Lördagsbus

Idag fick Melody sova ute i vagnen. Vi hade -4 idag så den tjockare overallen åkte fram igen. Men hon är ju så söt i den!! :) Det vaknade en glad och busig tjej efter närmare 2 h sömn ute....


Ny badcape

Kunde inte motstå denna badcape till lillis idag! Jag såg den och visade den för Johan och snabbt fick den följa med oss hem! :)


Äntligen vuxit i!

Denna byxa fick Melody i julklapp och nu har hon äntligen vuxit i den!! Söt som en karamell blev hon i den...här är hon nyvaken och sitter och leker vid sin hörna i vardagsrummet...

 


Nyfunnen favvo...

Ja tydligen väldigt gott med gurka. Hon fixade väldigt bra att bita på den men ibland fick hon lite stora bitar och man såg att det var obehagligt att svälja sen. Så jag skalade gurkan och gjorde stavar av den och värmde lite snabbt i micron kanske 15-20 sekunder och sen fick den svalna, då blev den ganska mjuk och hur lätt som helst för lillis att hålla i en stav och gnaga i sig.


Jobb idag

Jag hoppade in på salongen idag! Melody var med sin farmor och det hade bara gått bra. :)
Jag slutade kl 15 och efter det blev det hem och helt plötsligt var det middagstid och vi gjorde filé, potatisgratäng, vitlöksbröd och sallad. Sen badade vi alla 3 innan Melody skulle sova och nu sitter jag & Johan vid tv:n och myser mätta, glada men trötta :)


Till Elin

Muppade mig och skulle skicka detta till Elin idag men hennes mobil ville inte öppna det, så vassego nu kan du se :) Behöver jag säga att Melody sov och jag hade lite att göra?!! Hahaha

Det som är roligt med bilden förutom att det ser ut som att jag har älghorn :) så är det såhär att söta Elin är väldigt duktig på att se och säga att det ser ut som att jag har horn om jag råkar fota mig framför detta som hänger på väggen i vårt vardagarum osv ja ni förstår. Så idag bjuder jag på detta, Hahaha!


Fönsterputs

Gick bra, snart är alla fönster tagna. Slarvade lite med vissa och tog bara in & utsidan. Ser då solen lyste på dem att de var lite prickigt kvar men tycker inte det är värt att gnugga ihjäl sig då det bara behövs lite regn så ser de smutsiga ut igen. Men rena ser de då ut nu...iaf på håll :)

En som kikade vad jag gjorde där utanför...det var tydligen väldigt intressant :)


Öppna förskolan

Jag och Melody har just kommit hem efter en tripp med mammorna till öppna förskolan. Fika, surr, lek och sångsamling som är lika kul varje gång för både mamman och Melody :)

Nu leker lillis på golvet och jag ska fortsätta putsa fönster...
En bild från idag....fast det fattas 2 eller egentligen 3 barn från vår grupp. De andra bilderna blev suddiga.


5:e tanden

Ja det här med tänderna hinner vi inte riktig med på alla gånger. För någon dag sedan märkte jag att hon fått sin 3:e tand där uppe så nu har hon 5 st. Får bara hoppas att hon fortsätter vara snäll mot mig då hon ammas! :)

Hon blir lätt arg då man ska fota tänderna så jag gav mig inte på att orka visa bild på varje tand som kommer upp :) bjuder på en annan ist från ett tidigare tillfälle för nu sover hon ju sedan länge :)


Barnenshus

Blev ett ärende till Barnenshus idag. Med oss hem fick vi detta, Melody "valde" 2 leksaker. En god krokodil som redan är dyblöt om ögonen och en rolig boll som plingar och har mååånga goda lappar :) tyckte även dessa böcker var söta, sk "lyft på fliken" böcker. Ett tag bort men de var billiga nu så då passade jag på.


Roliga lådan

Denna låda kan Melody hålla på med nästan hur länge som helst. Det slutar ofta med att de flesta grejerna ligger nedkastade på golvet efter att hon bankat, vridit och vänt på allt först. Bra underhållning medan jag lagar lunch :)


Städar

Idag är nog första dagen på väldigt länge som jag inte hade några planer. Melody vaknade 07.40 och sen har hon suttit och lekt vid babygymmet och sprungit i gåstolen medan jag fejjat här hemma. Jag har dammsugit, putsat fönstret och hängt upp vårgardiner i sovrummet, bytt rent i vår säng och i Melodys. Bara sånt som är pisstrist att göra men känns skönt att ha det bortgjort. Nu sover lillis igen och jag ska hoppa i duschen och sen blir det nog att ta bilen på lite ärenden.


Kvällsgotta

Varm choklad och en korvmacka på det framför tv:n. :)


Kvällens middag

Blev enkel & snabb men väldigt god!


Mammaträff

Idag prommade vi till den stående mammaträffen vi har varje måndag! Så trevligt att träffas och surra om allt det där som de som inte har barn är intresserade av att höra :) haha.
Annika bjöd på gott fika idag och alla barn pratade på på sitt sätt :)

Lek och bus...


Söndag

Ja inte sov jag många timmar inatt. Tyckte inte alls att det passade att ställa om klockan denna natt!! Jag blev av med 1 h sömn efter en utekväll för upp på babysim skulle vi. Och Johan hade kunnat gå själv men jag hade bestämt mig att jag ska inte ut på krogen och sen saka Melody dagen efter.
Jag sov så länge det gick och steg upp till frukosten som Johan fixade...vi åt och promenerade till simhallen. Men fort blev jag pigg och Melody sover nu middag ute på balkongen och vi har ätit pizza :) Johan vilar middag & jag bloggar! Haha

-Nu kommer det vatten....
Det gick så himla bra på simmet idag!! Melody har redan lärt sig vårt kommando när den som håller i henne säger -Nu kommer det vatten och så visar man att man kniper igen ögonen och håller andan då. Direkt knep hon också igen sina ögon och höll andan för då visste hon att nu kommer det vatten och så hällde vi alt intruktören en hink med vatten över hennes huvud. Duktiga tjej!! Beröm fick hon också att hon redan fattat det. :) Så läckert att se att man kan lära henne saker med lite träning. Jag vet att endel kör med tekniken att blåsa på barnet och sedan doppa det under vattnet för då håller de andan. Men de vi går hos vill lära barnet att själv veta att man måste hålla andan då det kommer vatten.

Det var en mysig avslutning idag då vi lyfte upp alla barnen på en rund madrass och snurrade runt och sjöng samtidigt "prästens lilla kråka" och avslutade med ett dopp(ner i diket) och sedan tacka för denna dag :) Melody ville så gärna känna på sina badkompisar bredvid sig. :)

Utgång

Strax är taxin här och hämtar upp mig! Johan & Melody tar just ett bad tillsammans och ska ha myskväll hemma medan mamman i huset drar iväg på festligheter :)
Köpte nytt armband idag...

Spray

Köpte ett nytt spray hos frissan igår, testade nu på morgonen och det var riktigt bra och blir ganska hårt. Tips till er som vill ha det så...


Golvlek & tittut

Vilken fredag och vilken härlig start på helgen! Idag gick jag en sväng på stan, klippte luggen, surra med de jag kände och avslutade promenaden med att hämta Melodys pass som kommit redan! Hem efter det och lunchade med Johan. Han åkte tillbaka till jobbet och jag & Melody har myst här hemma.

Idag har det verkligen varit en speciell dag, allt har gått som jag velat. Ofta kan det ju vara någonting som ändras osv men inte idag. Ja förutom att det inget besök på babycafet blev av men sen har dagen rullat på i nedförsbacke. :) Jag blev supernöjd hos frissan. Melody har suttit och lekt på golvet medan jag scrapbookat bredvid henne, scrapbooksidorna blev fina som ibland kan vara kluriga att få till och det krävs mycket för att jag ska bli nöjd :) Vi har lyssnat på musik och jag har provat ut min stass till imorgon och Melody sprang omkring i gåstolen och det verkade som att hon trivdes i musiken och lekte för sig själv ( hon brukar inte uppskatta att jag går iväg i ett annat rum annars och försvinner) Nu är kl snart fem och jag har precis ammat lillis.

Mysigt värre att ha en mätt & trött liten sovandes på mig efter amningen! Hon får en liten powernap på några min så hon orkar vara vaken till läggdags. Johan har börjat fixa maten och nu är det helg...


Klippte luggen

Gick till frissan på drop in idag och bad de fixa luggen. Nöjd och skönt att ha den lite kortare.


Bruka

Fick en fråga om denna kanna som står på vår bänk i köket och var med på bild då jag fotade molnunderlägget.
Kannan är av märket BRUKA design Stockholm och är handmålad. Fick den i present av min vän Elin.

 


Ny top & utgång!

Jag hittade en ny top idag på ONLY. Jag lägger inte ut någon bild på den än då jag funderar på att ha den på lördag.
På lördag blir det utgång för mig!! Kommer inte ihåg sist jag festade och dansade då det närmar sig 2 år sedan sist! :) eftersom jag fyllt år bjöd Monica mig på middag ute med efterföljande festligheter, vin, drinkar och utgång som present och på lördag är det inbokade datumet! :) ska bli kul att se om man fortfarande har det kvar inom sig, haha. Middag på Invito och sedan vet jag inget mer... Kul!

Jaja ok, en tjuvtitt på min nyinköpta eventuella stass till på lördag :)


KG DESIGN

Melody fick sig ett underlägg igår. Ett rosa halkfritt moln i silikon från KG DESIGN. Passade fint till stolsdynan och det andra rosa i vårt kök :) Dock tycker hon underlägget är väldigt kul att leka med :/ hm inte min tanke...mer som att det skulle vara ett skydd för att slag med leksakerna hon bankar på bordet med :) haha

Idag blev det iaf en sväng på babysång! Mysigt. Sen en sväng ut med vagnen då solen tittade fram och mätaren visade +13 grader. Sköna tider!


Torsdag

Vi får se vad denna dag har att erbjuda. Kanske blir det en sväng på babysång, kanske en träff med Sandra & Lionel :) vi får se. Barnenshus har öppnat i ny större lokal idag så kanske det blir en sväng dit för att fördriva tiden tills Johan kommer hem :)

Gårkvällens kvällsmat till mästerkock...Samoa yoghurt med hallon och passionsfrukt i. Mumma.


Nya grejen...

Melody gömmer sig och kommer fram :)


Passfotot

 

Blev ju bara för gulligt :) haha
Vi fick dessa bilder (6st) med oss hem idag. Kul :)

 

image description

 


Fixar pass

Idag tog jag & Melody en prommis till polisstationen för att fixa hennes pass. Vi har nära dit så det blev en kort sväng ut och nu är vi tillbaka så hon får sova middag inne. Förhoppningsvis sover hon bort sin snuva som inte verkar ge sig.
Hon fick idag inviga sina solbrillor på vägen dit och de satt som ett smäck :) Snyggo! Men på vägen hem ville jag se hennes ögon så hon inte skulle tjuvsova under brillorna..bättre att hon fick somna själv i sin säng då vi kom hem så jag skulle slippa väcka upp henne när jag skulle dra av hennes ytterkläder...

Hur söt?!!
image description

Shoppingen

Går ju sådär att hålla sig från att handla till lillis :) Men hon behöver mer kläder i vår & sommar. Hoppas hon har vuxit i dessa i maj då vi åker till Cypern. Såg på nätet att det finns ett matchande linne till de randiga 3/4 byxorna...ska ut och kolla om de finns i stan! :)

Massa tittut

Idag har Melody varit i sitt esse. Hon sov middag inne mellan 10-12 medan jag grejade i köket för fullt. När hon vaknade var det dags för lunch och därefter en sväng på stan med svärmor (farmor) Melody fick sitta upp i vagnen då jag bytte till sittdelen för stunden och hon höll sig vaken i dryga 2-2,5 h efter att vi gått ut! Nyfiken och glad till alla i kassorna, charmade alla och skrattade högt och visade sina nya ljud för dem :) Gounge!

Jag fick med mig hem ett par nya skor till sommaren...ett par Clarks! Supersköna

Melody shoppades det också till inför utlandsresan och till sommaren. Mycket fina saker!! Jag visar er imorgon.
Fick iaf idag med henne på bild med hennes nya grej. Att gömma sig själv och sedan kika fram då vi frågar -Vart är Melody?! Då drar hon undan sina små händer och skrattar. Första gångerna trodde vi inte riktigt att det var det men nu har hon hållit på såhär hela dagen. Helt plötsligt när hon sitter och ska äta eller då hon leker kommer hon på att gömma sig :) Haha urgulligt! Spela munnen är också väldigt kul...att låta aaaaa när man duttar med sin hand på hennes mun. Känns som att det händer så mycket nu och man hinner inte med att få med allt här...så mycket smågrejer...

Matlagning

Yes! Efter min göra goda biffar kurs med min moster har jag nu gjort egna idag på 1 kg köttfärs. Goda!! Jag gjorde även en köttfärssås att frysa ner alt äta i veckan. Skönt att förbereda maten. Melody har sovit hela tiden och bör nog snart vakna. :)


Lekfull

Och detta tycker Melody är kul! :) hon har även börjat hålla upp ena handen/armen mot ansiktet som om hon tror att hon gömmer sig och när vi säger tittut så åker armen ner och så blir hon jätteglad :) skönbönan!

image description


Orange

Färgen för dagen :)


Ser BB

Nu har jag lagt mig & ser BB.
Tur det slutade snöa idag och nu har även jag sett att det lovas varmare grader dagarna framöver. :) skönt

Idag blev det en sväng på den stående mammaträffen och det var trevligt att ses som vanligt. Vi har även hunnit med ett besök på BVC för viktkoll och boeltest som förövrigt gick superbra!

Hittade denna teckning som Johan gjort då han var liten. Skrattade gott att han redan då ritade kostym på sin gubbe! :) Söt!


Neeej!

Inte mer snö!! Sluuuuta!


Söndag med babysim

Fint väder idag omän ganska blåsigt...men vi prommade alla tre till babysimmet som vi brukar och det var mysigt som vanligt. Idag tränade vi på ryggläge och på vändningen mellan ryggläge till magläge. Att ligga och flyta på ryggen är ingen hit tycker Melody, hon vill se och flyta på magen så hon kan plaska och sparka med benen.
Idag gick det jättebra och tillslut fick vi henne att slappna av på rygg och jag höll henne enbart i hennes händer med hennes huvud mot mig i vattnet! Läckert att känna att hon slappnade av och bara flöt med då jag drog henne i vattnet. Sen gick det lite lättare att få henne att slappna av igen då vi höll en spegel ovanför henne som hon kunde titta i då hon flöt på ryggen. Först trodde jag inte att det skulle gå att bara hålla i händerna, trodde att hon skulle fara under vattnet eller tappa henne, men inte det :) Kul med babysim med dessa tips så man vågar göra lite mer med henne i vattnet förutom att bara hålla henne rakt upp och ner som vi tidigare gjort här hemma i badkaret.

Kom på det tillslut...

Melody i gåstolen ikväll


Efterrätt!


Mammans nya top

Har glömt visa denna som jag köpte för ett tag sen...idag blir det första kvällen i den :)


...

Det gick som på räls idag på jobbet, kändes som om jag varit ledig en vecka typ! :) Inget glömt och behandlingarna gick bra och jag hade en rolig arbetsdag med Elin! :)

Nya kläder :)

Jag kunde inte motstå detta kit till Melody igår på stan :)
Så jäkla söta små knappar på leggingsarna!
Idag ska jag hoppa in på salongen några timmar och Johan ska vara hemma med Melody. Vet att jag b.la har någon djuprengöring och massage inbokad och jag ser fram emot att jobba idag!
Börjar kl 11 och när jag slutar blir det hem och hoppa i duschen och sedan kommer vårt middagsfrämmande Krille & Johanna. Vi har ju lite att skåla för ikväll, både för dom (för Krille) och för oss och jag tyckte jag hörde att det vankades skumpa! :)

Babysång idag!

Mysigt med babysång, jag & svärmor tog en prommis idag och hakade med på babysången på Vasakyrkan i stan med de andra mammorna. Melody fick "träffa" Ellen, Gry & Charlie och så några andra nya ansikten. En uppskattad stund för lillan och som avslutades med fika. Det ska vi gå fler gånger på.
Ikväll blev det lax på saltbädd, potatis och romsås till middag och strax blir det nog läggdags.

Virkning

Snart klar...bara ögon som fattas :)


Fler tänder...

Det knogar och dyker upp någon tand här och var nu...helt plötsligt en dag kände mamma att en tand dykt upp då hon var här och hälsade på :) ena dagen är den inte där och nästa dag är den vass och uppe genom tandköttet.


Vi lever :)

Vi lever fast vi stundtals igår trodde att vi inte skulle göra det! Haha Att inte få behålla vätska och sedan amma några gånger om dagen var ingen bra kombo. Vi orkade iaf en minisväng med vagnen på kvällen och handla lite nyponsoppa och sedan direkt hem igen och lägga sig. Jag ammade lillis och Johan gav sedan godnattvällingen och la henne kl 20.00 då jag knappt kunde stå upp utan att vilja tuppa av. Sedan fick han servera mig nyposoppa och rånmackor så piggnade jag till igen :)
Idag mår vi bättre, magen är lite kass men det städas och tvättas upp allt som bara går in i tvättmaskinen! Idag ska vi vädra ut alla baciller!! Än så länge har inte Melody fått det och vi håller alla tummar & tår på att hon ska klara sig!

Blää för magsjuka!!

Vad är oddsen att jag & Johan åker på magsjuka samtidigt?!! Fy ändå vad trist. Tur att vår lillis är lättroad och sitter där vi sätter ner henne :) golvlek är det som gäller för vår familj idag.


Träning ger färdighet...

Men det är svårt & tar tid att träna till sig bättre fingerfärdighet. Men några kokta makaroner plockade hon i sig! :) ofta hamnar det mest i handflatan och nyps fast men nu byter hon ex rånet mellan händerna så hon får i sig hela biten. Så det tar sig :) och denna dam vill ju så gärna göra själv, ingen lek att hjälpa henne och försöka ta rånet från hennes hand för att hjälpa till, jag mena det kan ju försvinna och det vore ju fruktansvärt enligt Melody :)


Mattmys

Här har vi varit vakna sedan kl 07 allihopa, pappan åkte på jobbet och jag och Melody har bara varit här hemma på förmiddagen. Hon har hunnit ha en sovstund på 1h & 15 min och jag satte mig och virka under tiden. Nu leker vi lite och ska snart äta lunch och sedan promma till mammaträff.

Melody tog för sig lite mys på mattan nyss, såg så gulligt ut där hon la sig platt på magen en lång stund :)


Barnmat

Grejat ihop detta ikväll, blev av med tomburkar & fick fylla frysen med mer hemgjord barnmat. Smaken blev väldigt mild då torsk inte smakar så mycket men det gick då hem då Melody fick provsmaka :) jag föredrar att göra barnmat på lax om det ska vara fisk då det blir mer smak på maten....men det kanske inte skadar att variera smakerna .


Maten ser dock väldigt gul på bild ser jag nu...latade & fotade med mobilen :)

 


Noggerglass med daim...

Vi orkade inte äta efterrätt igårkväll så vi avnjöt den idag istället. Blev vårt mellis idag med kaffe till, sött & gott :)

Noggerglass med hackad daim till...


Härliga söndag!

Vi började morgonen kl 07 då lillis valde att slå upp sina blå. Tog med henne till vår säng och låg och mös till strax före kl 8 innan vi klev upp. Johan gjorde frukost, scrambled eggs, rostat bröd, te och yoghurt. En bra uppladdning inför promenaden till babysimmet. Lika roligt denna gång och idag fick Melody följa med Johan i omklädningsrummet vilket visade sig vara väldigt smidigt då han hunnit börja få i henne lunch då jag kom och var klar. :) Vi prommade sen hem och njöt av den lunch som jag fixade ihop det snabbaste jag kunde då vi var hungriga! Nu soffar vi ner oss och Melody sitter i sin sittpuff och "pratar" på. Myssöndag!!

Lunch: 2 mackor var med sallad osv +kräftstjärtsröra med dill, rödlök, crème fraîche och majonäs! Snart kaffe och efterrätt.


Lunch i bilen

Busigt att äta lunch i bilen tyckte Melody ! :) vi har varit på ranten till nu och vi tog en snabblunch i bilen alla 3, vi kunde värma burkmaten till lillis på ett ställe som vi var och "fönstershoppade" på hehe, så spännande, vi ser fram emot måndag! Nu ska vi packa upp matvarorna vi handlat och bädda rent i lillis säng som fått en extra mjuk madrass idag.


Rantar iväg!

Älskar min nya top!!


Kvällens middag!

Plankstek med oxfilé till middag! Det är kul att göra och gott såklart :) Melody sover sedan ett tag och vi äter gotta nu. Kvällen blir lugn och vi ser fram emot morgondagen. :)


På babycafé idag

Här i Umeå på Teg finns det babycafé. Det är som öppna förskolan typ. Finns fika osv, olika rum med leksaker och rum med bord och matstolar till de små. Blandade åldrar på både vuxna och barn.
Kl 10.00 är det sångsamling och den höll nog på i ca 30 min! Superkul och Melody som gillar musik. Idag följdes vi dit med Elin & hennes Charlie. Anja & Ellen dök också upp med Anjas syter och barn. En trevlig förmiddag som avslutades med en sväng på stan och handla på Ica för att kunna göra plankstek till middag! :) Nu ska jag ställa mig i köket :)

Melody i gungrummet med musik...
Charlie, Ellen & Melody!

Ikväll

Mamma har åkt hem igen, jag har njutit av att ha henne här i 2 nätter!

Melody har somnat för kvällen och vi har satt oss framför tv:n. Hon fick ett kvällsbad innan läggdags och pappa Johan kom hem precis då hon badat klart. Så kul att se hennes glädje när hon fick se han, en massa pussar och slit i pappas hår! :)

 


Skatt och bus

Melody i vagnen


En bra dag!

Min dag! :) Morgonmys med Snuttan och lite scrapbooking. Sandra & Lionel kom förbi med en present och hälsade på oss en stund. Tur jag kokade kaffe och sedan glömde att servera det! Haha förvirrade mammor säger jag bara :) inte första gången vi surrat bort tid eller annat :) jag fick denna fina present av Sandra med fam. Galningar!! Superfin form av Gerbera design! :) den kommer användas flitigt och jag lovar att bjuda er på något gott ur den :)

Melody sover inne i sitt rum just nu så det får nog blir en prommis med vagnen senare trots att solen försvunnit :/
Ikväll kommer mamma!!! Längtar! Jag gillar ju att ha folk runt mig och det var ju passande att få besök då Johan jobbar borta idag-tors.

Idag är vi hemma och kaffe finns till dig som känner dig sugen, jag lovar att komma ihåg att servera det också ;)


Tårtan!

Ikväll har jag gjort tårtan till imorgon. En enkel klassisk gräddtårta. Dock hade jag velat ha mer grädde men den ska nog smaka ändå :) nu har vi lagt oss och ser BB. Mer uppdatering imorgon :) Sov gott!

Bjuder på en bild...gräddade botten och gjorde klart tårtan så den får stå och dra under natten. Inviger nya tårtfatet också.


Mammaträff

Just hemkommen efter mammaträffen idag. Så trevligt och där bjöds det på tårta till min ära!! Undra vem den fågeln var som skvallrat att jag fyllde år imorgon :) hehe. Väldigt fin gest tyckte jag att ge sig på tårta och allt :) fick även med mig hem en fin present av Hanne, allt ser i mina ögon väldigt gott ut och det ska avnjutas någon kväll i soffan under filten!! Tack för denna dagen allihopa!

Detta var i presentpåsen...


Måndag

Ny vecka igen, men inte vilken vecka som helst. Imorgon är det min födelsedag :) inte för att det är så speciellt längre men en god anledning att göra en tårta! Idag ska vi på mammaträff med de från bvc hemma hos Elin.

Jag & Melody har börjat dagen med morgonlek och jag har dammtorkat och fejjat lite här hemma. Efter lunch drar vi iväg till träffen och jag tror minsann vi ska ta en prommis dit i detta härliga väder :)


Babysim

Melody kör vidare med sin nya min! Sötloppan! Vi har haft en supermysig dag med promenad i solen, babysim och sedan promenad tillbaka genom stan och åt lunch innan vi gick hem. Älskar vår nya söndagssyssla!!! Familjemys & så tycker vi det är så kul att Sandra & Lionel är med på simmet också, kanske deras Albin följer till nästa gång, idag jobbade han.

Nya minen

Att bita fast tungan är Melodys nya min! Mittersta 2 tänderna uppe är nära att kika fram, den ena har spruckit genom lite och det kliar förmodligen lite och då komms det på sånna här miner :) när det var dags för de nedre tänderna blev det, för att förklara det bäst..."Men Åke minen" för att klia och känna med tungan :) Gulligt.

Dagen idag har spenderats med Sandra , Albin & Lionel och så lille Sid som vi inte ska glömma bort. Johan & Albin gick och köpte pizza till oss som vi mumsade i oss innan de drog iväg på hockey och jag och Sandra till oss. Melody fick ikväll en rädd-attack också. Det var ett tag sedan sist och jag som tänkte att det hade vänt...men Albin var tydligen jääättefarlig :)) gråt, gråt och shippa efter andan men tillslut gick det över och sen blev man tuff i mammans knä :) En slapparlördag blev det skönt nog för jag är så seg i både kropp och huvud idag! Imorgon är det babysim och det ser vi såklart verkligen fram emot!


Virkning

Fick ett il och började virka en lila figur till Melody :) fortsättning följer, hittills är huvudet klart!


Bakdag och lite ärenden

En lugn förmiddag medan Melody sov ute i vagnen. Jag bakade denna kaka som vi mumsade på efter att vi ätit lunch. Sedan blev det ärenden för mig & min moster & Melody. När vi var på sjukhuset och hälsade på en släkting tog jag upp lillis från bilstolen och kände att hon var blöt genom hela bodyn och byxan...kiss! Jaja bara byta till extrakläderna...trodde jag ja...kanske vora bra att börja med att ha med några! :/ Men en ny blöja fick hon och fick sedan sitta med sin tunnare fleece ovarall. Det gick det med och hem kom vi sen så hon fick kläder på sig igen :)
Ikväll ser det ut att bli en sväng på barnenshus öppetkväll, Johan får stanna hemma och lägga Melody :)

Ful men god blev den...fotade såklart från den finare sidan där det inte släppt så mycket från kanten :) Var för snabb att ta bort den från formen. Men lika god & uppskattad för det :)

Blommorna blommor ut mer...

RSS 2.0