Cheesecake hos Mia



I söndags var jag och Gabri hos Mia och fikade gofika med en stor kopp kaffe till! Samt såg filmen Twilight som är så bra...Hade en mysig söndag med vänner och sdan pizzamiddag med Johan här hemma framför tv:n och soffmys resten av kvällen.

Idag i skolan har vi haft ansiktsapparatur, facial faradic. Så himla kul, galvanisk ström som gör att ansiktets muskler spänns. Och vilka grimaser man gjorde under behandlingen då musklerna spändes! haha alla skrattade så vi tränade även magmusklerna hela dagen. :)

Roliga bilder

Hittade några roliga bilder!
Denna passade mig...Spa inspirerad :) Är detta lunchlådan för en dag på skolan då kanske :)




Sushi som en dator..kanske det som behövs för att få J att äta det med mig :)


Tips till halloween...

Ja du som vill ha lite tips till halloween som snart är här kan få en lite inspiration av mig. Själv brukar jag inte lägga ner särklillt mycket tid på denna helg åt att klä ut mig och så men roligt att se vad man kan hitta på...












Tisdag

Idag har jag haft vaxning på schemat! Efterlängtad dag för alla tror jag. Så nu ar man vaxat det vi hittat att ta bort :) Skönt att ha det gjort, är ju inte precis den skönaste behandlingen men kul att se resultat på en gång.
Nu väntar jag på att Sandra ska komma hit med glass så ska vi äta något ihop, ta det lugnt och så en fruktsallad med glass vid tv:n som efterrätt. 

Imorgon ska vi ha make up på skolan! Kul! Våran lärare sminkar till Idol och jobbar till tv4. Det är ju lite roligt faktiskt. Så ännu en rolig dag väntar imorgon. :) Hela veckan har vi roliga saker!
Nu kom Sandra så nu blir det middag! Svejs


Dumlechoklad

Ja vilken lycka idag på pressbyrån när Johan gick in och skulle köpa sig en kaffe och jag följde med in...vad hittade jag på ett bord där inne om inte denna fina chokladkaka! Och visade den lite fint till Johan som just skulle betala sin kaffe och blev sugen att smaka också så den fick följa med oss ut. Nu har jag just smakat på den och den var mumsigt god! Men smakade typ som center eller plopp fast med som dumle då :)


Röd och fin på fredag!

Det kan man säga att jag är. Idag fick vi en kortdag på skolan, fick sluta 13.30 så det vra bara hem och pyssla om sig och vila. Johan var hemma vid fem-tiden, vi åt lax, pressad potatis, sås och sallad till middag. Mums så gott det var, hade längtat efter det ett tag nu så idag var det dags att tilllaga det!
Nu har jag målat mina naglar och vi ska se Idol som börjar om en stund.
Johan har precis skyndat sig till Ica och ska köpa brie och någon bulle eller annat gott. Jag är så sugen på kanelbulle ikväll! Så jag får väl se vad han har med sig hem, skulle köpa något gott iaf.

Röd och fin med en liten blomma i svart på varje ringfinger. :) tånaglarna har samma färg! :)

Mysig helg!

Lördag gick vi på stan och jag shoppade lite :) Kul! Sedan åkte vi till Marie och Patrik och åt pizza. Sedan tog jag och Marie tunnelbanan mot stan och satte oss på ett mysigt fik och mumsade på lite blåbärspaj. Sedan gick vi på bio och såg: "Allt för min syster". Jättebra film och hela biosalongen snyftade ljudligt under hela filmen! :)

Söndag började med sovmorgon såklart! Trött var jag fast jag sov länge.
Vi slöade här hemma innan vi gick ut till gallerian och strosade ett tag, kollade lite kläder men idag blev det ingen shopping för varken mig eller Johan. Vi gick och handlade hem lite mat till veckan och hyrde 2 filmer som vi sett med en filt i soffan. Så skönt. Johan gick till kina restaurangen när vi blev hungriga och handlade hem mat så vi skulle slippa laga något. Skönt! :) Gott var det, så lite godis på det!
Vi har hunnit med att snabbt dammsugit och tvättat kläder idag också. Och det känns som om denna dag varit så lång. Nu ska vi fortsätta slappa framför tv:n och ladda inför veckan.


Spa idag

Sovmorgon och sedan steg jag upp och myste tills Johan vaknade...men nu är det dags för ansiktsmask för både mig och Johan. En återfuktande, kylande, näringsrik, mask som även dämpar rodnader och är rik på antioxidanter och precis vad vi behöver som en bra start på denna lördag! :) hihi
Nu ska jag gå och skölja av den snart så blir det att äta nå lunch. Svejs


Chokladfestival

Idag har jag varit på djurgården...chokladfestivalen med Mia och hennes kompisar! Så otroligt mycket godsaker, allt ville jag ha men börsen styrde hur mycket jag kunde handla :) Men lite fick jag med mig hem iaf! Och jag fick Mia att handla lite till hihi
Nu är Marie och Patrik här och ska äta lite godsaker och ta en drink och se Idol...sedan blir det sovmorgon imorgon!! :)

Lägger in lite bilder som läskar! :)








Finaste klänningen! Kan inte tro att allt är i choklad! :)



Allt i choklad, även rosorna!


Detta handlade jag hem...marsipan och nougat med pistage och en vit nougat!! Mums!


Pepparkakschoklad! Sedan 3 chokladkakor till som var KarlFatzer och geisha :)

RSS 2.0