Gipsmagen!

Det fick bli en gipsmage även denna graviditet. Kändes som om vi hade lite koll denna gång och snabbt gick det. Gjorde på samma sätt, behöll bh:n på då jag inte vill att riktigt alla detaljer ska synas. :)
En hjälpreda (läs stjälpreda) hade jag också :) Hennes kommentarer var bl.a: "Oj vad geggigt det var, måste tvätta sen" "Men vad är det här då" osv. Men tror någon tyckte allt kladd var kul. Vi fick båda två ställa oss i duschen sen medan Johan fick städa upp hela toan så det skulle vara rent överallt då vi gick ut. :) 
Nu är den klar och ligger på tork i tvättstugan. Ska bli kul att ställa båda gipsmagarna bredvid varandra sen och jämföra ♥ 
 
♥ Gipsmage v39, 12 dagar kvar till bf ♥
 
 

Kommentarer
Postat av: Hanna-Mamma till Melissa

Men shit nu är det nära! Kan ju starta vilken dag som helst :) Lycka till när lillasyster/lillebror väl vill komma ut! Blir nästan avis på dig. Jag tyckte förlossningen var så häftig och fantastisk. Det kommer säkert gå jätte bra för er :)

2013-12-28 @ 21:18:10
URL: http://hannaamandaisaksson.blogg.se
Postat av: Hanna

Det är ju så galet nära nu! Snart har ni liten i era armar, lycka till när det bär av :)

2013-12-29 @ 22:27:57
URL: http://hannovsky.blogspot.com
Postat av: Anonym

Du måste prova ett hokuspokus test, kön på bebisen. Spännande och se om det stämmer, har några vänner runtom som gjort det. Googla bikarbonat och bebis kön, så himla spännande!! Har du några känningar själv vad du tror?

2014-01-03 @ 23:17:37
URL: http://halajna.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0