Söt hund!!

Ikväll har ju Johan lite killkväll här hemma. Och en av killarna har med sig sin hund och den är verkligen hur söt som helst. Påminner ganska mycket om min hund som jag hade förr. Lika platt nos :) En frans bulldog är det och den heter Gaby. Och är döpt efter hon i Desperate housewives. Uppfödaren hade tydligen döpt alla efter den serien.

Titta så himla söt! 4 månader är hon. Och faktiskt riktigt lydig! Öronen är ju för häftiga!

Julbak och pynt

Idag har jag haft julstämmning här hos mig! Johan sov till klockan 11.00 men jag tassade upp kl 09.00 och åt frukost sen började jag  att baka lite lussebullar och lussekatter! Oj så gott det luktar här nu, riktigt juligt! :) Medan degen jäste åkte jag hissen upp till förrådet och hämtade ner lite julsaker så jag kunde pynta lite. Så det har jag hållt på med hela förmiddagen. Man känner verkligen att julen närmar sig nu. Och Johan fick en glad överaskning när han vaknade, köket hade blivit tomtens eget konditori! :) Allt i rött och nybakade lussebröd på bänken, det var bara gröten som fattades :)
Så nu är jag hungrig igen och ska värma lite lax rester vi åt igår, lax, pressad potatis och dillgräddsås! MUMS. Sen har vi även fått lite snö idag, solen lyser så man måste ta sig ut en vända också...

Köket...mysigt!


Lyckad bakning! Dom blev stora också! Mumsigt. Ska bjuda på fika ikväll när grabbarna kommer och ska vara med Johan, jag lovade dem det i lördags :)


Bakade även myrstackar på tisdag kväll, så här är en bild på några av dem...jag hade tyvärr köpt lite lite strössel så det fick bli några färgglada bollar också! Gott!

Måndag

Idag har man jobbat men inte hade man klar mat när man kom hem! Men så bortskämd kan man inte vara varje dag. Så jag stekte mig lite blodpudding och åt med sylt och drack mjölk. Hur gott som helst! Tycker verkligen om det! Johan är nämligen i Stockholm idag för en intervju. Och han hade tur som lyckades ta sig ner dit i denna storm som började igårkväll. Här i Umeå har det blåst som bara den och snöat och nu har vi kanske 5 cm snö här! jippi! Kul om det kan vara lite vitt när det är skyltsöndag. Men iaf så hade inte flygresan varit den bästa för Johan, dom skulle precis till att landa när världes vind tog tag i planet och kasta det åt sidan så piloten var tvungen att lyfta igen. Så vädret var inte det bästa för att flyga idag kan man säga. Men dom lyckades landa iaf och det var ju tur. Så nu pratade jag med han nyss och han satt själv på hotellet och åt middag, stackaren. Önskar jag hade kunnat följa, hälsa på några vänner osv, men inte går det när man jobbar!

Jag har min lediga dag på onsdag så jag hade tänkt att julpynta då och kanske baka en och annan lussebulla! :) Mysigt, nu har jag hållt mig nog länge tycker jag. Förra julen blev det inte mycket till julpynt för då flyttade vi i mitten av december så då hade man inte tid att börja pynta mitt i allt, julgranen kom fram och någon stjärna men det var allt. Men i år blir det mycket mer! Fast jag orkar nog bara byta gardiner i köket! :) Så jag har en dag med pyssel att se fram emot!  
Och idag åt jag min första lussebulla! Monicas mamma kom med fika till jobbet idag! Riktigt gott var det, en saffransbulllängd! Saftig och god med pärlsocker på! Perfekt till efterrätt efter lunchen! Och jag mumsade på. Och allt känns så bra! :) kram

Helg!

I torsdags kom jag hem efter kl 21.00 då min dansträning var slut, så då blev det bara duschen och sen lägga sig så man skulle orka upp på jobbet nästa dag, det tar ändå ett tag innan man somnar för man är så uppe i varv efter träningen! Och den var lika rolig som vanligt! En ny koreagrafi att lära in och i slutet fick vi hitta på själva hur de fyra sista takterna skulle se ut / vara. Och jag kan lova att idag fredag har jag väldigt mycket träningsvärk i lår, mage och rygg! haha lite otränad bara. :) men det är bara skönt!

På fredag (idag) på morgonen hade jag en tid hos ortopeden för att göra mitt invaliditetsintyg, det som försäkringen behöver, och lite pinsamt...jag trodde inte att läkaren skulle se mig i underkläder för att kolla ryggen utan jag trodde bara att vi skulle prata om besvär och komplikationer jag kännt efter operationen. Men inte det, han skulle kolla ryggen för att se hur sned jag fortfarande var på utsidan, och kolla ärret osv. Och eftersom jag inte förberett mig på det hade jag inte de mest passande trosorna på mig och en skjorta som man knäpper ihop som e body! haha så pinsamt, men han var säkert van. Men det gick bra ändå och nu är det gjort iaf. Sen var det bara att åka till jobbet och hugga in med damsugaren för att sen öppna upp till kl 10.00.
Efter jobbet följdes jag och Monica till Lars föräldrar och blev bjudna på middag medans våra karlar åkte på hockey, så vi blev 3 stycken som drack ett glas vin och surrade på om alt och alla. :) Mysigt hade vi och fick jättegod mat. Sen blev det daimglass till tv:n och Idol. Men samtidigt var vi ju tvugna att ha koll på hur det gick för löven på texttv, för att veta om vi skulle få hem glada eller sura gubbar, och som vi höll tummarna! Och det slutade bra så en glad Johan väntade på mig när jag kom hem, han började till och med efterlysa mig!
Så nu ska jag borsta tänderna och lägga mig, har tagit på mig att jobba imorgon mella 11.30 och 15.00 eftersom Johan är på borta match mellan 09.00 och 21.00 och det kändes bara trist att sitta hemma och inte göra något. När vi stängt butiken kom Monica med ett bra förslag idag att jag kunde följa henne till hennes mamma Gunilla och äta middag och hämta Marlon imorgon. Och det tackade jag snabbt ja till då slipper jag äta ensam också! Hur trevligt som helst. Jag är hennes Lars i helgen och hon är min Johan sa vi! :) Nu ska jag sussa kram

Mitt i veckan!

Idag är det redan onsdag, kan inte fatta det...det tog till och  med ett tag innan jag lyckades övertala svärmor Annelie och Johans farmor Minette att det verkligen är onsdag! haha Annelie var helt inne på tisdag. Dagarna går så himla fort och det är inte länge kvar till skyltsöndag! Typ 1 vecka till helgen! Helt otroligt hur fort tiden gått sedan september. Men vad kul! Julen kommer snart och jag har nästan handlat klart alla julklappar. Skönt, man måste börja i tid när man har så många att handla till. Annars blir man ruinerad i december.
Och jag pratade som sagt med svärmor idag och hon har spikat allt till våran Londonresa i december! KUL! Och nu är det bara 2 veckor kvar snart tills vi åker iväg!! AAA vad jag ska gå och kolla i alla affärer, sen har vi också bokat biljetter till mamma mia musikalen, jag tror att det fanns biljetter kvar! Ååå vad jag längtar, vad kul det ska bli! Vi åker med Annelies syster och hennes dotter som är ungefär i min ålder!

Ikväll hade jag också mat på bordet nä jag kom hem! Oj så bortskämd jag är alltså! :)
Jag ska se lite tv i sovrummet ikväll, Bonde söker fru, men det är roligast att se bonde som söker bonden! haha
sen blir det sjukhusprogrammet Grey´s anatomy som också är bra...jag är hemskt på att följa serier, en riktig tv tittare på kvällstid! :) Johan får besök av 2 kompisar som ska komma och spela lite tv-spel så jag rymmer in i sovrummet! :)
Men det är kul, nu får jag bjuda på lite fika ikväll, allt som jag bakade medan jag var hemma i 3 veckor och inte hade annat för mig. Vi bjuder Fredrik på lite mat som kom från Luleå nyss endast för detta tv-spel! :) Eller han bor i Umeå men han säljer Lanza produkter och bilar ganska ofta, så det var ju inte så att han körde 25-30 mil endast för att komma hit! :)

Tisdag, Ugly Betty!

Ja idag har man jobbat hela dagen, fick jag komma hem till dukat bord och färdig mat, chili con carne och nygräddade baguetter! Mums! Sen får vi bara vara med varandra till klockan 20.00 för då ska Johan åka och träna. Och när han kommer hem sover jag förmodligen. Men då har jag ju mina favorit program på tv. Ugly Betty och Desperate Houswives! Kul! Och så synd att inte tv:n i vardagsrummet funkar så bra ikväll så jag måste ligga i sängen och titta på den tv:n. :) men det är lugnt! Nä nu måste jag rusa för jag håller ju på att missa mina program! :) Svejs

Pepparkaksdeg!

Vadå pepparkaksdeg färdig att baka? Så är det inte för mig, då gäller det bara att äta!! MUMS vad gott det ska bli, kanske hinner man med en till som man kanske kan baka av, för hembakt är ju ändå det godaste! Lyckliga jag som har en deg nu!! Igår var det nämligen slut på ICA när vi var och handlade jag och Johan, inte glad jag blev! Men idag på stan hittade jag en och som jag kastade ner den i korgen. Så bättre än såhär kan det inte bli efter en dag på jobbet i början av veckan...deg, en filt, en kudde, mjukiskläder, Johan och tv:n att mysa framför. Snacka om att ladda batterierna för morgondagen! :)

80-tals fest!!

Hur roligt som helst med lite fest, en mycket bra avslutning på jobbarveckan! Fredagen blev lugn med middag hemma efter jobbet som Johan lagat och hade färdig när jag kom hem! Hur söt som helst. Det var bara att ta för sig. Efter middagen tog vi det bara lugnt och sen kom en kompis, Johan som han också heter. Vi såg alla Idol och sen blev det film, som jag nästan somnade i soffan under en filt med kudde. Men det blev en ganska så tidig kväll för att vara fredag eftersom jag jobbade på lördag.  
Så lördagmorgon packade man med sig kläderna för kvällens outfit och åkte till jobbet. Det var en ganska lugn lördag men man höll sig med jobb hela tiden så tiden gick fort! Och det var ju bra för man längtade ju till festen ganska mycket! Att klä ut sig och allt!
Så jag stängde butiken och gjorde allt klart, sen var det bara att byta kläder, Anna-Carin kom också dit precis efter jag stängt. När jag var ombytt och klar väntade vi bara på Monica! :) Hon skulle komma med lite smink och en krustång! Och sen får man ju inte glömma det viktigaste! Något att släcka törstenmed! :)  Ni vet hon har ju ändå varit med om allt så hon var ett stort stöd till utklädseln och frisyrerna. Ha ha!

Och så här snygga blev vi till slut, tyckte vi då också efter att ha delat en skumpa på tre!


Chefen nr1! Bästa utklädseln av alla på festen! Missa inte axelvaddarna!


Glada Anna-Carin! Som en liten bakelse med sina kläder! :)


Och såhär skulle man ha sminket! Blå ögonskugga! Sen kan man inte missa min lugg! Som monica hjälpte mig med stylingen lite och sa hur det skulle vara! :)


Närbil på alla! Ha ha Läckra va?!


Och såhär snygga var vi jag och Johan! Ha ha Snyggast skinnjacka han hade som var kort, slutade ungefär där bilden tar slut!


Ja det var min helg! Så idag söndag blir det att bara ta det lugnt och se lite filmer och bara ligga i soffan! Måste iaf ta mig ut och handla lite mat! Tror även att jag ska snika ner en pepparkaksdeg i handlingkorgen idag, inte dåligt! Mums! Det var ju min söta syster som hade sin dotter att ringa mig och säga under fredagkväll att dom höll på att äta pepparkaksdeg! Men det var ju som att trycka på en knapp! Klart jag också ska göra det...det är ju våran tradition att göra det när det närmar sig jul!

Veckan...

Ja i veckan började man jobba igen!! Kul har de varit att komma tillbaka. Men två dagar fick man vara där och sen hade man en ledig dag på schemat eftersom man jobbar helg på lördag! Så måndag och tisdag har bara rullat på, lite taskig mage och förkylning har man dragit på sig. Men nu är det bättre, lite täppt i näsan är man väl, men det är inte så mycket att klaga på. Så nu idag onsdag ska vi lägga ner våran energi på att hitta en outfit till Johan tills 80-tals festen på lördag...haha inte snyggt...jag köpte mina kläder igår, provade ut dem efter jobbet och Johan tittade på mig med en konstig min kan jag säga. Man hade väl alla regnbågens färger på sig! haha man skulle ha tidsenlig klädsel så nu har vi stora förhoppningar på festen! Så idag blir det myrorna för att fynda kläder, Lycka till till oss idag!

Hemåt Umeå igen!

Jag behöver väl inte säga att vi tog sovmorgon idag med! Efter gårkvällen kan vi nog ha behövt det...det blev lite lunch på mammas jobb (Fluxen restaurang), lite fiskt och potatis och sedan en lång hejdå kram!!
Sedan åkte vi upp till bror Peter med familj och hälsade på, där var det lugn och ro, lite barnfilm och mys med Emilia. Fikade supergoda typ kladdkakebakelser med kolasås på och kaffe! Oj så gott. Jag och Lena åkte iväg med barnen på Emilias dansavslutning, för henne. Fick följa in och kolla på dom söta hoppande barnen! Och hur söt var hon inte där hon gjorde noga alla rörelser som tränaren visade och sa!
Sen var det bara att sätta sig i bilen och åka mot Umeå igen...ett stopp i öjebyn för att äta lite oxfilé pizza sen var vi mätta och belåtna och kunde fortsätta färden. Men dåligt väder hade vi, regn och dimma, inte kul för en bilfärd i 3 timmar, men hem tog vi oss iaf.
Så nu är det bara att lägga sig tidigt så man är pigg imorgon till jobbet!

30-års fest!

Lördag med sovmorgon! Steg upp och åt frukost sen blev det att sova vidare en stund. Skönt med vila.
Vi gjorde inte så mycket fram tills vi skulle träffas hos Patrik och Åsa innan vi skulle dra iväg till festen i Boden...lite cider och snacks och sen var man redo för att åka iväg med bussen som mamma körde! Kan tänka mig att det surrades lite i hennes nyktra öron! :) En rolig färd för oss iaf.

Taget i bussen, bröderna och Johan i baksätet...jag Lena och Magnus sitter i mitten, sedan var det mamma, Janne och syrran där fram!




Här har vi kusinen! 30-åringen!


Mätta och belåtna!


Såhär glada är man lite senare på kvällen!


Bror Peter och Johan sitter och surrar mittemot vid bordet


Bror Patrik med jubilarens son Albin i knät...


Jag och syster muppar oss


Syskontid!

Fredag började med frukost klockan 09.00 som vanligt, sen blev det en promenad in till byn och kolla lite i affärer...tur Älvsbyn har så många...tog inte så lång tid innan man hade sett det man ville se :) Johan hämtade mig och vi åkte till hans farmor på lunch, som vi hade bjudit in oss själva på! haha! Bortskämda än en gång! Potatis och köttgryta! mums..
Syrran slutade klockan 13.00 så då stod jag på hennes jobb och väntade på henne! Hade beslutat att vi skullle ha en eftermiddag på två, gå ut och fika och strosa lite till i äffärerna. Vi kom även på den smarta tanken att åka till pappa och ge han en lite farsdags present lite i förskott, visste ju inte hur bra vi skulle må efter festen på lördag så vi försäkrade oss med att fara till han på fredag och uppvaktas lite! köpte med oss lite fika och åkte till Korsträsk...

Farsdags presenten!


Mumsiga bullar med choklad!


Försökte ta en bild på pappas värmeljushållare. Det är bara 5 tända ljus i lyktan men om man kollar i den från sidan kan man se oändligt många ljus. Den är framtagen för alla offer i tsunamin fick jag veta, hur fint som helst! 



Får ju inte heller glömma vem jag träffade mitt i lilla Älvsbyn!! Angelica, jobbarkompis från Umeå var och hälsade på med en kompis och råkade vi inte stöta på varandra! Ett kort var ju tvunget att tas av oss båda, för det lär inte hända så ofta! Ett glatt skratt fick vi oss...



På fredagkväll hade vi fått en inbjudan till bror Patrik med familj på middag! Där rullade vi ut tror jag. Bjudna på klyftpotatis med baconrullad och ostfylld fläskfilé och sallad till det lite rött vin! Hur mätta som helst, magen fick vila ett tag och det blev klädprovning igen för mig, hade lite svårt att veta vad jag skulle ha på festen! Med hjälp av Åsa kom vi fram till ett beslut! :) Sen blev det Idol i tv-rummet då vi även fick en chokladpannacotta att mumsa i oss, som om vi inte var nog mätta! Hur gott som helst, mycket bra jobbat Patrik! :)
Innan vi åkte hem var vi tvungna att prova deras "spikmatta". Inte alls skön att ligga barhudad på!

Ser den skön ut?!

Torsdag i Älvsbyn...

Ja lite frukost klockan nio efter att bror Patrik ringt och väckt oss klockan 08.30! Han tyckte att vi skulle hoppa i kläderna och komma och dricka morgonkaffe och äta nybakade muffins...men oj vad vi inte orkade det :) lätt att vara pigg för han som hade varit vaken sedan 05.00 då sonen vaknat. haha...nä Johan åkte och tvättade bilen och blev klar lämpligt till lunch hos mamma...plättar med grädde och hjortronsylt! Hur gott lät inte det...vi höll på att äta ihjäl oss.
Sen blev det en tripp till Stockfors och hälsa på systeryster med barnen. Där blev det för det första en massa surr och skvaller, sedan lite klädprovning inför lördagens fest i Boden. Men klockan tickade på och magen började kurra så tillbaka till mammas lägenhet på middag! Bortskämda kan man säga att vi är. Kött och potatis med sås! Mums...
Efter maten åkte jag och Johan för att hälsa på bror Patrik med familj, Simon hade väntat nog länge på att vi skulle komma och hälsa på, sedan de ringe på morgonen och bjöd oss på fika, han började undra hur långt det var mellan farmor(mamma) och till dom, för det kan ju inte ta så länge för oss att ta sig till dom :) Söt!

Vi var välkommen!

Det har hänt en hel del sedan onsdag. Vi åkte ju som sagt till älvsbyn och där väntade middag hos mamma med syster och hennes 2 barn! Mysigt! Taco blev man bjuden på och det var ju perfekt för mig och Johan eftersom vi har kommit i världens taco il och måste äta taco typ 1 gång i veckan för att stilla suget! Sedan var det bara att lägga sig i soffan och se lite bonde söker fru och bara ta det lugt! Precis vad vi behövde. Äta lite chokladpudding med mjölk med mamma som kvällsgott...mumsigt...det blev en tidig kväll eftersom både jag och mamma somnade i soffan till nyheterna klockan 22.00


Dagens outfit

Ja så här ser man ut idag tisdag när vi ska sätta oss i bilen för att glida iväg till älvsbyn...man väljer mjuka och sköna kläder så bilfärden blir bekväm. Tunikan är från VeroModa och likaså tightsen, knästrumpor från Pieces...allt hittar du på The Store! :)


Nu hoppas jag att jag får ha lite tillgång till internet när vi åker hem så att jag kan uppdatera min blogg lite...

Planerar och förbereder

Denna tisdag har gått åt till att fixa iording här i hemmet lite, bland annat bäddat rent i sängen som jag brukar dra mig för att göra, men det är ju inte så jobbigt ändå...tänker man när man är klar ja. :)
Lite tvätt kastades också in i maskinen i mellan åt, dels för att få lite rena kläder tills vi åker iväg imorgon till älvsbyn! Sedan var man ju tvungen att tänka ut vad man ska ha på sig på lördag på min kusses 30-års fest eftersom även dom kläderna måste packas ner imorgon. Tur man har lite kläder att välj bland.
Annars har det inte blivit så mycket gjort mer än att blogga fram tills Johan kom hem, då satte vi oss i bilen och drog iväg till butiken med 13 bokstäver, Systembolaget! Vi insåg att det var bättre att handla medan vi var i Umeå, kanske finns det lite mer att välja bland jämfört med älvsbyn...bara en tanke...
Nska jag i alla fall gå och göra lite middag till oss, börjar kurra i magen...idag får det bli upptärnad grillad kyckling i lite creme fraiche, cyrry och pasta till.

Våra nya sängkläder från Hemtex, kuddarna och gardinerna lika så!



Ny matta i hallen har vi också, tur vi är bortskämda! Den passar så bra med våra "sittkuber" i rött


Bröllopsbilder...

Lite bilder på mig i bröllopsklänning som togs för ett projekt som en kompis till mig höll på med. Fick låna klänning från Cinderella i Piteå och sen var det bara fram med kameran. Vill visa dem trots det var ca 2 år sedan men det är ett så roligt minne. 



Ja så här kallt var det, läpparna är nästan blå!











Tur jag fick ta på mig något varmt lite då och då...

Filmtips...



Denna filmen måste ses!! Hur bra som helst.


Så mycket dans och sång, jag bara älskar musikaler!





Också en jättebra film...älskar dans. Var ju bara tvungen att se den eftersom jag dansar samma dans som dom dansar i filmen (Street dance)



Grym dans!

Mat och limpa!!

Ikväll blev det latmat, lättlagad pannkaka, men gott var det med lite glass och sylt till...



Sen kom jag på att jag skulle baka lite limpa i långpanna. Den är hur god som helst och jag har verkligen fått dille på den. Idag tog jag den sista skivan från frysen så då är det bara att ta fram sleven och röra ihop en ny. Tur den och är lättgjord. Här kommer receptet:

Filmjölkslimpa i långpanna                                                                                                                                                                        
* 1 liter fil
* 1 kg rågsikt
* 3 dl brödsirap
* 4 tsk bikarbonat
* ev lite brödkrydda (1 tsk)

Smörj en långpanna 30*40 cm och tryck ut degen, grädda på 175 grader ca 1 h. (Degen kommer vara väldigt kladdig.)




Den ser inte mycket ut för världen just nu, men god är den!


Men såhär fin blir den när den är klar! Man delar den stora limpan i 6 delar och sedan skivar man den! MUMS!! Jag vet då vad jag ska äta till kvällsmat...


Samlade festbilder!!


Sandra och Frida på fest hos Jenn...själv står man bakom kameran :)


Lisa och Emma på den andra soffan på samma fest från förra helgen 25/10-08



Jenn som numer är brunett och så jag, festen 25/10 :)



Och så här snygga var vi när vi skulle promenera till krogen på kvällen...vi hade inte beställt vädret kan man säga...regn och rusk, tur man hade tagit några glas vin och inte tänkte så mycket på hur man såg ut när man väl ställde sig på dansgolvet!



Mia får komma med på ett hörn...en välplanerad 80-tals kväll för henne, kolla in frisyren...är det någon som känner igen sig från den gamla goda tiden med spretigt hår och niveakräm på läpparna. Sen får vi inte glömma den korta skinnjackan heller!  (bilden tagen på The Store)


En måndag med telefon

Det kan man verkligen kalla denna måndag. Idag har jag ringt och polisanmält min cykel stulen. Tur nog hittade mamma pappret som man får när man köper en cykel med ramnummer och allt som polisen vill veta. Sedan var det bara att kontakta försäkringsbolaget och berätta, samt att vi har insett nu att vi betalar varsin hemförsäkring vilket kan vara lite smått onödigt eftersom man bara behöver en. :) Så det var positivt för Johan iaf eftersom jag redan betalat in min...så kan han riva sin inbetalningsavi som han fått för att förlänga sin.
Sen tror jag att jag har hunnit prata med nästan alla jag känner på telefon idag, Syrran (mammamalinsvardag.blogg.se)
mamma, Johan, Johans mamma bara på förmiddagen. Kul kul med någon att surra med, kan inte påstå att jag har någon låg genomsnitts samtalstid på mobilen.

Helgens händelser!

Lördagen bjöd på lite sovmorgon, Johan åkte på bortamatch medan jag åkte till Monica och umgicks hela förmiddagen med henne och Marlon. Tänkte att vi skulle passa på att hitta på något när vi var lediga ihop och eftersom vi båda var ensamma hockeyfruar.
Sen var det bara att skynda sig hem, kasta i sig lite mellanmål för att sendan åka och hämta Jenn, lite handling tillsammans på Maxi för att sen åka hem och äta middag ihop med Åsa. En tjejstark lördag kan man säga. Men ensamma blev vi inte länge, killarna dök upp glada för sin vinst och sugna på öl. Så med gott sällskap och lite vin var det som upplagt för utgång på schlagerklubben med dans hela natten lång!



André, Jenn och Sandra sitter och surrar vid vårat köksbord mellan klunkarna...
André, Jenn och Sandra sitter vid vårat köksbord och surrar mellan klunkarna...


Johan längst in sedan 2 killar från Lanza chiefs som är Johans hockeylag...håller stadigt i ölen :)
André, Jenn och Sandra sitter vid vårat köksbord och surrar...

Och det är det här som kallas laganda enligt 2 killar från Lanza chiefs!









Söndag blev inte allt för rolig...lite träningsvärk efter all dans...åker för att handla mat och när jag kommer hem upptäcker jag att min cykel är stulen! Inte rolig alls...och arg blev jag. Stulen från vårat trapphus med portkod! Verkar som att det inte finns något som håller tjuvarna borta. Men inte så mycket att göra något åt, bara hoppas på att personen förhoppningsvis vaknar upp och inser vad han/hon gjort och återställer den! Men det är nog bara önsketänkande från mig.

Björklöven på fredagen!

Lars bjöd hem mig och Johan med några fler på middag, lagade en supergod skaldjurs pasta som vi alla mumsade i oss. När alla var mätta och belåtna åkte vi iväg till skycom för att se björklöven spela hemmamatch.
Tur som det är äger vi ett badkar som är väldigt skönt att krypa ner i för att få tillbaka värmen efter hockeyn. Arenan är dock ganska varm men man blir väl frusen av att bara kolla på isen! :)

RSS 2.0