Dopet är bokat

Dopet är inbokat så nu sitter jag hemma och funderar ut hur inbjudningskorten ska se ut :)) Jag kommer lägga upp bild på dem så småningom men först vill jag att de ska nå brevlådorna till de bjudna...Så det dröjer innan de kommer upp på bloggen eftersom jag bara har klurat ut hur de ska se ut än så länge :) Tur man kan googla & hitta inspiration hos andra. :)
Dopet kommer att vara i Älvsbyn...enklast så då största delen av släkten bor där...

Vi var & vägde Melody idag....4100g & dryga 53 cm lång (53,2).

Kommentarer
Postat av: Jenny

Usch ja de var verkligen inte roligt, men nu var det gjort iaf:) Kan säga att de gjorde ont i hjärtat. Nu hoppas vi bara att han slipper febern. Än så länge har han inte varit nå gnällig som dom säger att barnen kan bli av sprutorna, så vi hoppas att kvällen går bra:)



Spännande att se vad du klurar ihop för fina kort då du visar de i bloggen:)

2011-09-06 @ 17:16:01
URL: http://jennylundberg.blogg.se/
Postat av: Helena

Hihi duktiga tjejer vi har:) ja faktiskt, Alicia har nog oxå lite ont.. Mest kör e runt på henne kvällstid.. Usch de gör ont i mammahjärtat för det blir ju ett annorlunda skrik:( kräks melody något?

2011-09-06 @ 17:34:01
URL: http://halajna.blogg.se/
Postat av: Kajsa

Åh, så mysigt med dop :)

2011-09-06 @ 19:06:04
URL: http://kajsaji.com
Postat av: Helena

UFF ja stackars! ja vår flicka kräks oxå, fast inte njuter. Dock en av de först dagarna kräktes hon som en vuxen människa, kom tom från näsan... Då va jag livrädd, men det har inte hänt igen som tur. Alicia har kommit in i ganska bra rutin med att äta.. Hon håller var 3 e timme:) så även på natten.. Hur har ni det om nätterna? Ja de där suttandet känner jag igen.. Vi skrattar så åt vår lilla flicka då hon gärna ligger kvar med brösvårtan under överläppen.. Ser ut som hon snusar;)

Har din sambo börjat jobba?

2011-09-06 @ 19:33:29
URL: http://halajna.blogg.se/
Postat av: Helena

Förstår att de känns konstigt att ge mat efter kräks, de tycker jag med.. Som du skrev magen börsen ju vara överfylls haha... Men som sagt det är väl gos och tryggt;) vad gör man inte för de lilla små.. Låter dem sutta såklart:)

2011-09-06 @ 19:35:40
URL: http://halajna.blogg.se/
Postat av: Helena

Haha ja Gud ja!! Den känslan hade jag precis då hon sovit jättelänge.. Hon vaknar ju aldrig tänkte jag:) det har dock blivit bättre.. I början trodde man ju att brösten skulle sprängas på riktigt!! Åh vilken sjusovare, vad skönt!!! Vi har inte heller riktigt fått in någon kväll/ natt rutin., som idag har hon sovit i stort sett från halv 4 och fortfarande.. Med vak för mat! Kommer hon sova inatt?

Åh vad mys att hälsa på släkt, skönt att ha folk runtom sig första ensamma tiden med:)

2011-09-06 @ 21:24:42
URL: http://halajna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0