Påsk





Måla ägg har man gjort någon påsk och ännu fler påskar har man ätit dem och ägg fyllda med godis! I år har jag hittils fått ett ägg av Johan med choklad i :) Jag fixar godiset till husvagsvistelsen under påsken och det brukar bli en hel del och jag brukar fylla ett STORT ägg.

Bilder från förra påsken :)



SPA

Imorgon är det sista dagen i skolan innan påskledigheten. Imorgon har vi Spa på kund och det ser jag fram emot Det är så roligt att ge en inpackning och skrubb. Allt ska ta 50-60 minuter med en ansiktskur också. Hur skönt som helt att få det också :)
Sedan bär det av mot Luleå och hem för att fira påsken med familjen och åka snowboard och skidor, grilla hamburgare ute och hålla tummarna för perfekt väder!



Beautyschool

Googlade på Spa och hittade en bild från våran skola! Hihi Receptionen och entren.
Så här kan ni kika lite

Plugg

Igår blev det en sväng på Ikea med Petra och Camilla. Det har blivit vårat nya måndagshäng! haha gratis buss dit och hem och billig middag och fika som bestod av ceasar sallad med bröd, delicatoboll med te samtidigt som man kan strosa och titta på inredning mellan varven. :) Helt perfekt!
Uppe i varv då jag kom hem av alla goda skrattanfall under kvällen! Haha



Idag är det tisdag och vi har haft salong hela dagen. Nu är jag hemma och har smaskat i mig taco till middag! En stund i soffan under täcket med fysiologiboken och plugga matspjälkning och andningssystemet.
Nu blir det tv resten av kvällen:

20.00 Dating in the dark
21.00 CSI NY trilogin 2
21.55 Cougar town







Sedan blir det att sova och ladda inför morgondagen i skolan med helkroppsmassage på kund med start 14.00! Svejs!


Pussar

Det blir några pussar då man är hem :)



Cupcakes!!

Mysig helg har det varit. Fredag var jag ledig och lade hela dagen på mina projektarbeten!
När Johan kom hem skulle jag fixa middag och hacka sallad men det gick inte så bra, jag hackade i min tumme! Aj aj! Inte bra gjort, öm och svidigt i den och den tål inte tryck! haha Men den läker nog snart. :)

  

Lördag blev det en sväng på stan och shoppa kläder till Johan, hittade massa fina och innan vi åkte hem gick vi förbi hötorget och köpte frukt i form av vindruvor och jordgubbar! Mums! Får inte glömma min nya tulpaner heller! Alla påskens färger! 

 



Till middag hade jag och Johan Mia här på taco, jag lyckades hålla mina fingrar hela denna hackning. :) Johan åkte hem till hennes Johan och jag och Mia bakade Leilas morots cupcakes med limefrosting! Så goda...och jag har någon dille nu på morotskakefika så det passade hur bra som helst! En massa cupcakes står nu i vår kyl och jag vet inte hur jag ska lyckas äta upp alla till på torsdag då vi åker uppåt.
Ska bara säga att vi var duktiga och kom ihåg Earth hour och släckte ner alla lampor! Lite besvikna på de runt om som inte verkade ha koll på tiden mellan 20.30-21.30 igår.



           




Vackert...

Idag är det bästa vädret för denna vår i Sthlm! Superhärligt och en långpromenad för mig och Johan runt hela Kungsholmen och lite till. Väl hemma kom jag på att jag ville ha en bukett tulpaner och så fick det bli. På med skorna idagn och gå typ 2 minuter till det lilla vita tältet som står nära oss och säljer dem! Nu har mina körsbärskvistar några kompisar :)
Snart blir det att ställa sig i köket och göra iordning maten för ikväll då Petra kommer på middag hos oss. Vi har hyrt några filmer till ikväll....får väl se vad det blir att se. Svejs!



Bara några filmer :) haha filmer för hela helgen!

Mina körsbärsblommor!

Som Mia sa då jag fick tulpanerna med körsbärskvistar...att de kommer nog att blomma små vita blommor...Idag ser jag dem! Så söta!


Lördag

Jag kom på att det kanske är dags att uppdatera denna blogg lite...det var ju som sagt ett tag sedan. Men har man fullt upp på dagarna och kvällarna så får den vänta :)
Men idag är det lördag och ledig dag från både skola och plugg så nu kan jag passa på att lägga in lite bilder från förra helgen då jag var hem för att fira min födelsedag lite och hoppades på bra väder för att kunna följa bröder med familj ut med skotrarna. Min resa började på torsdag kväll då jag åkte till Luleå och blev hämtad av mamma för att följa med till Roknäs och övernatta. Vi åkte till Älvsbyn på fredagen och mamma gick till frissan och jag passade på att kolla in klädbutiken medan jag väntade in henne. Och minsann jag hittade 2 toppar! :) tom en på rea i min stl. inte dumt.
Till syster för middag och hälsa på och sedan sova hos bror och hålla tummarna för vädret. Soligt blev det och en skotertur på både lördag och söndag blev det! Lite tårta på lördagen och hem på söndagen efter att ha hunnit träffa nästan alla. Fick skjuts av pappa till flyget och sedan tillbaka i Sthlm på sön kväll.
Det blev en snabb förklaring över min helg förr veckan.

Veckan som varit nu har varit härligt. Vi har haft det jättekul i skolan och dagarna bara sprang iväg. Vi har haft SPA hela veckan och skrubbat varandra, gjort inpackningar i både lera, aromaolja och alger. Så mjuk och skön man är nu. Roligt att känna resultat efter bara 1 vecka! Känner du dig torr, trött, ledsen, oren....gör en skrubb och inpackning! Så skönt! Mina armbågar är tom jättemjuka, de som brukar vara så torra och fnasiga. :)
Nu längtar jag till Umeå till badkaret för att göra mitt utrensande och balanserande kurbad 10 dagar i sträck! :) Härligt...bada i mineralsalter, alger, kamomillextrakt som får mig att känna mig som jag önskar då! Bara att välja vad som passar bäst för stunden. Finns något för alla.

I veckan har jag skrivit en massa projektarbeten och nu börjar de leta sig mot ett slut!! Skönt!
I tisdags var Petra här och jag färgade hennes hår...snyggt! Vi åt lite middag och kolade på tv hela kvällen. Skönt med ett avbrott i pluggnadet, lätt att man hamnar i det då man kommer hem efter skolan.





Hit måste man åka! Högheden och grottan! 
Säger så mycket både för stunden och minnena!




Jag fick några ljus på min tårta, skippade 20 och satte bara 4....24! :)


Min otroligt snygga soffa jag skottade till :)


Pojkarna fixade veden :)




Här blev det några madrassåk och med bobben! Kan lova att det gick fort! :) lika roligt för mig! haha
Det ser inte ut att luta så mycket men skenet bedrar :)


Elly!


Tulpaner och körsberskvistar

Lägger in en bild på mina fina tulpaner som jag fick av Mia, de överlevde lördagskvällen och står fina på mitt bord i vardagsrummet nu. När tulpanerna vissnar kan jag spara kvistarna som förhoppningsvis, om jag har tur blommar i små vita fina blommor! Fint! :)



Emmas lördag

Idag är det ingen vanlig dag för det är Emmas födelsedag Hurra HUrra HUrra :)
Ett brev på posten med grattishälsningar från mamma och Janne.
Vaknade först av mess på mobilen på morgonen av släkt och vänner. In i duschen och frächa till sig och till Hotell Continental för frukost. Vidare utan att veta vart jag och Johan skulle, en promenad genom Åhlens, ut på gatan och ett presentkort fick jag i handen. Ett från Johan, jag skulle få shoppa på H&M, och det skulle vara tomt innan vi kunde åka hem! Det var bara börja kolla och det slutade med att jag fick hem en hel del kläder! Inte dumt.
Lunch på stan innan vi åkte hem för att slappa ett tag och ganska snart kommer vännerna för fördrink och styling. Sedan bär det av till Söder och restaurang Faros för grekiskt gott i magen. Mums, men jag vill inte andas på någon imorgon tror jag, kommer nog vara en blandning av vin och tzatziki! :)
Nu tv och mys en stund, kanske hinner lägga igen mina ögon ett tag så jag orkar med kvällen...Svejs!

Här kommer lite bilder från min present av Johan...
Ta bort I och S så blir det The Store!! :) hehe såg det först när jag kom he´m, lite roligt...








Kort kavaj, med ledig midja


Knäsockar 2 pack+strumpbyxor!


Från mamma och Janne




RSS 2.0