Hockey

Johan hade hockeymatch idag, träningsmatch. Vi åkte dit och kollade. Melody tyckte det var väldigt roligt, redan hemma då hon fick på sig vinterjackan och mössan. Tittade sig i spegeln och skrattade, så tokigt. Vi som sagt att vi inte ska ta på de kläderna förrän det är vinter ute. Men i denna ishall är det kallt och ett måste att klä sig varmt. Hon satt första perioden och klappade händerna och ropade -Hejja pappa! Konstaterade även att någon ramlade på isen, att de hade en koja de hoppade in i (avbytarbänken/båset) Att det fanns en älg på en reklamskylt, att det lät högt & att det var kul med musik i pauserna så hon kunde dansa. :) 
När hon träffade Johan ville hon inte att han skulle hålla henne så länge, lukta konstigt sa hon! Haha jag förstår! Hockeysvett är inget att leka med ;) 

Erika med barnen kom dit också, Sally & Melody traskade omkring och höll sig sysselsatta resten av matchen. Sen åkte vi hem hit & åt middag medan papporna var ute med hockeylaget på middag. Melody & Sally gick an hela kvällen & busade här hemma. Roligt att se att de hade så kul tillsammans (med lite bråk om småsaker & leksaker vissa stunder, men det hör till) En trött Melody somnade ca 10 min efter att de härifrån.
 



Kommentarer
Postat av: Anonym

så söt:)

2013-09-23 @ 11:25:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0