Lördag

Idag sov vi länge och sen fick det bli en senare frukost innan vi åkte ut på byn och inhandlade stavar till Melody. Pantade även in 3 drickesbackar och köpte 2 nya fyllda med julmust!  :)
Hem så Melody fick testa åka skidorna som syrrans barn haft och vi fått ärva. Rätt hårt på backen så det var väldigt halkigt att stå på skidorna men en bit åkte hon. Såg så galet gulligt ut med småstavarna till!! Hon sjöng "Lule mål, Lule mål" som om hon trodde hon åkte skridskor! 
 
 
Vi satte belysning i vår gran på framsidan och sen gick vi till pulkbacken där Johan & Melody tog sig några åk. Snabbt gick det i den hala backen, vi borde egentligen skaffa hjälm på lillan. 
 
Johan & Melody tog sen ett bad, jag satte igång en lussedeg som var lagom jäst till de badat klart så jag fick mig en bakhjälp. Duktig var hon att rulla till korvar, satte fast några russin och la dem i bullformar och samlade alla sina på ett ställe på bordet och bad direkt om ny deg för att fylla en till form ❤️ söto! Såg rätt nöjd ut då de var färdiggräddade :) gissar att vissa är rätt hårda då det gick lite extra mycket mjöl då hon själv fick bestämma :)
 
 


 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0