Smultronsoda!!

Nygårda smultronsoda är så sjuuuukt god!! Iskall ska den vara....mamma hade en burk i husbilen jag fick smaka av och jag är fast! Nu ska vi & leta den här i Umeå...hon hade köpt den på Dollar men det finns ju inte här så jag hoppas vi hittar den på Maxi eller något annat ställe...vidare uppdatering kommer sen :))

Kommentarer
Postat av: Hanne

Hej, bor i Umeå och vet att Ica Maxi har den läsken. Står vid läsk hyllan mittemot toapappret, finns även i blåbär smak som också är himla god! :)



Tack för en trevlig blogg och lycka till med bebisen!(Är själv gravid med första barnet och har BF 30 Augusti) Himla spännande nu när det närmar sig ordentligt :)



Mvh

Hanne

2011-08-14 @ 13:12:10
Postat av: Ida - Gravid & Mamma till Vilda

Mamma och pappa brukar också alltid ha den där, och den är verkligen sjukt god :D Sällan man hittar en dryck som är gjord på bara smultron. Brukar ju alltid vara någon jävla blandning. Typ smultron/banan eller nått :p

2011-08-14 @ 13:27:34
URL: http://elfvin.blogg.se/
Postat av: Elin - Blivande Mamma.

Åååh, den är så god!!

Deras blåbärssoda också :P

2011-08-14 @ 13:33:19
URL: http://elinpantsar.blogg.se/
Postat av: Jessica - I väntan på lilla pyret

Kul att jag hittar hit av en slump & att jag sitter & dricker Nygårda smultronsoda samtidigt... :-) Ser att du gått över tiden. Mitt utsatta var idag den 14:e, men fortfarande ingen bebis. Dom verkar trivas bra i magen, våra små!

2011-08-14 @ 23:41:44
URL: http://zoulful.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0