Kom ihåg

Jag måste ju lägga ut en bild på syrrans naglar som jag skulpterade förra helgen då jag var hem på bröllop för min kusin i Boden. Grattis än en gång till er! :)

Passade på att sova en natt hos syrran med barnen...nyvakna!


Naglarna!



Midsommar

Vilken supermidsommar vi har haft i soliga Umeå med vännerna! :)
Midsommarafton bjöds på en båttur på havet på morgonen och sedan sillunch med färskpotatis och nubbe. Som det ska vara!
Lapade sol och hoppade hoppmatta med Marlon och sedan var vi hungriga igen..grillat, klyftpotatis, 3 olika såser och vin mm...efterrätt med glass, grädde, färska jordgubbar och Lars hemgjorda, sjukt goda chokladsås som man kan äta ihjäl sig av! :) Melon och annat gott, avslutade kvällen med ett glas skumpa och sa hej då vid 2-tiden :)

Lördag steg vi upp, åt frukost och drog oss till Lars och Monica och åt lite till :) Slappade hela dagen och vi körde lite Porche! Inte dumt det! :) Haha
Grillat igen till middag och samma efterrätt igen! Men vi klagar inte, man måste ju passa på! :) Är det gott så är det :)

Vi kan säga att vi verkligen njutit av helgen i Umeå och nu packar vi våra väskor för en "resa" till Sthlm och göra klart det sista innan vi åter är hemma i Umeå forever! :) Känns verkligen så bra! Lite pirr i magen inför alla slutprov och Itec proven, men det kommer säkert lösa sig!

Hoppas alla haft en trevig midsommar i solen! Svejs!

Jag har packat in en del av mina produkter till olika behandlingar i ett skåp hemma!
Hmm kommer allt rymmas?!! :)


Sandra!


Lars och Johan på båten...


Monica!


Marlon tog eget initiativ och lade gurka på ögonen! haha
En möjlig kund till mig då han blivit stor kanske?! :)


Sillunch!


Kvällscigarr, kaffe, konjak/whiskey och mörk choklad...en fyrtel alltså! :)
Ordningen vet dom.


Lars och Catrin



SPA

Har haft lite SPA hemma på mig själv.
Moor mud ler mask från Kerstin Florian. Jättehärlig mask som ökar cirkulationen, har en peelande effekt och främjar cellförnyelsen. Mjuk och skön efteråt!
Dock lite slarvig application :)



En dagen också! Stylad för salongen :)


 Svejs!

Hej hopp

Ja då var det dags för en uppdatering igen :)
Idag var det 8:e dagen i rad jag var på skolan och fyra dagar kvar till en ledig dag. Men inte ska jag klaga inte. Jag och Camilla hade hur roligt som helst och det käns så bra att jag valde att gå denna nagelkurs. Naglarna blir hur fina som helst och ingen kan gissa att det är oäkta.
Nu fattas det bara en liten minikurs till för att kompletera gelénaglarna. Det blir att gå en kurs på några timmar efter att jag fått mitt diplom i denna kursen. Vill nämligen ta hem det som är så stort i USA. Rihanna har det ofta och andra inom kändisvärlden. En film man lägger på nageln, finns i olika färger och mönster. Våran utbildare håller på med det också och sa att det vara bara att höra av mig då det passade. Men jag måste invänta mitt diplom i nagelkursen först :) men rom byggdes väl inte på en dag som man brukar säga :)

Idag hade vi slutprov teoretiskt i skolan i Kroppsapparatur, SPA och Helkroppsmassage. Det gick bra och senare på dagen var det dags för praktiskt delprov i Kroppsapparatur. Det gick väldigt bra och man förstår inte riktigt att skolan börjar gå mot sitt slut nu.
Känns både roligt och tråkigt. 

Tjuvar en bild på fejjan som Camilla lade ut på sina naglar som jag skulpterat på henne :) 
Dom ser dock inte glansiga ut på bilden. Ser man de på riktigt ser de verkligen nylackade ut hela tiden!
Jag måste ju ha lite bilder så ni blir sugen att ha mig till att fixa era! :) Kom ihåg att bara höra av er på något sätt :)

 

Raps

Jag kom på att Johan hade tagit ett så fint kort med mobben då vi körde hem från Camilla och Andreas i Köping förra helgen. Det är så fint med de stora gula rapsfälten och allt annat som blommar i glada färger!

OPI-naglar nästa!

Ja det är mitt nästa delmål i studierna. Och till helgen gäller det, då kommer jag gå kurs på skolan som jag valt att ta sedan några veckor tillbaka. Jag som velat det länge och helt plötsligt kommer det upp en lapp om en kurs nu innan vi tar examen. Passar ju perfekt medan vi bor här och för mig känns märket OPI från USA helt rätt också.
Gelénaglar blir det så känner ni er sugna får ni plinga eller skriva till mig så kommer jag fixa fina sommarhänder till er...eller varför inte åretrunt fina händer! Svejs...





Färgerna för sommaren 2010 :)

Jag gillar deras namnsättning på lacken:
- Catch Me In Your Net
- Wing It!
- Flower-to-Flower
- Fit a Bit

Gillar man inte dem finns det en hel del andra färger också :)

Måndag igen

Ja då var det mådag igen och helgen gick snbbt som vanligt. Eller veckorna går snabbt.

Fredagen tillbringade vi i Märsta med Mia och Johan och grillade till middag som sedan avslutades med en match i kubb ute på en gräsplätt. Och som vi vann jag och Mia mot grabbarna. Kan inte säga annat än att vi var grym! :)
Sedan var vi värda after eight kladdkaka och grädde. Hur gott som helst.

Lördag blev det sovmorgon och sedan ut på en promenad och sedan gå för att köpa 2 filtar för att kunna sitta på och äta jordgubbar, korv och dricka loka samtidigt som vi tittade på maraton i ett x antal timmar :)
Efter det blev det en lugn kväll med film.

Söndag blev till en shoppardag för Johan och Lasse. Vi hann nog med alla butiker som säljer herrkläder tror jag :) Men mycket blev handlat vilket var välbehövligt. Men inget för mig! Mycket duktig! :)

  

I am

Jag har nyligen investerat i en ny rouge på I am vid Skanstull. Våran make up lärare har en butik/salong där och såklart säljs det mineralsmink. Och som jag har fastnat för det som många andra :)
Men man får köpa lite i taget och bygga upp sitt sminkförråd med nya medlemmar!

Färgen "peachy"

RSS 2.0