Hemmadag

Efter jag gjort krämen & ätit lunch kom Johan hem. Vi la oss & vilade middag & jag sov 2 h! Var så himla trött! Så nu lär jag ju vara vaken länge ikväll & inte somna i första taget. Men men är man trött så behöver man väl sömn :))
Skönt var det iaf.

Vi har nyss varit på en prommis in till stan men det är så sjukt varmt ute så jag pallade inte att gå nå långt utan att det började slita & göra ont. Som håll/mjälttugg i hela magen & anfådd! Så det får bli att hålla sig inne idag & grilla till middag då det börjar svalka ute.

En rolig sak senaste veckan är att det är 3 stycken som jag inte ens känner som stannat till & berömt min mage så fin den är då jag varit på affären eller ute på annat ärende. Så roligt att man kan säga det fast man inte känner personen! Man blir ju så glad!

Vi idag...

Kommentarer
Postat av: Mamma Evelina

De är ju så roligt att ha kvar sen man själv var liten och gå igenom de :)



Visst är de roligt när man får beröm om magen av dom man inte ens känner. Sen när du har fått bebis ska du få se hur roligt de är att få höra hur söt hon är av alla ;) De är ofta flera man inte känner som stannar och pratar och tittar. Och nu när Meja går kollar alla och tycker hon är så söt :)

2011-07-08 @ 18:29:06
URL: http://loon.blogg.se/
Postat av: Hollys mamma- och Gravid med Nr2

Den är så fin den där klänningen, vart har du hittat den?

2011-07-08 @ 20:12:36
URL: http://elliieoberg.blogg.se/
Postat av: Helena

åh fina mage! det är som du säger, man kan inte riktigt förstå att det är så nära nu och är kvar i tankarna att det finns gott om tid..... not anymore;)

2011-07-08 @ 22:14:27
URL: http://halajna.blogg.se/
Postat av: Emma

fin kulan! :)

2011-07-08 @ 22:26:33
URL: http://emmaala.blogg.se/
Postat av: Madde

Allvarligt Emma, vem är din frisör?! :) Du är så fin i håret. Själv har jag mer dåliga än bra erfarenheter från frisörerna i Umeå ;P

2011-07-08 @ 23:16:51
Postat av: Ida - Gravid & Mamma till Vilda

Så himla fin du är! Och jättesöt klänning :)



Jag har ju faktiskt inte så många bikinis. Men jag gillar att blanda alla bikinitrosor med olika bikiniöverdelar från förr. var två år sen jag köpte en ny bikini, och innan det var det lääängesen. Däremot har jag köpt såna där mjuka sköna tyg.. ööh.. Ja, jag vet inte vad det heter, men typ top? BH? från H&M iaf, 4 st för typ 50:- eller nått :P har en som är gul och någon som är corall osv. (du vet vilka jag menar va?) Brukar ha dom då jag solar, för dom är så sköna. Badar dock inte i dom ;p

2011-07-09 @ 00:25:25
URL: http://elfvin.blogg.se/
Postat av: Hanna

Du är så fin :)

2011-07-10 @ 09:30:46
URL: http://hannaamandaisaksson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0