Kommit hem igen...

Nu har vi kommit hem så nu har man en fin bränna :)


Ikväll har vi ätit tacos på balkongen och myst!


Mer kort kommer sen från utlandet...nu ska vi se robinsson finalen! Svejs

Resfeber snart!Har ju varit "tvungen" att köpa en till bikini. Var på H&M på lunchrasten och kunde inte motstå denna fina.

Ja ikväll väntar man bara på att det ska bli en ny dag. Imorgon efter vi stänger butiken åker vi först för att träffa min moster Yvonne och Nina som ska låna våran lägenhet i 2 dagar. Efter det blir det en bilfärd till roknäs för att sova över hos mamma och Janne. På torsdag ska vi på kalas hos syster. Barnen fyller år så vi uppvaktar båda på samma dag.

Och sist men verkligen inte minst så åker vi ju till utlandet på fredag!!! Så härligt, förhoppningsvis iaf. Hoppas bara på bra väder. Kan väl vara lite ostadigt denna tid men man ska tänka positivt. Vet ju aldrig. :)
Det kan ju bara bli bra, ledig, äter gott och åker tillsammans med Joahn och min bror Patrik med familj. Kan ju bara bli kul.

Sedan är jag ledig helgen efter att vi kommit hem så får vi väl se om vi stannar i älvsbyn eller åker mot umeå. Kanske har hemlängtan efter 1 vecka på Mallorca.

Så imorgon stänger vi butiken klockan 17.00. Nu ska jag ta mig en dusch och lägga mig och läsa lite. Kan ju börja slappa nu :)
Svejs

Lite bilder från umeå

Lite grönskar det iaf!
Härligt att kunna gå i dessa skor nu!


Snäll syster

Idag kom ett brev hem till mig i ett litet kuvert. Och det var en trevlig överaskring. Ett brev från syster som hade skickat så söta vinglas "märken" som man sätter på vinglaset och har lätt att känna igen vilket som tillhör vem. Kan ju vara bra, och fint var det också. Har redan förberett alla vinglas i skåpet så nästa gång vi använder dem så är dom smyckade och klara! :) Tack så mycket!! Gillar sånna brev. :)

Ett sött brev också så jag fattar vad jag skulle ha dem till :)


Se så fina! Hon är ju för fiffig min syster, 6 stycken fick jag och alla var med olika hängen. En liten nyckelpiga, en sköldpadda och en ängel.


Nu ska jag äta kvällsmat. Svejs

Lördag!

Lördag idag och jobb. Blev 6 dagar denna vecka också. Ganska slut i huvudet kan man säga. Inte bara för jobbet utan också för att jag har tagit ett stort beslut denna vecka.
Har nämligen anmält mig på en skola i stockholm, Beautyschool. Där jag kommer att studera ett år för att bli Hud- och SPA-terapeut. Mycket tankar har cirkulerat i mitt huvud. Men nu har jag sagt det på jobbet och nu är det mest spännande.
Så om någon vet av en lägenhet i sthlm som hyrs ut möblerad så tipsa gärna mig. Vi kommer att ha kvar våran lägenhet i Umeå så att vi kan komma tillbaka hit när jag tagit examen. Så ett lång äventyr väntar kan man säga. :)
Och det känns helt rätt att ta upp studierna igen, för en utbildning måste man ju ha som en trygghet. Och det är nu i livet det passar bästa att göra det, innan barn osv.

Här har ni iaf en bild på mig idag, lite suddig kanske :) Men nu ska jag till jobbet.

Blommor!

Idag blev det inte att ta det lugnt. Johan gav på förslag att om jag åkte och veckohandlade så skulle han städa lägenheten. Så det var inte svårt att tacka ja till. :) Jag tog bilen och åkte först och köpte Johan en ny grill ( våran blev stulen förra sommaren), efter det blev det att åkta på Plantagen. Där kan man gå hur länge som helst, finns ju massor att välja bland. Jag fastnade iaf för några blommor som jag tänkte plantera i våra krukor på balkongen. HIttade även en fin penséampel. Så jag var tvungen att köpa ett fäste som jag sen skruvat fast i väggen här ute så jag kunde hänga upp den!
Jag köpte blommor som var ganska frosttåliga. Tagetes är ju dock inte det men vi får lyfta in krukorna under natten i någon vecka kanske tills man kan lite på att det inte blir kallt för dom där ute. :)

Så här ser våren ut på våran balkong!
Nu fatts bara en liten blomma på bordet i den tomma krukan :)

Umeå just nu...

Idag söndag är det nog en spännande dag för många i Umeå. Ca 500 personer köar sedan tidigt på morgonen för att få vara med i uttagningarna till Idol! Spännande. Jag kan ju lova att jag sitter hemma och myser på en skön ledig dag och ska gå och väcka Johan snart. Idag blir det bara mys och kanske någon film.
Imorgon får vi nämligen främmande. Johans kusin Linus ska komma och sova över någon natt för att jobba här i umåe. Så idag tvättar jag gästsängkläderna iaf.

Idol är i umeå.

Helgen

Fredag var det 1 maj och vi hade öppet på butiken så jag jobbade, tur som var öppnade vi inte förrän kl 12 så man fick sig en liten sovmorgon efter torsdagens sena inventering. Efter jobbet blev det en promenad hem med Monica till dom för att äta grillat och umgås. Alla lika trötta så det blev inte en jättesen kväll, lite senare än planerat men tiden gick så fort. Men det gör den väl när man har trevligt.

Lördag var det bara att ställa väckaren en gång till och upp på jobbet. Det känns att man jobbat 6 dagar denna vecka. Vi hade en otroligt bra lördag på butiken. Man hann ungefär hälsa på varandra på morgonen och sedanhade man fullt upp hela dagen ända tills stängning kl 16.00.
Så jag räknade kassan och åt lite mellis efter jag dragit ner gallret och alla kunder gått.
Sedan fick jag hämtning av Monica som just varit och hämtat Johan, det blev en lite biltur vidare för att hämta upp Anki, Lars och Mackan. Och alla skulle vi fara på Battle of Botnia galan som hölls igår här i Umeås gammliahall.
Det var faktiskt riktigt kul. Först fick vi äta tacos när vi kom dit och sedan var det matchstart. Läktarna var fulla, ca 3000 tog dom in. Men vi hade det så bra att vi hade ett bord på golvet runt ringen. Vårat bord stod även närmast vid ingången när musiken drogs igång och dom skulle komma ut till en egenvald låt, vissa mer planerat än andra. 
Och han som höll i micken var Musse Hasselvall, så Mackan passade på att fråga efter en autograf :)
Några knockout fick vi också se, spännande. Tog ett tag innan endel kunde gå ut med stöd. Kan ju inte vara bra för skallen.

Här satt vi, lite dålig bild men det var så starkt ljus där uppe och ganska mörkt där vi satt. 


 


RSS 2.0