Uppdatering

Ja visst har man haft fullt upp sedan vi kom till Umeå.
Jag jobbar varje dag och kvällarna har vi försökt hittat på något efter att vi ätit grillat. Johan har ansvar för handlingen under sin semester, hans eget initiativ då han tycker att han handlar så mycket godare mat än mig då jag lätt fixar pannkaka eller annan vanlig mat. Haha jag kan inte påstå att det har gått någon nöd på mig sedan vi kom till Umeå :) Iaf inte i matväg! :)

Tisdag blev det trevligt sällskap hos Lars bror och fam. Vi följdes alla dit där de bjöds på grillade hamburgare, drink och live musik! Jag höll mig nykter då jag skulle upp på jobbet dagen efter. Men tydligen trodde jag inte att det skulle göra något att vara vaken länge :) en sväng på rex i slutet av kvällen för att sedan stanna där till stängning :) lätt trött på onsdagen men tur man har så kul på jobbet att det ändå går bra!

Nu har jag nyligen kommit hem från jobbet och snart sa vi fixa mat ihop, lät som om det bla stod lax och pressad potatis på menyn för kvällen. Lät ju mumsigt.

Trevlig helg! Tjing!

Brunett igen :)

Ja då var det fixat som jag funderat på länge. Less på de blonda och in med det bruna :) KUL!
Känns bra, det var längesen jag var brunhårig!
Allt klart

Skönt! Jag har packat upp alla kartonger och nu ser det ut som det ska här inne igen :)
Det tog ett tag och det var en hel del kläder.
Jag insåg ganska snabbt att jag var tvungen att gallra ut kläder ännu ett varv. Jag gjorde det i Sthlm men idag åkte mer kläder till bortskänkes.
Jag passade på att gallra ut Johans garderob också :)
Så tillslut hade jag 2 stora svarta säckar med kläder och 3 kassar med skräp osv som jag kastade bort och sopsäckarna med kläder fick skjuts till bortskänkes!
Nu var det gjort och fint i garderoberna fick vi också! Nu blir det tv:n resten av kvällen och jobb imorgon. Tjing

Packar upp

Idag blev det halv dag på jobbet och jag gick hem för att få något gjort här hemma också.
Helt plötligt har vi 91 kvm att städa igen och det står 3 flyttkartonger i datarummet som bara väntar på att packas upp. Känns som om det vore tid för det idag :)
Jag var lite sugen att baka bullar men jag får se vad som blir ikväll.

Jag fick mina efterlängtade betyg i postlådan idag också!
Kan bara säga att det kan typ inte bli bättre!!!! :) Skönt!
Nu väntas bara de bedömningarna från ITEC som jag säkert kommer att få vänta på innan de dimper ner i postlådan. :) Svejs!


Första dagen på jobbet!

Jaha då har man gjort första dagen på Wilmas Spa!
Känns bra att vara tillbaka i Umeå igen....hunnit med grillning och vänner under helgen.
Jättekul idag och dagen bara sprang iväg hur snabbt som helst.
Så mysigt med ett eget behandlingsrum. Några olika beh under dagen som djuprengöring, frans- och brynsfärg, vax hela ben och fina fötter: en lätt fotvård med hud och nagelarbete samt lackning.
Jag kan verkligen vänja mig med detta! :)

Me today! :)

Tjing!

Den värsta nervositeten lade sig igår när det första praktiska internationella provet var klart. Känns skönt att det gick bra, jag fixade pedikyr på en fot samt lackning av båda fötterna på 20 minuter, man får inte tappa fokus då kan jag lova! :) Blandningen av egen mask gick också väldigt bra, calaminelera, glykol, aloe vera, apelsinblomsvatten osv...perfekt konsistens! :)

Idag är det ett nytt prov med samma examinator...kroppsapparatur. Vi har 10-12 minuter vid varje maskin, ska visa ett område och padda eller jobba på, förklara för kunden och för examinatorn vilken ström, fördelar, kontraindikationer osv sedan avslutar man genom att ge kunden på sista stationen en helkroppsmassage på 45 minuter. Men idag känner jag mig inte lika nervös!

Imorgon efter de två sista proven, MDA och epilering ska jag städa ut mitt skåp i skolan och ta bussen till lägenheten för att hämta mina väskor och sedan åka mot flyget hem till Umeå! Känns underbart med en natt kvar i Sthlm och sedan får man komma på hemmaplan igen! Lite gruvensamt för att säga hej då imorgon men det kommer gå bra, vi ska snart ses igen :) Svejs  

G5-djupgående massage och fettreducerade osv  


Vakuumsug- Bortförande av slaggprodukter, ökar cirkulationen= mer näring till celler osv


Microcurrent- sårläkande, utförande av slaggprodukter, ökar blodcirkulationen, muskelstärkande osv


Det var några av maskinerna jag kommer att visa upp idag. Body Faradic och Galvanic kommer också ingå i det praktiska provet.

Bilder från Examen
Glädjen var på topp! Här Petra med våra söta muggar vi skålade med bubbel på morgonen! ;)


Uppdukat för oss, jordgubbar, bubbel, choklad, ost och kex!
Några lärare smet in på sin rast och skålade med oss!
Jag tröstar...söto!
Camilla och jag!


Hemma, en stor bukett blommor av Johan och en resa :)


Hej hopp

Ja nu laddar man inför de sista fyra dagarna i Sthlm! Kommer kännas både skönt att komma hem men väldigt jobbigt att säga hej då till mina vänner! Huvva ja nästan ont i magen redan bara jag tänker på det!
Vi kommer träffas och höras men vi är ju vana att ses varje dag i skolan! Så gråtvarning på onsdag då Petra åker och på torsdag då jag och Camilla ska säga hej då!! Men mig blir ni inte av med bruttor! :)

Helgen har varit lugnt med räkfrossa på fredagen med Johan, Annelie och Lasse. Jag fixade gelenaglar på Annelie...2 h tog det så jag har lycktas jobba ner tiden ytterligare! Kvällen avslutades med att titta på Grease som gick på tv :) jag blir aldrig less den tror jag

Lördag var det soligt och skönt. Jag och Johan tog 2 filtar och lade oss i solen, Petra kom och delade filt med oss och hade med sig världens största påse med bigaråer! Hemplockade och väldigt goda! 
Sedan kom molnen och Petra väckte mig och Johan på filten då vi slumrat till, jag hade iaf badat 2 ggr också så vi packade ihop och gick hem till oss. Efter att ha suttit ute på balkongen hela kvällen gick vi in och såg Shutter Island. Bra film men jag vill ha ett annat slut!! :) 

Söndag idag och sovmorgon....solen lyser och jag funderar på att gå en prommis till Petra och hämta min åkremsa. Men jag vet inte om jag ids sola idag, man har blivit lite mer försiktig i solen och känner att man inte behöver springa ut så fort den lyser :) men det är ju ganska skönt med värme, bad och picnik.   

Ikväll blir det bio med Mia...Eclipse!

  

Examen!

Tårar, glädje och lättnad! Vilken känsla! Examen!!!

RSS 2.0