Lördag

Vi som tänkt oss ut på fm idag men då mätaren visade -17 valde vi att kura inne och elda i kamin för extra myskänsla. Förkyld som jag är så kändes det rätt skönt faktiskt. Vi passade på att vila middag då Melody sov så vi alla 3 skulle vara pigga till kvällen. 
Johan med fler (papporna) är iväg ikväll på hockey och middag. Vi mammor & barn träffades upp för middag och surr. Melody orkade vara vaken till 21.30 & ligger nu i sin säng uppe & sjunger och pratar med alla mjukisdjur. Tar väl ett tag att varva ner efter en kväll med kompisarna. (Fast i skrivandets stund har det blivit tyst så hon somnade nog rätt snabbt) :) 

Tidigare i em gick Melody runt med barnvagnen. In på toan och låtsasbadade dockan, la den på sin pall och "smorde in den". La den i vagnen, tog upp den igen osv osv Hon har verkligen kommit in i en lekperiod, är som i sin egna värld och pratar på en massa för sig själv med sina leksaker. Hon kan sitta i sitt rum helt själv och leka med Lego, Mekano, i sitt kök eller med dockan. Vill hon vara nära brukar hon bara bära ut det hon vill leka med till rummet vi är i :) 




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0