Frissan och ledig dag!

Äntligen är man vårfräch i håret! Härligt. Kom tvärt på att det verkligen behövdes och som tur var fick jag en tid idag då jag är ledig! Så nu har jag just ätit lunch och jag ska ta bilen och åka på några möbelaffärer. Spännande, får se om man gör något fynd.
Vi skulle behöva en hatthylla, byrå till hallen i svart och en svart spegel. Och när jag hittat vad vi ska ha i hallen kan jag ju sätta upp Välkommentexten som syrran slöjdat! Kul.

Nyfrissad och lite blondare!


Lite dålig bild på nya vårjackan. Vi har ju fått in märket Elvine, så det fick bli en av de jackorna. :) Dom har så snygga dragkedjor, syns tyvärr inte hur silvrig den verkligen är!. Den blänker.


En natt på hotell

Vilken underbar helg detta har varit! Vill inte att den ska ta slut! Och nu har vi lovat varandra att vi ska unna oss att åka iväg oftare. Verkligen värt att få komma iväg, byta miljö, och man behöver inte åka långt, bara hitta på något.

Vi steg upp tidigt på lördagen som sagt när jag skrev sist. En bilfärd mot sundsvall och parkerade bilen vid hotellet. Vi bodde på First Hotell Strand. Så bilen fick vila men inte vi, en sväng på stan! Vädret var verkligen inte med oss från Umeå, här hade vi sol och blå himmmel när vi åkte men i sundsvall snö/regnade det. Men vi skulle inte vara ute. :)
En perfekt uppläggning på shoppingen hade dom. En jättegalleria som bestod av 3 hus, gångar mellan så vi behövde inte gå ute i det trista vädret. Super. 

Jag fyndade ett par finfina skor, stövletter. Och som jag har letat i Umeås alla skobutiker efter liknande men inte hittat. Så det blev min shopping för dagen. 
Vi satte oss på ett fik och åt lite räkbaguette! Mums. Riktigt mysig miljö där. :)
Sedan gick vi lite till på stan, tills vi blev kaffesugna. Då gick vi in på Barista, mysigt fik med korgar som hängde i taket som man kunde sitta i, men dom var naturligtvis upptagna så det fick bli en soffa istället. Men det var också skönt. Vila benen lite. 

Efter det checkade vi in på hotellet. Och det var verkligen superfint. Ett nyrenoverat rum. Där hann vi bara hänga av oss jackan så kom dom upp med bubbel, jordgubbar, choklad och en liten present. (doftljus, lilla boken om lycklig kärlek och massageolja) så det kan inte bli bättre efter en dag på stan. Där myste vi och duschade för att gå ut och äta middag.
På kvällen blev det en plankstek med oxfilé/fläskfilé! Mycket gott.
Men vi var trötta efter allt vi gjort under dagen så vi gick upp till rummet och bara myste hela kvällen framför tv:n.

Frukosten var nog den bästa på länge! Allt man kunde önska sig att äta fanns där. Efter frukosten blev det mys och vla lite till på rummet. Sedan checkade vi ut och drog iväg till Birsta city och IKEA!
Birsta city var verkligen ett fint shoppingcentra, och Ikea kan man ju inte klaga på!
Sedan blev det bilfärd hemmåt. Och nu har vi just ätit middag och ska fortsätta njuta av denna dag.

Glad och ser fram emot denna helg! :)


Lite bilder från hotellet, J kastade sig i sängen direkt och vilade benen.






Jättesnygga sängbord med dimmer på lampan innuti! Vill ha :)




Gotta!


Casino hade vi som utsikt från rummet.


Roligt hade vi på cafét. J tyckte nog inte det var superkul att fota, men bloggar man så bloggar man! Haha söt




Här satt vi på lunchen med räkbaguetten!


Måste ju läskas lite som vanligt :)


Mina skor som jag shoppat! Lätta att gå i också, kommer vara perekta på jobbet.


Johan hittade också ett par nya skor att ha på jobbet. Snygga och nybehandlade med skokräm.

Sundsvall nästa!

Nu är klockan 08.08 och jag och Johan har just ätit frukost och ska ta bilen till sundsvall på en mysdag/helg. Ska övernatta på cityhotellet och idag blir det en dag på stan och äta ute. Imorgon blir det IKEA!!
Beställde rummet med love choice så vi får lite bubbel och choklad på rummet! Så mysigt vi ska ha! Verkligen kul att hitta på något tillsammans.

En liten bild på dagens outfit, ljusa jeansleggings med en vit/blå randig tröja och en mysig hood! Nu är man redo för sundsvall! Mer uppdatering kommer efter helgen! :) Svejs och ha en trevlig helg.


Hummel

Tänkte bara tvär kasta in 2 bilder på min sköna Hummel hood! Och med det dagens outfit. Kan man jobba i skönare kläder?! Jeansleggings som känns som tights och en hodd!

Nu ska jag ta och äta lite frukost innan det blir en promenad till jobbet! Solen skiner och det är 7-8 grader i skuggan! Inte dumt det. Svejs




Googlade

Haha var just inne på syrrans blogg och såg att hon hade haft lite långtråkigt.
Man ska alltså söka på google: T.ex i mitt fall: Emma är...och sedan skriva upp de fem fösta meningarna som kommer upp. Så mina blev:

Emma är årets kockelev
Emma är blåskimrande
Emma är grym
Emma är bäst
Emma är hemma.

Haha inte klaga på dom inte! Hade som sagt lite tid över jag med! :)
Nu har jag just ätit middag efter att ha jobbat, nu måste jag byta om och åka på dansen! Kul!


Sol och promenad!

Idag blev en riktigt härlig dag. Monica ringde och frågade om inte jag skulle ta en promenad och vara med henne och Marlon under dagen. Och det var jag inte sen på att haka på. Så jag hoppade i kläderna och gick till dom. Där lekte vi ett tag och sedan tog vi en promenad i det härliga vädret, Marlon somnade i vagnen så när vi var vid huset igen drog vi barnvagnen på baksidan och satte oss på varsin stol i solväggen! Superhärligt! Sedan var det dags för lilleman att vakna så då gick vi in och myste vidare. Johan kom och hämtade mig och vi åkte och handlade lite mat för veckan som kommer. Sedan blev det middag hemma. Jag fick äta upp resterna från igår vilket inte var så dumt. För Johan blev det parisare och mos. Så nu ska vi passa på att mysa tillsammans eftersom han åker iväg igen imorgon på bortajobb.
Har köpt hem lite ost och kex att ha framför tv:n ikväll.

Lite bilder från söndagen






Kvällens goda middag! :) Samt en färsk baguett med creme fraiche såsen på! Mums  


Middag och utgång!

Igår lördag jobbade jag hela dagen, ganska rolig dag, gick snabbt som vanligt när det är många kunder. Alltid roligast att hjälpa till med helgens/kvällens outfit.
Så jag skyndade mig att räkna kassan och gick till bilparkeringen där Sandra väntade med bilen. Sedan drog vi iväg till Ica Maxi och handlade en massa gott till maten. Och efter det var det bara att fara hem och äta av allt!
Det blev som vi sagt, fondue  med massa tillbehör. Upphackad frukt att doppa i smält Marabou choklad! Det var gott det. Sedan mumsade vi på cheesecake också! Ha ha vad vi hann äta. Brieost och saltiner stod också på bordet.
Efter några vinglas och lite tequilarose och annan likör blev vi ju dans sugna!! Så vi tog en promenad in till stan och gick in på Rex och stannade till stängning, hämtade jackan och gick hem åt varsitt håll! En mycket trevlig kväll hade vi.
Det får vi göra om.












Sandra berättade också att hon rider 1 gång veckan hos en privatperson som har 14 hästar. Så nästa gång hon åker dit och ska rida "hennes" häst ska jag följa med och titta på lite. Sedan kanske jag också ska börja rida. 200 kronor i månaden och får rida 1 gång i veckan! För billigt för att vara sant.
Tydligen så är det många av hästarna som är van med turridning så jag får väl ta och rida på någon av dem i så fall. :) Spännande.
Var tydligen också så att man bara hämtar dom i hagen, gör iordning dom, rider och ställer tillbaka dom. Inget göra rent eller fodra! Helt perfekt.

Nu är det söndag och jag sitter och har ganska nyligen ätit en lite sen frukost. :) Lite lätt huvudvärk men annars är allt okey! Solen skiner och jag skulle gärna vela hitta någonstan att sitta ute i solen. Ska nog gå och hämta solstolen uppe i förrådet och gå ut, frisk luft och solljus! Då blir man pigg och glad! Solen behövs nu kan man känna. Förstå att nästa helg ställer vi om klockan till sommartid!! Otroligt härligt. Svejs

Fredag

Jobbat hela dagen och har just ätit middag och sitter nu och njuter av en av mina goda chokladmuffins med kaffe till.
Ikväll blir det let´s dance och sedan har jag hört att en älvsbybo ska vara med i singing bee ikväll på 3:an kl21.30 så då måste jag ju bara kolla om det är någon som man känner igen.
Till middag ikväll blev det verkligen inget spciellt, tur jag har köpt godis så jag får något gott, det är ju ändå fredag. :)
En Findus värmupp mat blev det, kyckling på indonesiskt vis med ris och yoghurtbröd. Orkade inte laga något. Men den är faktiskt rätt så god.
Nu ska jag fortsätta med min muffin

Svejs

Torsdag

Veckan
har bara springit iväg! Fattar nästan inte vad jag har gjort med tiden förutom att jobbat såklart.
Måndag var det dans igen! Oj så kul det är, ett nytt och väldigt jobbigt steg lärde vi oss och jag har träningsvärk i armar, mage och ben än idag!! Helt otroligt otränad. Men det var svettigt värre denna träning, med det är väl meningen.
Jag har varit själv hela veckan till igår onsdag då fick jag hämta Johan från flyget! Så vi hann mysa en dag, spelade lite kort i köket och umgicks istället för att se film. Han åkte nämligen iväg idag igen til stugan vi var i förra helgen! Han, Lars och Andre ska dricka lite öl, äta god mat, köra skoter och umgås hela helgen! Va!! Vad gör man :)

Så imorgon blir det jobb igen, redan fredag! Dom roligaste arbetsdagarna kvar att jobba. Sedan vet jag inte riktigt än vad jag ska hitta på under fredagskvällen, får väl se hur trött man är efter att man slutat jobbet, annars finns det alltid någon jag kan våldgästa om jag får långtråkigt. 

Lördag har jag iaf planer på att vara med Sandra och vi ska fondua! Haha tror vi har kommit i något fondue il nu. Johan och dom skulle också äta det tror jag. Men det är ju så gott så det kan man äta varje helg. 
Så då blir det oxfilé med massa tillbehör för mig och Sandra på lördag. Oj vad vi ska ha mysigt. Det blir även att prova min nya chokladfondue som jag fick av Johan i present. Mums. Men jag kan undra vilken choklad man ska ha. Kanske ändå Marabou, är ju nästan den godaste. Men frågan är att jag tänkte att man kanske ska ha en lite mörkare choklad, men jag vet inte.
Får väl se vad som händer efter middagen, kanske utgång om vi blir sugna, beroende på hur törstiga vi är. Annars får det bli en myskväll med en massa surr som vi också är bra på. :)

Måste bara lägga in e bild på mitt fynd idag, nya uteskor. Jag ha verkligen inga, bara lågskor att jobba i butiken med. Så till påsk får svärmor ha sina ifred :)
Dom kommer vara bra att ha om/när vi åkter till fjällen också! Riktiga gore-tex skor med lite lurv i hela skon.


Nu ska jag blogga vidare och sedan gå och se lite tv ett tag. Svejs  

Uppdatering

Lördagen blev mysig med lite stugvistelse med Lars och Monica med familj. En otroligt god middag som bestod av fondue som sagt, sedan blev det liten matpaus och lägga Marlon, efter att han somnat var det melodifestivalen på tv så den såg vi och åt varsin semla hembakad av mig! Mumsigt värre.
Det blev en lång kväll för Johan och Lars, var uppe till 04.15, då kom Johan och la sig, Lars la sig på soffan i vardagsrummet i stugan och 05.00 vaknade Marlon! Så då steg han och Monica upp. Hon sov inte många timmar den natten eftersom jag och hon var vakna till närmare 01.00! :) Men jag snusade till strax före 09.00 då hörde jag att dom var vakna och gick upp och tog mig lite frukost. Där myste vi fram till klockan var runt två, då drog vi oss hem, Jag körde våran bil och Monica deras...mer behöver jag nog inte säga! haha
Sedan blev det lite handling för mig och Johan och sedan blev det en middagslur hemma efter att vi packan in oss i lägenheten igen.
På kvällen såg vi film: Australia...Mycket bra tyckte jag, lite annorlunda och grymt söt pojke också!
Det var våran helg det!

Grabbsen satt vid tv:n och spelade NHL hela tiden! Lars, Johan och Mackan. Mackan vann hela tiden!


Måste ju även lägga in världens fulaste bild på mig! Jag och Monica provade Marlons nya "spel", varsin mössa på huvudet med kardborreband (om det nu stavas så) och sedan skulle man kasta bollar så att dom fastnade! haha
Så nyvaken och osminkad i denna mössa ser man verkligen läcker ut!


Idag har jag jobbat hela dagen lång och två roliga saker har jag varit med om på jobbet. För det första fick jag blombud till butiken! Av pappa! hihi vad roligt. Jättefina blommor och såhär glad blev jag...rosa blommor...tjejigt värre.
Tack så mycket!
Sedan på eftermiddagen kom Johanna in och hälsade på! Jättekul att se henne igen! Var hur längesen som helst. En tjejkompis jag var jättemycket med medan vi bodde i älvsbyn och gick skola. Eller var det så att vi bodde hos varandra :) där ett tag. hihi.




















Nu sitter jag vid datorn och bloggar lite, har knappt ork kvar i armarna för att skriva nå! Har just tagit en dusch efter dansen kväll för jag kan lova att jag blev svettig! Grymt rolig koreografi ikväll på träningen! Men jobbig. Kommer ha träningsvärk i armar och ben imorgon, känner det redan nu. :)

Stugan ikväll!

Nu är det Lördag, jag och Johan har varit och handlat inför kvällen, fondue blir det. Vi ska till Lars föräldrars stuga som vi lånar ikväll med Lars, Monica och barnen. Så där ska vi äta gott och se melodifestivalen, samt övernatta. Perfekt, kan ju alla ta sig ett litet vinglas. :) Så jag kan lova att vi handlat ett och annat ätbart idag, vi kommer inte att vara hungriga iaf.
Nu sitter jag och fördriver lie tid vid datorn och väntar på att Monica ska komma och hämta mig efter att hon stängt butiken. Så bär det av!
Hoppas bara på bra väder imorgon så vi kanske kan vara ute i solen! Skulle vara härligt!
Nu ska jag gå och göra mig klar, packa med täcken osv. Maten har jag skickat med Johan, Lars och Mackan som redan åkt upp till stugan för att sätta på värmen. Då skulle dom förbereda maten också! Perfekt! :)
Svejs


Fredag!



Haha snygg pose, kanske inte...men inte lätt att ta kort på sig själv. .Jaja då var det iaf fredag igen och såhär ser dagens outfit ut! :)
En ny top som kommit in, den hamnade direkt i min "ta hem och prova de ny kläderna påse"...
Nu äter jag frukost och ska snart gå till jobbet.
Ikväll blir det myskväll för mig och Johan med taco! Sedan har jag ledig helg också! Skönt.

Onsdag

Idag är det onsdag och jag har precis fått i mig min middag. Johan är borta på jobb så jag är själv. Så det fick bli att värma lite mat från frysen. Men inte dumt det, blev nämligen över filé när vi bjöd mamma och Janne på middag i helgen så jag kokade lite potatis och vämde upp köttet och såsen! Mumma vad gott det blev, en riktig lyxmiddag för mig själv. :)
Så nu blir det lite tid vid datorn och sedan ska jag se på tv klockan 20.00, semester svenskar eller diagnos okänd. Bara lite slappar-tvtittande unde filten.
Har varit borta både mån och tis kväll så det ska bli ganska skönt att ta den lugnt. I måndags hade jag dansen som vanligt och det var lika kul denna gång, men svårt med alla nya steg som man ska försöka sätta ihop med en koreografi som vi lär in. Började med en ny i veckan.

Mumsiga middagen, det fattas bara en god efterrätt egentligen!


Idag på lunchrasten har jag gått lite på stan, det är inte bra när vi inget fungerande internet har på jobbet, då måste man ju gå på stan efter att man ätit. Kan ju inte bara sitta och kolla in i väggen på lagret.
Och det är farligt att vara på butiker och bara titta, för det går ju inte om man hittar något fint så måste man ju köpa det. :)
Så idag har jag hittat ett par skor att ha till sena våren och sommaren. Både snygga och billiga så varför vänta?!
Annars har jag bara huggit och stått i på butiken där det finns hur mycket som helst att göra varje dag, dagarna bara springer iväg. Att det redan är torsdag imorgon fattar man knappt.

Ny skorna, favvomodellen också. Kan jobba med varje dag utan ont i fötterna, hoppas dessa är lika sköna.


Idag ringde iaf Johan och sa att han kommer hem imorgon istället för på fredag!! Jippi det var ju roligt. Nä nu ska jag plocka undan lite i köket och starta en diskmaskin.     Svejs


Riktig födelsedagshelg!



Fredagen var min riktiga födelsedag och det var riktigt kul att jobba. Blev uppvaktad av så många under arbetstid! Man träffar ju ganska mycket folk när man jobbar på stan..och fyller en fredag då många är i farten. Så Monica och Lars kramade mig så fort jag kom in i butiken, Lars pappa grattade mig, Monicas mamma kom med en blomma som var så söt...hon visste även att hon skulle ge mig något som man inte behövde vattna så ofta för mina fingrar är ju inte dom grönaste! :)
Under lunchrasten kom Jenn på besök med presenter, 2 stycken ljusstakar/hållare. Mycket fina...märket Cult som är ett "kusinmärke" till våran vardagsporslingseri More. Och så klart visste hon ju det.
Hem kom jag och tog bilen för att hämta Johan på flyget, åkte direk för att sedan hämta upp mamma och Janne på hotellet. Och alla hade massor med saker i händerna med sig!
Annelie och Lars-Erik hade skickat micron med mamma så jag fick den så snart som möjligt! Och den var hur fin som helst! Matchade verkligen in i köket hos oss. Men jag tvivlade aldrig på Annelies val, hon vet vad vi gillar!
Mamma hade även med sig en present av Patrik och Åsa, Renklämmor!!!! Mums så länge jag velat ha sånna i frysen, perfekt till frukost eller mellamålen mina. Och dom är ju så goda!
Sedan hade mamma och Janne massa presenter: Badskum, en liten sil, en badrumsmatta och en digital köksvåg i silver!
Johan kom inte heller hem  med bara ett paket, utan 4 st! Massa godis från Arlanda, en chokladfondue ( som kommer bli perfekt till våra tjejfester då vi ska fondua alla rätter!)
Och ett litet litet paket, mitt favvo, guldörhängen! Jättesöta och ett mycket bra val av han.
Av Lars och Monica fick jag 8 glas, Eva Solo, jätte fina och nu har vi 12! Det behövs i våra skåpar.
Tror inte jag glömt nåt nu! :)

Jo jag kom på att på kvällen hade jag ju tårtbjudning, Jag, Johan, mamma, Janne, Jenn och Sandra var här! Både Sandra och mamma kom med tulpaner! Och det är ju så fint! Vi åt en mycket god tårta, så god att nästan ingen orkade av det andra fikat utan tog om av tårtan istället!
Sedan blev det surr för tjejerna i köket till nästan 23.00 medan Johan och Janne satt vid tv:n :)
En mycket trevlig födelsedag!! Tack till alla!

Lördag jobbade jag och efter jag slutat väntade mamma på mig i stan och vi följdes hem till oss för att göra iordning middagen, Johan och Janne satt och såg hockey när vi kom hem och drack lite öl, mådde ganska gott kan man säga.
Vi åt massa god mat, och cheesecake till efterrätt. Sedan sjöng vi alla lite Lips (singstar xbox) och skrattade.
Efter det blev det sällskapsspel i köket med så det kan låta. Och det är ingen lek att spela med Janne och mamma i ett lag. Janne kunde alla frågor och alla låtar, och mamma var inte långt efter i kunskap. haha vi blev utklassade 2 omgångar! :) Men värdiga vinnare var dom iaf!

Nu har jag just vaknat och Johan sover fortfarande, jag ska mumsa i mig en renklämma och kring 11.00 eller 12.00 kommer nog mamma och Janne hit, vi måste ju äta upp sista av tårtan och så kanske vi hinner med någt kul idag med innan dom far hem. Jag vet inte vad planen är faktiskt, men vi får väl se, dom kan känner att dom rantat nog mycket och vill börja köra hemmåt innan det blir allt för mörkt.
Svejs






                     






Tårtan!

Ikväll var jag tvungen att göra klart tårtan inför morgondagen. Efter som jag kommer hem 18.30 imorgon och ska då ta bilen och hämta Johan på flygplatsen, sedan ska vi hämta mamma och Janne på hotellet och fara hem hit så jag och Johan får i oss lite middag innan fikat på kvällen.
Så det var enklas att göra tårtan ikväll, och sen är den nästan godare om den får dra sig ett dygn i kylen och mojja till sig. Då blir den nog extra god och saftig.

Tänkte bara lägga ut lite bilder på min jättefina och förhoppningsvis goda tårta...läskas lie igen!



Uppvaktad igen!

Ja himla så många vänner och famlij man har som kommer ihåg en! Idag var det Angelica som kom in på butiken och hade en present med sig till mig! Så söt hon är. Hon sa att det bara var något litet men det var det väl inte! En ögonpenna från Make Up Store! Inte dåligt smink dom har där! Tack så mycket för den, jag provade den på en gång. Och det var tydligen någon ny färg som kommit, annars har den varit vit och nu har dom gjort en i beige. Mycket fint! Tur man har någon som hjälper en att hålla koll på nyheterna! :)
Sedan var det även min älsklingslunch idag på cafét! Laxlasagne! Hur gott som helst var det! Så nu är jag hemma och har en pannkaka i ugnen som jag snart ska ta ut. Johan är i Stockholm till imorgon så jag är själv. 
Så ikväll förbereder jag tårtan till imorgon! Mums. 
Nu ska jag äta...Svejs 

Tänkte bara läska med en bild på min otroligt goda laxlasagne till lunch!
  
Presenten från Angelica! Verkligen ett tips till er som inte har den redan.

Sol!



Oj vad soligt ute idag! I alla fall halva dagen och då passade jag på att gå ut en sväng på stan. Tänkt att man går dit fast man är där på jobbet varje dag! :) Men jag behövde handla lite inför helgen och det är roligast att promenera in mot stan för då får man se lite folk iaf!
Har ledig dag idag så jag ska lägga mig och läsa lite i någon av mina nya böcker! Har stått i köket under förmiddagen och grejat med godsaker inför helgen, vad kan jag ju inte avslöja för dom som kommer hit! :) Så nu blir det att vila. Svejs

Omtänksam vän!



Ja har man en omtänksam vän så har man! Idag var min kompis Gabriella på besök på butiken. Och gullig som hon är hade hon med sig blommor åt mig eftersom jag fyller år på fredag! Tack så snällt! Tyvärr hann vi inte träffas så länge som önskat, men har bestämt att försöka umgås under påsken i Kåbban!

Utmaning

Regler: Det här är svårare än du tror! Kopiera detta till din blogg, utmana 5 personer och berätta det för dom. Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord! Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma bokstav som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar! Lycka till!

1. Vad heter du?
Emma
2. Ett ord på fyra bokstäver: Etta
3. Flicknamn: Emilia
4. Pojknamn: Emil
5. Yrke: Elektriker
6. Färg: Ebenholtsvit
7. Klädesplagg: Espandrillos (skor)
8. Mat: Entrecote
9. Sak i badrummet: Eltandborste
10. Plats/stad: England
11. En orsak att vara sen: El fel
12. Något man skriker: En älg!!
13. Film: Ensam hemma
14. Något man dricker: Espresso
15. Band: Electric banana band
16. Djur: Elefant
17. Gatunamn: Ersmarksgatan
18. Bil:  Elbil
19. Sång: Ekorr`n satt i granen!

Ha ha vissa var verkligen svåra att komma på på E! :)

Jag utmanar:
Fanny
Emma
Hanna
Mia
Gabri

Välkommen och födelsedagshelg på låtsas!


Min beställning som syrran skulle göra år mig! Jättefint!

Nu var det verkligen ett tag sen jag skrev, har haft fullt upp sedan sist. Förra veckan gick åt att planera fikat till mitt "kalas"  för alla syskon med familj.
I Älvsbyn hade vi det bara bra, sov hos mamma och Janne på fredagen, vi kom väl dit runt 20.30 så vi hann med lite let´s dance på kvällen. Sedan hade vi fått renbäddat i dubbelsängen uppe så det var skönt att sedan gå och lägga sig efter vårat kvällsmål som vi alla fyra satt och mumsade i oss på kvällen efter tvtittandet. Mysigt med familjefika :)
Sedan tog vi det lugnt på lördagen och förberedde ännu mer till fikat som jag skulle ha senare på dagen.
Och jag och mamma fick oss en stund ute i solen också, vädret klarnade upp under dagen och då måste man ju passa på att njuta av solen.
Fikat tog vi med oss från piteå och en halvklar tårta som sedan färdigställdes hos syrran. Sedan blev det fika för hela slanten. Har ätit en hel del tårta under helgen.
I present fick jag böcker som jag kan läsa när Johan är borta, riktigt bra för jag gillar att lägga mig i sängen när jag kommer från jobbet och bara ta det lugnt och då läsa!
Fick även lite luffarslöjdsfantasi som syster gjort. Hon har en riktig talang för detta! Så jag beställde även bokstäver av henne som jag ska sätta upp i hallen: VÄLKOMMEN! Jättefina! Men för dom fick hon lön för mödan! :)
Efter fikat var det att hugga in i syrran hår och limma fast typ tusen slingor så hon fick lika tjockt svall som jag! :) hihi.
Det behövdes efter att alla släppt. Fint blev det också.
Lördagkvällen tillbringade vi hos bror Patrik och Åsa. Barnen hade somnat när vi kom dit fast Simon hade velat att jag skulle läsa för han, men han orkade inte hålla sig vaken tills vi kom så han hade somnat i soffan.
Där fick vi mumsa på älgribs!! Oj så gott och möra var dom också, han kan det där min bror :)
Sedan blevdet godis och chips och mys i soffan med surr.

Söndag hade jag inte så mycket att göra fram tills våran inbokade middag kl 14.30 så jag hann upp till systeryster ett tag och snusa på henne och barnen, Magnus var ute och meckade i skotern som hade pajat, men han fick till den! Efter det var det dags fö kalar nr2 med Johans familj, svärmor, svärfar, Johans farmor Minette och Karl-Johan. Där fick vi god mat, tårta och present. En micro kommer jag att få, ännu har jag bara ett kort på en! :) Dom är ju för fiffiga med presenter! Var välbehövligt för våran funkar inte alls bra.
Sedan drog vi iväg mot Umeå kring 17-tiden.

En bra låtsas födelsedagshelg hade jag och till helgen kommer den riktiga! Då blir det tårta igen och godmiddag, men nu får jag bjuda tillbaka. Mamma och Janne kommer på besök till helge men bor på hotell. Dom lyxar till det kan man säga! Men det är bra, unna sig ska man. Hotellvistelsen är ju en del av nöjet med en resa ibland.

Denna fina kaka bjöd jag bl.a på! En banan/chokladkaka


Och såhär såg det ut efter vi ätit älgbenen!! Mums! Inte mycket kvar!

RSS 2.0