Middag

Tillagade detta idag och hela familjen mumsade på. Jag skulle i princip kunna dricka spenatsåsen! Sjukt gott!
Även denna middag hjälpte lillis till med dukningen. Sötkorv som lägger allt i en hög!


Bullbak

Väntade besök av mamma & Margaretha idag. Så det passade bra att sätta igång med bullbak på förmiddagen så det skulle finnas färskt fika till oss. Melody lekte i sitt rum och jag bakade. Riktigt fula blev dom bullarna men tur nog väldigt goda iaf! Vet inte hur jag ska bära mig åt att inte få dem toppiga. Jaja som mamma sa kanske mindre mjöl så de flyter ut lite mer.
Syrran kom förbi på sin lunchrast och fick sig både mat & gofika till kaffet :)


Snöskottning

Gick ut och skottade då Melody vilade middag inne. Efter all snö kom regn så det var inte den lättaste snön. Phju! Men jag kan ju nästan säga att jag tränat då...jag som annars inte gör något särskilt för att förbättra konditionen ;)

Pappan som varit på en kort tjänsteresa kommer hem senare ikväll så det blev bara jag & lillan till middagen. Hade Melody till att hjälpa mig att duka fram några småsaker. Funka bra och i väntan på att maten skulle bli klar höll hon sig sysselsatt också. Perfekt!


Minusgrader & sol!

Jätteskönt ute. Idag vet jag inte vad jag ska göra. Jag & Melody har då haft en skön morgon genom att bara ta det lugnt och duschat.
Gick ut en stund i det härliga vädret, först en sväng med pulkan och sen lek på gården :) rosiga om kinderna har vi nu kommit in.
Nu kom pappan in genom dörren med lunch och ska umgås med oss på hans rast :)


Ny pulka

Farmor kom med denna pulka till lillan i förrgår. Idag gick jag ut på gården och drog henne runt huset varv på varv. Pappan som vaknade sent idag (han var på grillkväll hos min bror igår med flera andra karlar) kom ut efter en stund och följde oss på en promenad. Vi satte på solglasögonen på Melody då hon annars bara ville titta ner och blunda för solen. Så fort vi stannade började hon vifta på där bak och ville att vi skulle fortsätta. Känns som om det inte var sista gången vi drog henne i den i vinter :)


Shoppardag

Drog till Piteå en sväng med Åsa idag. Jag hittade mig lite nya underkläder vilket var välbehövligt. Och tro det eller ej men jag shoppade inget till Melody! :) Eller jo bara en liten leksak på Dollar för 30 spänn, men det räknas knappt! 
 
Sushi mättade gott i våra magar till lunch...

Mammalunch!

Mamma lunch hos mig idag. Supertrevligt! Först kom de med fina saker, inte bra att börja med sånt här! ;) hehe
Jag bjöd på kräftpaj, vin, sallad och bröd med lite gotta till efterrätt.

Syrran kom sen förbi med Milton ovh hälsade på. Svärmor är på besök mu och strax kommer Johan hem från en tjänsteresa. Denna fredag kan jag inte klaga på! :)


Torsdag

Hunnit med mycket idag. Först vuxen-barn med lek, surr och fika. Sen handla på Ica innan vi åkte hem och Melody fick sova middag. Jag passade på att gå ut på tomten och kratta ihop mer löv. Den första snön har i princip försvunnit så det passade bra att hinna med det sista på tomten. Grillen är övertäckt och alla löv är borta. Nu kan vintern komma!


Dagens fika

Syrran & barnen kom förbi idag och hälsade på så jag fixade fika! Nom nom
Räddade mina kladdkakemuffins som blev mer som chokladmuffins. Satte bara moccaglasyr & strössel. Väldigt goda & helt klart poppis hos barnen :)


Hos frissan

Mamma var barnvakt och jag fick en stund hos frissan. När jag kom hem sov lillis middag och jag fick i lugn och ro äta lunch med mamma som sällskap. :) 2 av hennes väninnor har varit på besök idag också så jag fick bjuda på paj!

Resultatet


Mammaträff

Mammaträff idag och där fanns fina fiskar. Melody har nog aldrig sett någon fisk såhär förut...

Har haft en lugn dag och Johan kom med förslaget att gå ut och äta middag när han kom hem. Jag & lillis var inte sena att haka på! Måndagsmys :)


Vimplar

Äntligen fick jag tummen ur och satte upp dessa vimplar i lekrummet. Har haft dem liggandes sedan i somras och så tog det kanske 5 minuter att göra det. Konstigt säger jag bara. Kanske ska skylla på att jag gått och funderat på vart de ska vara och hur de ska hänga. Nää det finns nog ingen ursäkt :) men nu är de uppe iaf och jag tror de hänger bra där....


Söndagsmys

Vi åkte och hälsade på hos Syrran & Gerard idag.
Sen hem och äta tacomiddag (resterna från i fredags) det blev över en hel del så det blev enkelt att laga maten ikväll :) skönt!

Sen har vi tillbringat kvällen hemma och skrattat åt Melodys alla bus. Ikväll har hon varit på topp! Vi la oss och surrade i hennes rum på madrassen vi har på golvet där. Vi surrade, skrattade och höll på. Melody satt och bläddrade i sina böcker bredvid oss och började -ssshhha åt oss! Hahahhaaaaa så himla söt! Vi började skratta ännu högre och då tog hon bara i mer -Ssssshhhh!! Hahaha som om hon behövde tystnad för att kunna läsa! Jag dör så söt!

Vi har även haft en liten lässtund allihopa. Jag & Johan satt och kramades i fåtöljen och Melody kom direkt med en bok och skulle vara med. Bara till att läsa då :)
Nu har Johan åkt på hockeyträning och jag ska se Solsidan.


2 små tofsar och 5 nya tänder

Så söt så jag äter upp henne :)

Som jag skrivit tidigare har ju lillis haft risig mage och de senaste dagarna har hon varit väldigt sur och arg för ingenting. Vi har sett att det är på väg fler tänder och har gett Alvedon då det har verkat som att det har behövts. Sover bra som vanligt gör hon ändå så det är skönt. Imorse tittade jag till hennes mun och insåg att ytterligare 2 tänder börjat skina genom. Jag kan förstå att hon inte känner sig på topp när 5 tänder håller på att spricka fram, och de är ju så stora också! Hittills är 2 framme av 5 så det tar sig.


Lördagsfrämmande

Idag på förmiddagen tog vi oss en sväng till Alex och pojkarna (Lisa jobbade) lite surr och fika tills det var dags för vår lillis att vila middag.

Igårkväll tog Johan upp en älgfilé för tining. Imorse insåg vi att det var ganska mycket kött för bara vi 2 så vi ringde hit min bror med fam för att komma och äta med oss. Blev riktigt gott och med hallon och rabarberpaj till efterrätt blev vi ordentligt mätta i våra magar. Sen skulle jag visa tjejerna vår belysning i köket och de kom på den smarta iden att ha disco i där. -släck alla lamor i köket så har vi disco! Vilken ide! Startade belysningen som går att ställa in på blinkande med olika färger, perfekt för ett disco och det blev en hel del dansande och hopp! :) Hahaha så kul!


Oct. 19, 2012


Bjudmiddag

Ikväll är pappan på jobb, likaså min bror. Så jag bjöd hit Åsa & pojkarna på middag. Taco fick det bli, enkelt och gott! Gjorde tiltad chokladpannacotta med hjortron till efterrätt och sitter proppmätt just nu!
Nu har de åkt hem och jag ser x-factor.


Före & efter

Tavelväggen får komma upp på bloggen nu fast det fattas en hel del bilder i ramarna.
För att inte få det för strikt och exakt fick ramarna i överkant vara exakt på samma höjd och även några i underkant (de i hörnen och Isas päron) sen är de andra lite här och var men ändå i linje med någon någonstans. Ja ni kanske fattar. Ville att tavelväggen skulle bli luftig och känner att jag lyckades. Som jag skrev tidigare la jag & syrran ut dem på sängen innan så kg hade en mall. Känns varmare i vardagsrummet nu och så har jag även köpt nya blommor och fruktskål på bänken!


Fredag och bajskalas

Klockan är 12.30 och idag har det hänt massor redan. Jag hann fixa mig klar innan Melody vaknade. Hon vaknade då inte på sin bästa sida idag! Huvva vilken liten suris jag haft på morgonen. Gav henne en trasa medan jag dammtorkade så hon kunde hjälpa till. Det var tydligen kul. :)

Emma kom hit efter 10 och henne bjöd jag på lunch och fika, Supertrevligt!
Tyckte det passade bra att ge Melody lunch tidigare då hon verkade hungrig. Kändes som att det skulle passa att hon sov då vi skulle äta sen. Och tyst blev det snabbt i hennes rum där uppe och jag trodde hon sov. Jag & Emma satte oss och åt och så grät Melody till så jag gick upp och tittade. Och ojoj fy och blä. Där satt hon i sin säng, hade bajsat och smetat ut det. Hm....var bara duscha av henne snabbt, dra av sängkläderna och lägga tillbaka henne igen för att sova så vi kunde fortsätta vår lunch! Haha livet som mamma går inte alltid att planera :) Men somnade gjorde hon och Emma har åkt på jobbet nu.


Tråkigt inlägg

Ja idag har vi haft mycket för oss jag & Melody. Först vuxenbarn där alla bjöds på pizza till lunch! Det tackar vi för!
Sen en sväng till mamma (Mommo) och hälsa på och lillis fick vila middag en stund.
Lite ärenden på byn efter det och sen hem för att dona lite inne och sen fixa middagen klar till pappan skulle komma hem efter jobbet.
Har inte fotat nåt idag så det blir ett till inlägg utan bild! Tavelväggen är fortfarande inte helt klar så den väntar jag med att lägga ut.

God natt!


Kan inte somna!

Ikväll fick vi hem pappan som jobbat borta några nätter!

Började med projektet "tavelvägg" i vardagsrummet ikväll, phju vad jag mätte och mätte för att de skulle komma på rätt plast. Ville ha luftigt, genomtänkt men ändå lite osammanhängande uppsättning av ramarna och jag tror jag lyckades. Jag & syrran hade lagt ut en mall hur de skulle vara men lättare sagt än gjort att få upp det likadant på väggen sen :) nu har jag ett nytt problem, vad ska stå på sideboarden under ramarna?! Nåt med färg? Jaja får nog söka inspiration av nån eller någonstans så löser det sig säkert.

Nu ska jag försöka sova men är så PIGG! Idag sov jag & Melody till 9.30 och jag hade ändå ställt väckaren på 8.15 och skulle bara blunda en till stund efter att jag stängde av den. Tyckte jag bara hade gjort det också men kl var 9.27 då jag hörde lillis prata i sitt rum. Gaahh, ja jätteskönt att sova länge men det leder till ett problem. Jag kan inte somna i tid på kvällen! Imorgon har jag iaf ställt väckaren för då vi ska på vuxenbarn från morgon.


Fikat

Åkte till syrran idag och fick mig nybakat fika! Eller både jag & Melody, inte dumt! Melody som inte är van att äta godsaker tyckte sig kunna ta sig en bit från fikabrödslådan på bordet. Vi lät henne och skulle se vad som kände. Helt förvånad såg hon ut och funderade en stund om hon verkligen skulle kunna ta den och det var som att hon väntade sig ett nej. Tillslut tog hon biten, tog en tugga och skyndade sig att lägga tillbaka den!! Hahahaha vi skrattade så vi grät då vi försökte hålla oss för att inte visa henne att vi skrattade. Sen fick Melody sin sådär "jag vet att jag gjort något jag inte får min" och jag var tvungen att fota ögonblicket! Haha ser ni minen!!! Haha


Ute

Var ju tvungen ut idag :)


Snön är här

Men vi får väl se om den tänker ligga kvar :) mysigt är det då första snön kommer. Melody har just vaknat efter sin middagslur, jag visar henne gården från fönstret. SNÖ säger jag och hon blir sådär glad, pekar ut och säger däää då hon säkert ser att det ser annars ut ute och vitt istället för grönt. Ja säger jag, ser du snön. :)
Blir att gå ut sen, hon har ju inget minne av vad detta är. :)

Idag har vi haft många på besök. Syrran & Gerard. Sen kom Erika med Sally, Emma & Minnah har också varit här och lekt. Kul dag med andra ord!


Pinnfåtölj

Har visat dessa tidigare, för ett tag sedan då jag hade målat dem. Det var dessa 2 jag & svärmor grejade med till sent igårkväll. Riktigt kul men riktigt svårt att få tyget sträckt och utan veck! Dock valde vi att göra några veck på framsidan som en söt detalj. Idag spikade jag ner småspik (nubbar) för att justera det sista och limmade sedan dit kantbandet.
Nu är en stol klar & har fått flytta upp i vårt sovrum. (bilden är tagen i "hallen" där ljuset var bättre)

Visar lite hur vi gjorde....satte extra buntning under tyget för att få mer höjd på dynan, slog dit en massa klammer med häftpistolen och sträckte, drog och grejade en hel del för att få detta till resultat!


Pinnsoffan!

Pinnsoffan som fick flytta in hos! Jag har visat den på Instagram men inte här, det har jag hör & häpna, glömt! Jag har nog aldrig glömt så mycket som jag gör nu efter att ha blivit mamma :)
Iaf åter till soffan som blev riktigt söt i vårt kök! Här kan ni se...Använder mig av bilden jag tog genom Instagram. Lilla loppan visste då hur hon skulle synas på bild också, lyckades fota just då hon valde att äta på sin tå!


Men virrpanna

Det är vad jag är! Glömde lägga ut bilden med frukosten som jag & Melody fixade åt pappan, ni får den här.
Och förresten man kan undra vad jag gör vaken denna tid. Ikväll har jag & svärmor agerat möbelrenoverare. Och vi är grym i det kan jag lova! :) nu är jag så trött så bilder kommer upp imorgon på resultatet!


Vi tre

Glömde ju visa att jag & Melody gav pappan sovmorgon och sedan frukost på sängen kl 10 :) mysigt och Melody bara garvade då hon "satt" i sängen och åt sin macka. Hur busigt som helst! "Satt" ja det var min tanke att hon skulle göra men lilla yrvädret klättrade omkring och hoppa ner på golvet och busade medan vi åt i sängen :) såklart väntat också :)
Testade att göra en inbakad fläta på lillis idag & det gick! Skitsöt!
Ikväll blev det en en sväng till Mommo & Janne och surra.
Nu sover lillan och jag ska fixa lite i hemmet :)

Såhär såg jag ut en stund på morgonen innan arbetarkläderna & stövlarna åkte på :) tröjan köpte jag igår.


Gårdsfix

Jobbat på gården idag, jag hann väl vara ute 1h tills Melody vaknade. Började regna gjorde det också, surväder!!
Kändes inte kul att ta ut lillis så jag gick in och Johan jobbar på ute på gården. Får hjälp av svärmor & svärfar också, de har ju sina knep hur de har gjort med buskar och dylikt inför vintern.


En dag i stan

Åkte in till Luleå idag igen, denna gång för att strosa i stan. Johan behövde en vinterjacka & hittade en riktigt snygg! Kul det då man åker dit för att kolla.
Vi hittade en fin overall till lillis så nu har hon 2, en Reima & en från Lindex. Hittade ingen mössa till den ena och så bara kom jag över ett fint tyg i plysch som passade perfekt.
Köpte tyget och fick själv göra slag i saken för att få den mössa vi letade....jag sydde den själv! Riktigt nöjd och så enkelt det var. Nu blir det fler mössor, ska bara fixa mer tyger först. :)
Ikväll har vi haft besök av bror med fam, kul att träffas för en massa surr.

Liten har varit lördagsfin i klänning idag. Och så nöjd i sin mössa jag sytt! :) sötknopp


Fredag!

Fredag idag och gomiddag för mig & Johan då lillis somnat.
Oxfilén testade vi att helsteka med den termometer som är gjord för vår ugn. Den monteras fast i ugnens innervägg och köttets temp visas på displayen, när köttet har uppnått den inställda temperaturen stängs ugnen av. Och köttet blev kanon!! Kul!
Med bakpotatis, hemgjord pepparsås och andra tillbehör blev det en riktigt god middag.
Sen har vi tagit det lugnt, suttit och surrat så vi t.o.m missade X-factor. :)


En förmiddag med Marie

Marie eller Marre som jag alltid säger :) Hon passade Lovisa idag så jag & Melody åkte dit och hälsade på dem. Sen följde vi och hämtade storasystrarna på skolan. Det var spännande men kul för Melody att vara där. Kusinerna fick sig mer än en puss och sen åkte vi hem för de skulle till Piteå. Nu sitter jag hemma & Melody sover sin dagsvila som blev lite sen för hon sov till 8.45 idag.

Älskar dessa små lockar!


Kuoma

Som jag hittade på blocket! stl 21 så vi rymmer en tjocksocka. Melody går omkring med dem inne :)


Liten uggla

Som nu bara var tvungen att följa mig hem från butiken! :) sitter fint på spiskransen och ugglar på oss....


Klädhängare!

Jag har tittat på den här och tycker den är så cool. Men har inte vetat vart vi ska ha den. Men kom ju för sjutton på att vi måste ha en hängare i barnens höjd i hallen! Vi har annars bara galgar där och barn varken kan eller når att göra det själv. Nu har de någonstans att hänga sina kläder när de kommer och när Melody kommer på det kan hon hänga upp sina ytterkläder själv :)


Tända ljus

Ni går det hårt på ljusfronten här hemma. Levande ljus varje kväll i princip, är ju så mysigt....


Passat kusinerna

Jag & lillis passade kusinerna idag i em. Kul med sällskap att busa med...
Vi tog oss en prommis efter middagen och fick se en fågel sitta helt still i en busskur. Jag fotade och det dröjde inte länge till den tillslut flög iväg, trodde först den var skadad som inte ville flyga.

Så nu har jag fått känna på hur det kan vara att ha 3 barn :) lite ört som vi brukar säga men inga problem. Men nog har man mycket tid till andra saker då man bara har en. Men vissa stunder ikväll då Melody blev sur busade någon av kusinerna med henne och fick henne på bra humör igen :) så det kan vara hjälpsamt också :)


Sussa

Melody sussar gott i sitt rum och jag har lagt mig & försöker sova.
Tittar alltid in till lillis innan vi lägger oss. Är skönt att se henne, stryka på lillpannan, bädda om henne om hon känns kall, se att hon andas och sover gott helt enkelt :) blivit en vana sedan hon var liten.

Se vilket litet sött troll vi har!


Det ska börjas i tid

Melody trippade runt och hjälpte till med shoppingen idag :) på stan åkte hon såklart vagn och sov även stund.


Pitstan

Jag, mamma & Melody drog in till Piteå idag. Blev en hel del shoppat för mig. Massa ramar, tryck, överkast, kuddar, mattor och annat smått och gott :) Kul! Tycker jag handlar och handlar en massa till hemmet nu. Är så många småsaker som ska inredas med för att få sista pricken över iet. Ett hus är inte inrett över en dag :) Men kul är det. 
 
Jag har länge velat ha Isas svarta päron och idag slog jag till, hittade även ett hjärta från Tovelisa som jag inte kunde lämna kvar i butiken utan det fick också följa med hem :) 

Grodan

Denna söta groda fick Melody när vi var i stan sist. Dock inte den lättaste för henne att bära! :)


Goo frukost

Blev inbjuden på mamma frukost idag. Svårt att välja mellan allt gott som Kerstin grejat. Efter en stund med lek prommade vi hem igen och lillis höll sig vaken i vagnen hela vägen. Det var tydligen för intressant för att somna. Hemma åt hon lunch och somnade sen uppe i sitt rum. Blir nog ut igen sen då hon vaknar. Underbart att det inte regnar idag!!


Till hemmet

Kom över detta idag. Älskar lådan!
Får väl se hur blommorna kommer må att stå där, lär bli ganska varmt för dem. Det visar sig väl. Mest troligt dör de av att jag aldrig vattnar dem eller vattnar dem för mycket :)


Kläder

Förr inlägget kom upp lite sent. Nu är vi hemma och packar upp.
B.la detta fick vi med till lillis....


Luleå

Pappan kom med ett förslag idag. Han ville ranta och tyckte familjen kunde åka in till Luleå. Inte sen att haka på som vanligt när det gäller shopping :)
Hade inget vi skulle ha men har ändå lyckats fylla bilen med en hel del! Bilder kommer sen.

Har slagit till och köpt levande blommor idag. Ojoj varför egentligen?! Vet ju att de ändå inte överlever hos oss med mig som ägare! Och sen vågar jag knappt visa sen vart de ska stå, där tror varken jag el Johan att de kommer trivas. Haha jajja det återstår att se....


Nya favoriter

Förutom att pussas hela tiden gillar hon att starta hunden och dansa. Vickar hit & dit och går runt :)
Sparka boll kom hon på igårkväll & det blev en hit! Måste klappa händerna mellan sparkarna också eftersom vi gör det :) haha

Jag har nyss fixat mig inför grillmiddag ikväll. Vi har barnvakt till lillis och ska iväg och äta gott med några vänner.
Måste bara lägga ut en bild på våran lilla drama queen, såhär ser hon ut då hon inte får som hon vill. Kastar sig på golvet och sätter händerna i ansiktet som om det är det värsta hon varit med om!! Tur det går över snabbt :)

Blir lite bildregn nu


Idag

Syrran kom förbi och vi följdes & handlade på ICA. Meloy fick prova sitta i bilvagnen & det blev poppis :)
Hemma fick hon sen russin i ask att mumsa på.


Bullbak!

Johan är borta på tjänsteresa över natten och när jag & lillis gjort alla ärenden idag fick jag lite långtråkigt här hemma. Så det fick bli bullbak! Medan degen jäste messa syrran att hon ville komma på middag då hon också var själv ikväll. Så fick det bli och det passade ju perfekt för hon kunde sysselsätta lillis då hon blev less att jag stod och snurrade bullar :) Så himla kul att vi kan ses någon timma så här på eftermiddagen nu när vi bor så nära varandra. Gillar verkligen att ha närhet till släkten igen!

Ikväll hann jag även dammsuga och plocka undan. Nu har jag just tagit en dusch och tänt upp lite ljus, satt mig i soffan och ska se Kockarnas kamp.


Vuxen barn

Dit for vi idag, riktigt många där och många man kände. Himla kul!! Nybakat bröd och bullar till fikat.
Efter 2 h där fick vi lunch hos mormor och Melody fick sova middag där innan jag gjorde några ärenden på byn och vi åkte hem.
Testade att rita lite då vi kom hem, mormor hade ett set kritor vi fick ta hem.
Det var roligast då mamman ritade tyckte Melody som inte riktigt har koll på vad hon ska göra med pennorna. Testade att banka, då blev det prickar. Sen att vrida pappret fram & tillbaka och hit & dit var ju också kul :)
Nu sitter vi och läser böcker, det är verkligen en hit numer för lillis! Mysigt


Nytt chassi

Just ja, i veckan kom vårt nya chassi. Ni kommer ihåg att vårt gamla började strula och vi fick reklamera det. Och jag har har gått och trott att vi skulle få ett likadant men vi fick det senaste! Vilken tur! Känns betydligt rejälare och så har det läder på handtaget och inte gummi. Låset och andra smågrejer är justerade till det bättre och ordentligare också. Tack för det Teutonia!!


Syltkokning igen

Denna gång blev det hjortronsylt. Lyxsylt! Lätt värt några timmar i skogen för dessa :)
Idag blir det baconpannkaka till middag med sylten & grädde till. Mums!


Lilla papegojan


Mer tänder

Vi har aldrig märkt på Melody då hon fått sina tänder hittills. Men nu har hon fått 2 till de senaste dagarna och magen hennes har varit kass under tiden. Tror att det har med det att göra. De som kommer nu är ju ganska stora också, ju fler ju större blir dem såklart....hon är rätt svullen överallt i munnen nu så det känns som att det snart blir ännu fler.


Igår kväll

Jag hittade några till äpplen i trädet igår och fick ihop en till paj och kunde bjuda mamma & Janne på kvällsgotta :) myspys. De var även duktiga & prommade hit! Hurtigt

Idag blir det nog att hjälpa svärmor med deras nya boende. Sen skulle jag vilja in på handplockat och köpa några söta burkar att ha kex i :) får se när jag får det till att bli.


Blommor!

Tack för den fina buketten Johan! :) Det borde vara han som skulle få blommor som jobbar och står i medan jag är hemma :)


Önskar

Önskar att jag var ägare av denna! Så fin den skulle göra sig i vårt kök vid trappen, med kuddar som matchar gardinerna :) Kanske, kanske den får komma hem till oss?!! :)

Lunchfrämmande

Fredrik från Umeå kom förbi med palt till lunch idag. Han var förbi Älvsbyn på jobb och skulle vidare igen. Vilken tur för mig att få hem maten med tillbehör och allt och Johan kom också hem på lunch såklart.
Melody åt i sig palt och fick sedan somna i sitt rum på övervåningen medan vi drack kaffe och fick oss en godbit :)

Har iaf fått lite gjort idag och kokat lingonsylt. Tusen gånger godare med hemgjord än köpt!


Äppelpaj!

Använde såklart äpplen från vårt träd! Så himla god pajen blev med vaniljsås till. Mmmm vilket måndagslyx :)


Baka baka liten kaka

Hunnit med en hel del på morgonen. Hantverkaren kom förbi och monterade luftdonen i alla rum, skönt & fint med nya.

Fick ett bak il och gjorde chokladbollar och kladdkakemuffins (som dock blev mer som chokladmuffins) haha vad skönt att kunna skylla på att man har ny ugn och måste vänjas med den ;) visst?! goda blev dom iaf för jag har tjuvsmakat!
Melody har tjoat på fram & tillbaka på golvet och nu vilar hon middag & jag har just ätit lunch.


Liten


RSS 2.0