tacos när vi kom dit och sedan var det matchstart. Läktarna var fulla, ca 3000 tog dom in. Men vi hade det så bra att vi hade ett bord på golvet runt ringen. Vårat bord stod även närmast vid ingången när musiken drogs igång och dom skulle komma ut till en egenvald låt, vissa mer planerat än andra. 
Och han som höll i micken var Musse Hasselvall, så Mackan passade på att fråga efter en autograf :)
Några knockout fick vi också se, spännande. Tog ett tag innan endel kunde gå ut med stöd. Kan ju inte vara bra för skallen.

Här satt vi, lite dålig bild men det var så starkt ljus där uppe och ganska mörkt där vi satt. 


 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0