Nya mössan

Idag klädde jag lillan & tog vagnen in till stan & mötte upp pappa Johan som varit hos frissan. Vi gick en prommis & sedan hem igen för lunch. Sen har vi myst på här hemma, sett lite film, vilat middag & nu har vi nyss fått i oss middagen...renskav & stuvade makaroner. Melody sover i våran storsäng efter middagsluren. Svårt att sova lika länge som hon. Men nu känner jag att det borde vara dags för henne att vakna snart då jag mer än gärna skulle amma en stund :)) Får låta bli att tänka på det för bara det gör ju att det rinner till haha

Här har jag tagit på henne senast inköpta mössan, hon ligger i vaggan & sover & har ingen aning om att vi ska på prommis...hon vaknade aldrig & vi la tillbaka henne i vaggan då vi kom hem igen :))

Idag...

Mys i babysittern...strax ska vi ta en prommis med vagnen alla vi 3 tillsammans!

Cult Design

Detta fick vi av Elin & Jesper & av Wilma (mitt jobb)
Tusen tack!

Gåvor...

Tusen tack!!
Melody har fått födelsepresenter...kläder & annat fint! Bra med större storlekar att växa i :)
Ett litet bildregn på presenter...
Hemstickad kofta av min moster...med mössa & matchand sockar också! Sött

Babysitter

Vi åkte på babyproffsen och köpte Melody en babysitter idag. Och den var jättekul tyckte hon!! :) Ligger & försöker titta på djuren som hänger :)

Dagens mamma


Månadssten

Melody har fått ett halsband av sin moster...ett med en delfin & hennes månadssten! Sött

Kräftmiddag!

Min syster med resp är ju här i helgen...igår bjöd vi på kräftmiddag. Och vi slog på stort med girlang i taket också! haha Johan ville köpa hattar också men det skippade vi...gott var det.

Riktigt fult men kul! :))
Kräftor, bakpotatis, avokadohalvor med keso, färskt bröd, kex, ostar, sallad, västerbottensostpaj med creme fraiche & stenbitsrom...Efterrätt hade jag gjort vaniljpanacotta. Vi blev mätta :)

1 vecka!

Igår kväll 21.00 blev Melody 1 vecka! Och det behövdes bara 1 minut med henne för att känna sig beroende!
Här hade jag ganska så ont, öppen ca 5-6 cm och jobbade på utan bedövning och tog värkarna med Johans stöd :)
Förlossningsberättelse kommer sen, har inte tid & ro att sätta mig så länge vid datorn än :)) Och det tar ett tag att skriva ner allt :) Men det kommer så småningom.

Nu ska jag vila middag med lillan & sen kommer syster & Gerad hit på kräftmiddag!!
De har hunnit vara här idag & snussat lite bebis, ätit lunch & surrat :) Kul!

Mamman....

Har ju shoppat en hel del senaste 2 dagarna. Idag tog jag Melody med mig i vagnen & gick på stan i 2h, hon sov hela tiden & jag fick med mig hem mer nytt till garderoben! :)
Bla denna kofta & bälte!

Dagens Melody

I ♥ MOM :))
Ser ut som att hon ler på bilden, hon drar på munnen ibland så det ser ut som det. Sötis!

Fossingar

Man skulle ju kunna snusa ihjäl sig på dessa!

En blomma åt oss var...

Mamma (Mormor) & min moster (gammelmoster) kom med blommor...
en till oss alla 3. Jättefina rosa gladiolus!
Kläder till Melody fick vi också :))

Mamman för dagen

Mysmorgon med bad för Melody & sovmogon till 09.00 för oss alla. Inatt har hon enbart ätit & somnat om.
Nu ska jag på stan en sväng...Melody får vara hemma med pappan & sova i vaggan. Sen blir det hem & mata vidare igen....så jag ska skynda mig då hon just ammats klart & somnat :)) Men stan är ju inte långt bort...

Om hon bara visste...

Hur underbart älskad hon är!!
Idag ska vi till BVC för fösta vägningen & mätningen...vi hade även hembesök igår av distriktsköterskan. Så allt rullar på :)
Idag kommer Mormor hit!! & gammel moster! Vi längtar massor!

Melody 4 dagar


Vi myser

Hela dagarna verkligen....nu kan jag lova att mjölken runnit till ordentligt! Shiiit vilka meloner! haha
Melody är så söt när hon ätit klart, hon blir helt utslagen & det slutar alltid med att hon somnar vid bröstet. Så himla mysigt så det är inte sant. Vet inte hur många gånger vi frågar varandra om dagen jag & Johan att är hon verkligen våran? Hur kan hon vara så här underbar!!! :)
Hon sover & äter i princip hela dagarna...när hon sovit någon timma börjar man ju vilja att hon vaknar så man får vara lite med henne igen :))

Uppdatering från 2 dagars kollen igår:
Hörseltest - OK!
Doktorskoll: OK! (lyssnade på lungor, vred & vände på henne hit & dit)
Det togs PKU-prov som vi får veta sen om (Inte alls kul att se när de stack henne i lilla handen)
Vi fick hennes personnummer, veta blodgrupp.
Vikt igår: 3320 g (Viktnedgång från 3570g) Så det tyckte de var bra att hon inte gått ned så mycket & insåg att min amning verkar fungera bra!

Blommor

Än har vi inte haft så många på besök...de kommer fler i veckan :) Vi bor ju en bit bort...Farmor & Farfar (svärmor/svärfar) var här i helgen & uppvaktade oss & lillan....
Blombud har vi fått....bla från Johans jobb. Det var en jätteläcker bukett.

En stor bukett med rosa blommor & omslag som sitter ihop med en liten bukett med rosa blommor...ska föreställa att bandet mellan buketterna är navelsträngen!! Jättefint! :))

Amningen...

Den går hur bra som helst! Så mysigt! Vi har en pigg liten tjejja som tar bröstet så bra. På BB började hon med att amma i 1 1/2 h direkt hon kom ut & sedan har vi bara fortsatt. Hon äter t.om tills hon kräks lite ibland & blöjorna är kissfyllda vilket innebär att hon får i sig vätska :)) Redan på BB ville hon snutta & suga hela tiden & de sa att man kan ge henne napp utöver amningen om det verkar som att hon vill snutta & suga hela tiden så vi skulle spara på mina bröstvårtor. För hon kan inte ligga vid bröstet hela dagen för då lär mina bröstvårtor släppa! haha
Iaf känns det jätteskönt att det rullar på så bra!
De ringde från BB idag eftersom vi åkte hem så tidigt, skulle bara kolla hur läget var & om vi hade några frågor...de tyckte allt lät jättebra & imorgon ska vi dit på 2-dagars kollen :))

Melody

Sovandes i mina armar på morgonen! Mys!!

Första natten hemma...

Första natten hemma! Melody somnade 22.00 & sov till 01.30 & jag med! Skönt kan jag lova. Kl 01.30 var det dags för amning & lite sova/vakentid till 05.00 då hon tyckte det var dags att vakna på riktigt! Ögonen vidöppna & pappa Johan fick stiga upp & vandra ett tag efter att hon snuttat klart. Så sov jag vidare 1 h & kl 06 steg jag upp, avlöste Johan, ammade & så somnade hon om 07 igen & sover än...snart 3 h utan ett ljud!
Så vi har stigit upp, duschat & ätit frukost i lugn & ro och nu blev det lite tid vid datorn...får väl se när hon har tänkt vakna :))

Nyduschad mamma nu på morgonen...magen är som borta...mer som en degklump/tom påse :)) (1 1/2 dygn efter förlossning)

Våran lilla sessa!!

Kan bara inte sluta titta på henne!! Har inte sovit många timmar/minuter inatt då man bara velat titta så hon andas & allt ser bra ut. Vilken känsla! Här har ni en liten bild på lilla underverket...


Snabb uppdatering

Tack för alla gratulationer!! Just nu kretsar det mesta runt vår lilla prinsessa så jag kommer att kika in till er sen...

Jag tänkte mest uppdatera & skriva hur läget ligger & hur vår dag såg ut igår i snabb version.
Efter att jag uppdaterat att jag var öppen 3 cm tog jag bad här hemma & tog värkarna tillsammans med Johan som stöd. Vid 16-tiden ville jag åka in & få smärtstillande...in på förlossningen & då var jag öppen 4 cm så det hade inte hänt så mycket men jag hade samtidigt spänt mig ganska mycket här hemma & inte kunnat slappna av. Vi fick ta ett bad & jag satt i ca 45 minuter tills jag blev så varm att jag ville upp. Då hade jag öppnats 6 cm & jag började prata om att de skulle få lägga epiduralen. De var inte jätteförtjust i det eftersom jag har min ryggoperation & en massa skruvar...de la en annan bedövning inne mellan benen som jag inte vet vad den kallades för än...men som en lokalbedövning samt att jag tog lustgasen samtidigt & då blev jag direkt 7 cm öppen & vattnet gick av sig självt mitt i en värk! Då blev värkarna direkt massor mer påtryckande & jag ville nästan krysta snabbt efter det men vara bara öppen 8-9 cm....stod på knä ett tag & tog värk efter värk & tillslut tipsade de mig att lägga mig på sidan & fortsätta krysta...30 minuters krystning så var lilla underverket ute 21.00! Så allt gick super & jag fick en massa beröm!!

Bild & mer uppdatering kommer senare!
Behöver jag säga att vi är LYCKLIGAST!!!!! :)) Nu hemma också! Skönt!

Aj, aj! :))

Jippi!!! Vaknade av en värk på morgonen 07.30, steg upp & åt fil och direkt en till värk....har vaknat några gånger under natten då det molat på i magen. Efter andra värken var det som att det rann till efter benen och jag misstänkte liiite vattenavgång så vi ringde till förlossningen & informerade läget. De ville att vi skulle komma in för koll om det var så att det var vattnet som börjat strila.
Ctg i 30 min som såg bra ut för lillan & registrerade värkar med!
Gynundersökning som visade att det var slemproppen som fortsatt släppa på morgonen och hos vissa kan vara både vattnig & mer fast.
Nu är vi öppen 3 cm!!!! Så vi tog bilen hem för att försöka vara hemma så länge det går, ta ett bad & få i sig lunch så får vi väl se när det blir dags att åka in igen. Hoppas bara inte värkarna stannar av!
Men när de väl kommer blir jag både varm & frusen i kroppen på samma gång & skakar. Ganska så ont med andra ord men jag vet ju att de bara kommer bli värre med smärta....just nu kommer de med 5-8 min mellan...varierat hela tiden...
Nu kommer jag inte uppdatera mer....men ni vet läget iaf....

På förlossningen för koll idag

Ja inte för att värkarna satt igång men jag har så sjukt ont i ena foten & den är supersvullen & svullnaden går inte ner över natten. Jag får tom halta då jag går med skor på...& bara höger foten....
Så jag ringde in till förlossningen & frågade & de tyckte vi skulle komma in på koll för att utesluta havandeskapsförgiftning & propp.
Efter en massa väntan & kontroller av barnmorska & doktor fick vi veta att lillan ligger & trycker på en ven i ljumsken & därav smärtan & svullnaden i foten. En förklaring till att svullnaden & smärtan bara är på ena foten/benet.

Men det var rätt bra att vi åkte in för barnmorskan frågade om hon skulle "känna lite" & reta lite. Men JA! Gör det du tyckte vi :)) Så hon sa att hon fick lätt in ett finger som det var nu!!! Så slet hon & drog lite där inne & det gjorde direkt ont i ländrygg & mage på mig då hon grejade. Så det var lite kul att höra att jag var lite öppen! haha
Så nu får vi se om det hjälpte något att reta till där inne.

Lillan i magen...

Nu tror jag snart hon kommer ut genom skinnet istället! :) Hälen syns tydligt vid ett tillfälle!...
Filmades igårkväll...
Om man ser på sekund 0.33 & tittar ser man lille foten alldeles strax.
Kan lova att det känns ordentligt obehagligt nedåt då hon får sina il & ska röra på benen så där mycket! haha

Middag på O´learys

Klockan började närma sig middagstid ikväll då Johan kläckte ur sig att han ville ta med mig till O´learys & äta. Sagt & gjort så tog vi oss en liten prommis dit. Beställde in en tallrik med bakpotatis, majs, kött (top blade steak) & bea till. Sen hem & byta till promenadskorna & så fick det bli en liten sväng såhär på kvällskvisten. Nu ska vi soffa ner oss vid tv:n...

Ikväll från uteserveringen...(fotat med Johans mobil)


PS...
Jag har äntligen fått tummen ur idag & gjort en till kategori "Recept, mat & bak". Där hittar ni några recept av godsaker jag gjort....Hoppas ni får användning av dem någon gång. Bara fråga om det är något jag glömt. Den kommer såklart att fyllas på vidare med recept med tiden.

Falsk toscakaka

Fördriver tiden med bakning idag...Falsk toscakaka i långpanna:
Chokladbotten:
4 ägg
5 dl strösocker
3 dl mjöl
2 krm salt
8 msk kakao
2 tsk vanillinsocker
200 g smält smör

Toscatäcke:
75 g smör
1,5 dl grädde
2 dl socker
200 g kokos
1 dl ljus sirap

Gör:
Vispa ägg & socker pösigt med elvisp,
blanda ner resterande ingredienser i chokladsmeten & grädda i 200 grader 15 min...ta ut ur ugn...
Toscatäcke: Blanda alla ingredienser i en kastrull & koka 5 min,
bred det på kakan & fortsätt grädda kakan ytterligare 10 minuter. Klart!

Välkomnar alla nya!

Tycker det är väldigt roligt att det är så många fler som är in på bloggen & väldigt roligt när ni lämnar kommentarer så jag kan kika över till er också eller bara veta vilka ni är....alltid roligt att ha fler bloggar att följa...
Tack för visat intresse!! :))

Nollnitti

Gick en prommis nyss, in lite på butiken (NOLLNITTI) & surrade med Lars en sväng & det blev en massa klädköp för Johan!! Åh vad jag längtar att höstshoppa nu :)

Detta blev det för Johan...på Nollnitti alltså..
Höstsnyggt med kängor & stickat!
Jeans, skjorta, stickad tröja med hög krage & en långärmad...
Skjortan var så snygg med den bruna detaljen på armbågen & kommer passa perfekt till de nya beige chinos han köpt!

Slemproppen släpper!!

Ja det verkar hända något iaf...kanske inget säkert tecken på att förlossningen närmar sig men med tanke på att vi gått över tiden snart 1 v och inget har hänt fram till igårkväll då jag insåg att slemproppen börjat släppa så känns det positivt iaf!! Får se alla små tecken som något!
Annars är allt som vanligt & vi fortsätter med promenader för att hålla igång & tänka på annat :)

Filtar från mormor

Mamma (mormor) hade sytt 2 söta filtar till lillans ankomst. Inte fick hon/de se henne då de var här eftersom hon ska envisas & stanna inne längre än planerat i magen :) Men de ligger iaf här hemma och väntar på henne.
Väldigt mjuka & sköna...

Mina naglar

Växer som ogräs nu under graviditeten! Får väl se hur länge det kommer vara så :)

Amningskudde

Idag fick det bli en sväng till babyproffsen & där kunde vi (läs jag) inte motstå denna amningskudde med Mumin!!

Tvättat bilen

Det är inget jag brukar följa med på utan Johan fixar det själv....men nu är det bara kul att ha något att pyssla med så man inte får en massa tid att sitta & vänta.
Så efter frukost åkte vi till Preem & in i tvätthallen så vi kunde nyttja högtryckstvätten, sen var det bara att gnugga & torka in & utvändigt. Nu skiner den!! Välbehövligt kan jag lova...

Moi

Igårkväll i v 41...
Passar på att fota magen lite då det inte är så länge till jag kommer ha kvar den!
Tänk om max 2 veckor får vi träffa dig lilla vän...Lycklig!♥

Kvällspromenad

60 minuters prommis efter middagen har vi nyss kommit in efter...
Denna backe tog jag i rejält i :)

Kräftmiddag!

Nu är kräftorna i våra magar & vi har fått oss en massa goda skratt under middagen så jag fick ont i magen tillslut & inte kunde andas! :)) Nu blir det soffmys & något gott till efterrätt.

Kräftor, bröd, desstertost + kex, västerbottensostpaj, sallad, aioli, sweet chilisås mm har vi mumsat på ikväll...
Vi testade ett nytt bröd från Maxi...västerbottensostbröd. Riktigt gott & färskt!

Found it!

Smultronsodan står i vår kyl nu! :)) Dock hittade vi bara den i 1,5 l flaskor...har beställt burkar med mamma då det är dags för dem att komma till umeå igen för att titta på lillan! Smidigare med burkar då jag dricker så lite åt gången & Johan gillar inte läsk så mycket :)

Igår köpte jag ett par nya skor då jag gått hål på mina andra svarta...
H&M 129:- tyckte jag var perfekt!

Just nu...kräftor från Pandalus ligger på tining till kvällens mysmiddag!

Smultronsoda!!

Nygårda smultronsoda är så sjuuuukt god!! Iskall ska den vara....mamma hade en burk i husbilen jag fick smaka av och jag är fast! Nu ska vi & leta den här i Umeå...hon hade köpt den på Dollar men det finns ju inte här så jag hoppas vi hittar den på Maxi eller något annat ställe...vidare uppdatering kommer sen :))

Söndag

Blå himmel & sol idag med! Härliga väder! Vi har just ätit frukost & ska ut på Maxi & handla lite mat. Kanske får det bli kräftor ikväll till middag för att göra det lite extra mysigt så här i väntans tider :)

Igårkväll var vi hos Lars & Monica med Fredrik & käkade middag...på kvällen kom några fler så det blev surra med trevligt sällskap & jag hade ju tyvärr ingen kamera med mig :) Så inga bilder i detta inlägget bjuder jag på.
Men skriver iaf så ni inte tror att vi åkt in  :)

Mysljus

Så mysigt att det blivit lite mörkt ute på kvällarna nu så man kan tända upp lite ljus. Johan är snabbast på det & vips brinner ljusen i vardagsrummet här & var....

Igår kväll fick jag dessa på bild...dock dålig bild men det bjuder jag på :))
Mysfaktorn är med iaf!

Soligt väder

Att vakna till blå himmel & sol med en temperatur i luften som är behaglig är hur skönt som helst!
Vi har nyss ätit frukost & jag borde gå & byta om från morgonrock till nå kläder snart :) Så skönt att bara soffa omkring på morgonen då man ändå inte behöver göra något.

Vi får väl se vad denna dag har att bjuda på...

Sista BM-besöket i v 41

Idag följdes vi på det sista besöket hos barnmorskan. Alllt såg bra ut & hon verkar må gott där inne i magen!
Har vi inte fått har vi tid för ett ultraljud precis på dagen i v41+5, ser allt bra ut då med vikt, näringstillförsel osv kommer vi få komma tillbaka på 2 dagar & har vi inte fått då får vi en tid för igångsättning. Så det känns superskönt att veta att vi inte kommer behöva gå över hur länge som helst utan egentligen bara 2 veckor över tiden! Det är bra i västerbotten! :))

Vi hoppas såklart att vi inte behöver tiden för ultraljudet utan hoppas att hon väljer att komma ut självmant inom kort! :)

Idag togs:
Blodtryck som låg på 110/80
Hjärtljud 135-140 (pendlade som vanligt)
Sf-mått 35 cm
Vikt + 1 kg (Totalt 12 kg)

Vaniljpanacotta med jordgubbsmix

Vaniljpanacotta med jordgubbsmix & dekoration av jordgubbar & kiwi...

Panacotta:
2 gelantinblad
1 vaniljstång
4 dl grädde
3/4 dl strösocker
Snitta vaniljstången och skrapa ut fröna, lägg ner både frön & vaniljstång med det andra i en kastrull & koka ihop.
Blötlägg gelantinbladen 10 min i kallt vatten & lägg ner det sista du gör, häll upp i glas...in i kyl & låt stelna!

:
Mixade jordgubbar, kokas upp & sätt ner 1 gelantinblad.
(Vaniljpanacottan måste ha stelnat i kylen innan du häller över jordgubbsmixen, annars blandas allt ihop)
Det var förresten mamma & Janne vi hade på middag här ikväll...de ska gå lite på Nolia & hälsa på oss i dessa väntans dagar & campa med deras husbil! :)
Kom just hem efter en promenad ikväll då vi följde dem tillbaka till stället där de står med husbilen.

BF+1

Ingen bebis idag heller....bara fortsätta med väntan.

Idag kommer iaf besök till Umeå! Blir lite middagsbjudning från oss & det blir trevligt med sällskap!
Nu blir det snart ett morgonbad & sedan en prommis! :)

Minitomater...

Vi var bara tvungna att testa dessa minitomater som vi gick förbi på Ica :)
Lite dyra, men goda & verkligen så himla små!

BF idag!!

Tänk denna dagen har man haft nedräkning på i 9 månader i princip!! Helt otroligt att vi är här nu.
Men tyvärr verkar det som om våran lilla tös verkar trivas på så bra i magen & vill inte titta ut idag!
Vi har ett besök hos BM på fredag...vi lär nog gå dit tror jag. Skulle vara intressant att höra vad hon tror då...Lilypie Pregnancy tickers

Kvällsgott

Idag åkte vi på Media Markt & strosade lite. Finns en hel del där man skulle vilja ha. Men någon gång kanske man får nöja sig med det man har då det fungerar.
Vi kommer nog att köpa ett extra objektiv till systemkameran iaf....har fått tips av en vän vilket som skulle vara bra för oss att ha till närbilder osv. Så vi ska nog låna hans först & sedan se om det är något för oss. Tur vi har!! :))

Ikväll blir det Tapenade, Crostiner & jordgubbar till filmen...efter en god tacomiddag.

Apelsinsaft

Denna saft är bara så god :)
Jag har blivit så himla törstig senaste veckan- 2 veckorna!! Denna slinker ofta ner då det är mycket godare än vatten :))

Annars då...läget är lugnt här, ingen bebis i sikte än. Bara en massa sammandragningar varje dag & molvärk i ländryggen från & till men det verkar inte ge så mycket utan vi går i väntans tider fortfarande :) tröttheten är ett faktum fast vi inte gör så mycket, en promenad kan göra att det behövs en liten middagslur.
Igår blev det en sväng på Nolia...inte så mycket inköp, bara torkat renkött & samiska glödkakor som är såå goda.
Vi fördriver tiden med filmtittande också...& nu verkar det som om det kommer besök närmare helgen!! Kul!

Inflyttningsgåva

Igårkväll åkte vi till Elin & Jesper och deras hus de nyflyttat in i...hade med oss en liten gåva till dem. :))

Fredag kväll

Det blev middag hos Lars & Monica igår...ett knytkalas skulle man kunna säga. Helt perfekt & gott var det också.
Sen vart det en massa surr & vi åkte hem efter elva någon gång...då de andra gick ut på krogen :)
Monica hde dock smitit iväg på detta kort :)
Marlon såg lite film medan vi andra åt middag...lurarna på så han skulle höra :))

Bättre

Ja idag är det en bättre dag :))
Det blev inge Nolia då det regnar här...vi ska ta det på måndag istället tror vi...kanske smart att vänta till en veckodag också & framförallt inte gå första dagen det öppnar!
Men ikväll blir det vänner & middag tillsammans flera stycken som det ser ut nu, blir kul!

En dagens på oss då i v 40!

BF idag innan RUL

Regn idag så vi började dagen med ett bubbelbad efter frukost & sen tog vi bilen på en liten shoppingsväng....

Idag har jag verkligen känt att lilla bebis måste komma ut!! Nu är jag/vi redo...jag vet inte varför just denna dag varit så tung & väntan som är kvar känns så lång helt plötsligt.
Kanske för att det var första dagen vi inte riktigt visste vad vi skulle göra, eller för att Johan hittade en massa fina höstnyheter att shoppa då vi var på stan. Jag vill också shoppa nya kläder & skor men ingen idé att prova något nu ju...
Jag vet jag kommer sakna magen som jag verkligen älskat från dag ett, men nu vill jag att hon ska komma ut till oss! :)

♥Idag är det faktiskt den 5:e Augusti & detta datum var vårt BF-datum enligt min ÄL men rutinultraljudet ändrade det till den 10:e....

Imorgon har vi som plan att gå på Nolia. Känner verkligen att det är bra att göra saker så man får tänka på annat :)

Svullen

Ja det kan man säga att jag börjat bli nu :)) Helt sjukt mycket ibland! Haha
Men helt plötsligt försvinner det & de ser ganska normala ut igen...var bara tvungen att visa dem efter att jag suttit på en stol med fötterna hängandes ner & scrapbookat i 2 h :)
Men bara fötterna & smalbenen är svullna, förlovningsringen har jag fortfarande på :)

Scrapbooking idag

Igårkväll var vi på bio jag & Johan & såg Transformers 3D :) Ettan är bäst men denna var ganska bra den också. Dock lite väl mycket krigande....

Jag har scrapbookat vidare i albumet "I VÄNTAN" och är nu framme vid v 39....fattas bara en bild på magen i v 40 eller mer (från förlossningen) och en bild på lillan då hon kommit ut....sen är albumet klart!

Jag tjuvvisar lite...men resten får ses här hemma hos oss :))

Efterlängtade v 40!

Ja då var vi där, fast man inte riktigt kan förstå det! Redan v 40? Så ofattbart & ändå så himla härlig känsla att entra denna vecka. Vi har allt framför oss...BB....-förlossning, första tiden hemma & den mest fantastiska dag då vi får se henne för första gången!! Hoppas bara att allt kommer vara bra med henne.

Storstädning!!

Vi har verkligen gått an här hemma idag! Vi åt frukost & sedan har vi städat, städat & jag tror vi städar än!! Men nu skiner det här hemma & ALLT är rengjort in i minsta detalj! Golv, lister, prydnader, plastblommor, kyl, spis, ugn, toa/badrum...ja ALLT. Känns så himla skönt!
Alla garderober & förråd rensade vi för några veckor sedan så där är det ordning också. Nu har vi boat klart! Men än finns inga känningar på att lillan ska vilja ut....hon verkar mysa på där inne & jag/vi känner ingen stress att få ut henne heller. Vi ska gå på Nolia, se beach volley (vid bra väder) & sen går vi ju in i v 40 imorgon så det är några dagar kvar innan vi är på övertid som jag säkert tror vi kommer gå in på :)) Hon kommer väl då hon är klar :) Men självklart längtar vi massor men jag tror det är bra att tänka på annat så väntan inte blir så lång :) Vi vet ju ändå att om max 3 v har vi henne hos oss!

Skrubbat allt med såpa...denna lukar fantastiskt gott!

Trist inlägg idag men jag är helt slut efter allt städande & ikväll kommer Elin hit till oss på middag. Ska nog göra kycklinggryta med ris & bake up bröd. Men jenny, tyvärr hittade vi ingen sweet chili dippmix!! Men men det får bli nästa kycklingmiddag då :))

Magen v 39

Nu närmar vi oss v 40 & detta får bli magbilderna för v 39 :)
Idag har vi legat på stranden i 4 h vid havet! :) Fläktade skönt & vi kunde svalka oss i vattnet & mumsade av godsakerna vi hade med oss i kylbagen :) Ikväll grillar vi!

Middag med Sandra

Som nu bor i Sthlm men är här uppe & hälsar på. Vi bjöd hit henne på middag så vi fick surra av oss lite :))
Grillad lax, bakpotatis, såser, färskt bröd, kräftstjärtar, sallad, majs & citronvatten satt fint i magen.
Avslutade middagen med jordgubbspaj med vaniljsås!

Nedräkning...

Men inte bara till dagen D utan tydligen till hockeysäsongen också. Blivande pappan hade tydligen shoppat lite till lilla snuttan i magen....idag låg ett paket i brevlådan med luleåhockeykläder! Hahaha jaja vad gör man?! :))

RSS 2.0