Nytt databord på plats!

Lite småfix idag här hemma och en till sak på plats. Det gamla databordet var så stort & dessutom i ek så det passade inte att ha i vardagsrummet. Nu blev det i vitt & ett mindre....blev mycket bättre.
Tur vi har så stort vardagsrum att det rymdes utan att se trångt ut. Var lite orolig för att det skulle se intryckt ut. Men skönare att göra ett barnrum av kontoret så man kan ha alla bebis grejer i ett rum med leksaker osv :)

Vi blev iaf nöjda!
Med våran fina pappersinsamling under bordet...
Ölkartonger kan man nyttja till mycket :)

Kommentarer
Postat av: Evelina - Mamma till Meja Lee

Eran lägenhet verkar vara jättefin :) Synd att de inte finns några fräscha lägenheter i Älvsbyn. De är bara äldre hyreshus överallt.

2011-05-22 @ 14:03:04
URL: http://loon.blogg.se/
Postat av: Evelina - Mamma till Meja Lee

Ja de är ju skönt. Hur stor är den? Bra att ha ett rum redan till bebis. Vi bodde i en stor tvåa när Meja kom. Och nu under de här året har hon hunnit sammla på sig en hel del grejer. Så ett rum att ställa allt i är inte så dumt :) Jo vi har flyttat till en trea. De kändes som att de var dax nu innan hon fyller ett år. Skönt med ett rum till henne :) Hus tänker vi inte ha bråttom med. Vi vill att de ska kännas rätt och hitta ett fint hus först :) Hur har ni tänkt sen, blir ni älvsnybor på senare år? Eller trivs ni bäst i Umeå? :)

2011-05-22 @ 20:13:15
URL: http://loon.blogg.se/
Postat av: Mli - Husägare & barnlängtan ♥

Verkligen jättefint :)

2011-05-23 @ 13:45:47
URL: http://idamli.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0