Tandläkaren

Vet knappt om jag skrivit om det på bloggen, men Melody föll för ca 2 veckor sedan och stötte sig i munnen. Blod och gråt och en väldigt skärrad mamma som fick ringa hem pappan från jobbet. Det gick om snabbt för lillan men jag tyckte nog det var jobbigast.
Igår var vi och kollade tänderna igen hos tandläkaren och där var hon så duktig och sa -Aaaa så fort vi kom in till receptionen så de skrattade lite åt henne :-)
Lite konstigt var det att sitta i mammas knä och visa tänderna för någon okänd men tillslut sa hon även -Aaa där inne också och de fick vid säkert 4 tillfällen spegla i hennes mun korta stunder och titta, Sötknopp! Allt såg bra ut, inga lösa tänder och inga missfärgningar. De tror att blodet kom från den lilla "strängen" inne vid överläppen som mest troligt gått av och därav blodet. Tänderna verkade ha klarat sig bra....denna gång :/ vad man säkert ha ovarit med om hemskheter med de små....

Kommentarer
Postat av: Pernilla

Usch det är verkligen inte roligt när dem slår sig, var med om det med Malte för ett tag sedan där han med ramlade och slog i munnen. Fick också besöka tandis, men allt såg bra ut :)

Hoppas ni får en bra helg!!

2013-02-15 @ 18:57:06
URL: http://mammatilltvillingar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0