Liten sengångare

Melody har börjat ta för sig att försöka ta sig framåt. Ser så sött ut då hon tar det så försiktigt så hon ser ut som en liten sengångare, haha. På mattor går det bra men på golvet är det läskigt för det känns hårt , kallt och kanske man kan halka och slå sig :) bäst att vara försiktig där . Och jag som tänkt den senaste tiden då hon suttit och lekt och satt händerna mot mattan att oj nu håller du visst på att tippa, det där kan du inte än & satt upp henne igen. Men mamman var tydligen lite trög att fatta att hon börjar kunna det och behöver framför allt träna för att bli bättre! Hon håller inte på vara våran lilla bebis längre...fast än är hon ju liten och vi bestämmer att hon måste vara det ett tag till! :) Men jag säger som de flesta andra föräldrarna -vart tar tiden vägen?!!

Vi som tänkte att det kommer nog vara lugnt då vi åker utomlands...inte kommer hon krypa tills dess. Nu är det 1 månad kvar tills vi åker...hm kanske mamman har fel, kanske hon lärt sig krypa tills dess? Åsa & Patrik vi kommer nog ha det vi gör att hålla Melody på en och samma plats då. haha


Kommentarer
Postat av: Lina

Ja alltså vi hade fullt upp att hålla wilma i skuggan i Teneriffa. Blev mest man gick med vagnen för hon va så nyfiken och gillar att åka vagn. Sitta ner gick inte alls då blev hon tokig när hon inte fick krypa iväg. Flygresan ner gick fint men hem var det ju morgon och hon full med energi ville ju röra sig hehe. Men det löser man alltid när situationen väl infinner sig ;)

2012-04-18 @ 19:59:16
Postat av: emma

ja jag kan inte förstå att man ska måsta ta flera skopor av en och samma sort :P haha

2012-04-18 @ 21:44:20
URL: http://emmaala.blogg.se/
Postat av: Johanna

Men gud vad stor hon har blivit! Och när sågs vi sist? Var ju bara några veckor sedan! Och jättesöt-sengångar-Melody! Satt och fnissade lite granna här för mig själv men så duktig :-) Kramar till er!

2012-04-18 @ 22:42:47
Postat av: Elin

2012-04-19 @ 08:38:37
URL: http://L
Postat av: Elin

Men vad hon kan lilla skrutten :)

2012-04-19 @ 08:39:11
URL: http://lantdrom.blogg.se/
Postat av: Saran - Mamma till Julian <3

Vad duktig hon är :D Julian gick ju när han var 9 månader så hon kommer säkert börja krypa snart :) jag tyckte det hände saker varje dag när han väl förstod att man kunde ta sig framåt! Det går på tok för fort!

2012-04-20 @ 09:01:26
URL: http://saharan.blogg.no

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0