Bullbak

Passat syskonbarn hela dagen, bakat bullar på en liter mjölk, tvättat massa maskiner, fått blommor, barnen har badat badkar, jag har dammsugit, ätit gomiddag med Johan efter att barnen åkt hem och hunnit en snabb sväng på byn på kvällsöppet. (Mest för att köpa bregott, haha, men ändå!)
Ja ibland får man mer gjort vissa dagar än andra dagar. Melody har varit nöjd med kusinbus en hel dag.
Nu en lugn kväll framför tv:n.


Bilder

Vi har fått en tjuvtitt på tre av de färdiga bilderna som vår bröllopsfotograf tog i lördags. Helt fantastiska är de allihopa! Vi har fått se alla och vi kunde bara säga en enda sak....-Vi måste ha ALLA! Fanns knappt en bild vi inte gillade, oj så kul. Vi fotade oss i ishallen med skridskorna på, finns massa fina bilder där vi "dansar" och Johan snurrar mig på isen, eller exempelvis då vi står och tekar mot varandra ;) Vi har fotat oss vid kyrkstugor där Johan skjutsar mig på en spark och några där vi står på bron. 
 
Kan bli lite tjatigt om bröllop hit och bröllop hit....men jag bara måååste!! :)
 
Resterande bilder får vi inom 3 veckor. Så nu är det bara vänta in dem...bjuder på dessa gobitar ikväll.
 
 
Fotograf: Matilda Holmqvist
Av en slump....vi är 26 år både jag & Johan, gifter oss och fotas på bro nr 26. I like!
 
 
 

Mammalunch

Trevligt som vanligt med mammalunch. Vi latade oss jag & Melody och tog bilen dit. :-)
Ikväll är vi bortbjudna på köttsoppsmiddag. Nog är det kul att laga mat men himla vad trevligt att äta borta hela dagen!

Bild från mammalunchen...


Bilder

Dessa bilder är tagna med vår systemkamera. Bjuder på några från i lördags...
 Här från kapellet. Jag överraskar och sjunger "Du är allt" för Johan ♥
I slutet av vigseln satte sig Johan vid pianot, tanken var att alla skulle sitta som frågetecken och fundera vad han skulle hitta på. "Forever"-Chris Brown hördes i högtalarna och han ställde sig upp och kastade en massa notblad i luften och vi började dansa! Så himla kul, alla började klappa och det blev ett himla drag i kapellet ;) kul att överraska och göra dagen till vår speciella! 
Vi dansade ut och sedan in igen, lite där framme och sedan tillsist armkrok ut....
 
♥Herr och Fru Granberg ♥
Jag säger det än en gång, har aldrig känt mig så vacker, lycklig, nervös, förväntansfull ja allt, på en och samma dag!! Hela dagen känns som en saga, obeskrivligt! 
Melody var som en liten prinsessa hon med! Var med på vigseln och åkte sedan hem med barnvakten. Det gick hur bra som helst....
Cupcakestårta! 70 cupcakes och en 8-bitars uppe som vi fick skära i :)
 
Vals var Dirty Dancing med -The time of my life! Inget lyft i slutet som i filmen men en väl intränad koreografi med lite "lyftsnurrar" osv. :) Kan inte sluta titta på vår videoinspelning från dagen/kvällen. :)
Blev en liten bildbomb...mer bilder kommer sen då vi får de Matilda fotat från skridskoåkningen, bilder med spark, på kyrkstugebron osv finns så mycket...
 
 

Frisyren

Jag är gift, känslorna från lördagen går ej beskriva. Allt blev så bra och jag kände mig verkligen som en isprinsessa. Bra väder och Matilda vår fotograf fick sig massa fina bilder på oss . Det finns så mycket som hände i lördags. Jag överraskade och sjöng för Johan under vigseln, vi dansade ut från kapellet till "Forever" med Chris Brown och alla blev såklart förvånade och började klappa! Så himla kul och lyckat. Festen, våra vänner, familj och allt de fixat för oss gav oss både skratt och tårar. Dansade kvällen lång och jag ville aldrig att dagen skulle ta slut!

Lägger ut bild på håret. Har inte hunnit så långt att lägga in alla bilder på datorn så det kommer fler sen....


Finlir

Nagelfix hos syrran ikväll och sedan hem till Johan som bjöd på en god cider med lime & is för att stilla nerverna :) nu sovdags och imorgon blir det mer förberedelser.


Rekvisita

Therese passade Melody idag medan vi åkte till Piteå och hämtade våra kläder inför bröllopet. Känns bra med de två tillsammans, Melody verkade inte ha saknat oss så mycket då vi kom hem. :)

Så nu har jag min klänning här hemma hängandes i gästrummet på övervåningen med låst dörr så ingen ska se den! Cinderella är verkligen så duktiga och hjälpsamma.
Hittade även lite välbehövlig rekvisita till en del av bröllopsfotograferingen. Skridskor och fina vantar till ;) hoppas jag håller mig på benen bara!


Snö = nö

Var ute en stund idag på förmiddagen. Riktigt härligt väder och solen värmde så skönt. Melody hon badade mest i snön :) vet inte hur många gånger jag får ta av och skaka av en hel drös med snö från hennes mössa :) och hon bara skrattar....


Ute i friska luften

Vi är ganska skotergalna numer :) så himla skönt att komma ut. Melody blev helt till sig imorse då vi frågade om hon ville följa och åka skoter & pulka. Sprang ut i hallen och skulle ut direkt :)
Idag var det inte alls läskigt för henne utan bara en massa skratt i alla gupp. Vissa gånger var jag tvungen att kolla så hon levde där bredvid mig vid min vänsterarm som höll om henne. Ja hon bara satt där vaken, helt avslappnad och mös, sötknopp. En lång sovstund tog hon i allt körande också.


Skotertur i solen

Vi tog oss äntligen ut tillsammans och provade vår skoter & pulka. Mysigt, så härliga tider! Solen kom fram och det var så fint ute i skogen. Melody som aldrig åkt pulka (vad hon kommer ihåg iaf) tyckte det först var obehagligt men efter några minuter slappnade hon av och bara mös i min famn. Somnade och sussade i säkert 45 min! Det är bara för henne till att vänja sig :) Vi ser fram emot fina helger i vår med mycket utevistelse, skoterturer, korvgrillning, mys på renskinn, snögrottor och solljus!


Tandläkaren

Vet knappt om jag skrivit om det på bloggen, men Melody föll för ca 2 veckor sedan och stötte sig i munnen. Blod och gråt och en väldigt skärrad mamma som fick ringa hem pappan från jobbet. Det gick om snabbt för lillan men jag tyckte nog det var jobbigast.
Igår var vi och kollade tänderna igen hos tandläkaren och där var hon så duktig och sa -Aaaa så fort vi kom in till receptionen så de skrattade lite åt henne :-)
Lite konstigt var det att sitta i mammas knä och visa tänderna för någon okänd men tillslut sa hon även -Aaa där inne också och de fick vid säkert 4 tillfällen spegla i hennes mun korta stunder och titta, Sötknopp! Allt såg bra ut, inga lösa tänder och inga missfärgningar. De tror att blodet kom från den lilla "strängen" inne vid överläppen som mest troligt gått av och därav blodet. Tänderna verkade ha klarat sig bra....denna gång :/ vad man säkert ha ovarit med om hemskheter med de små....

En fin dag

Vi som inte är några stor"firare" av alla hjärtans dag har verkligen haft en mysig eftermiddag. Man är väl lite extra kärleksfull såhär 1 vecka innan bröllopet och måste få ut sin pirriga energi på nåt!
Jag överraskade med gomiddag och sen lite gotta vid tv:n ikväll. Har även hunnit med att pyssla lite inför bröllopet, men bara en stund. :)


Testfotografering

Nu har jag fått några bilder från testfotograferingen vi hade med vår bröllopsfotograf, Matilda Holmqvist. Kan bara säga att vi är mer än nöjda, hon var verkligen duktig och det kändes så naturligt att stå framför kameran. Vi skrattade mest hela tiden och pratade med varandra samtidigt som hon fotade, en puss också såklart ;) Här ser ni några bilder.... 
 
Foto: Matilda Holmqvist

Lilla fina

Farmorn kom med en överraskning och hade stickat detta fina set med mössa och halsduk till lillan. Så galet sött!! Som en liten karamell blev hon, kommer passa bra till bröllopet och dess utebilder (vid väder).
Fotat i Instagram....
 

Glömmer

Totalt glömmer bort bloggen nu! :-/ i lördags träffade vi bröllopsfotografen som provfotade oss och gick igenom allt inför den stora dagen. Hon var för rar, känns hittills väldigt bra med henne!
Johan kom med roliga tips på fotoupplägg som både jag & fotografen hakade på! Kul :)
Lördag kväll var syrran & Gerard här och såg film och åt gotta med oss.

Annars då...ja det blir väldigt mycket bröllopsfix nu. Det målas saker & det knyts, mäts, funderas, bordplaceras & allt sånt som hör till. Imorgon är det frissan för utväxt & på tisdag provuppsättning. :)))

Ikväll blev det Me & I party hos Erika & beställt en hel del till lillan. Fanns ju så mycket fint och hon har ju så lite kläder, visst?! ;)


Mammalunch

Trots att jag först inte visste vad jag skulle laga till varken varmrätt & efterrätt kom jag på det tillslut (med hjälp av Johan) :) Gott blev det med laxlunch och sedan en sorts marängtårta på det. Melody roade sig med att baka medan jag grejade med maten.

Lilla My på tröjan och själv en liten knut på huvudet :)


Ute

Snöbadaren skulle hon kallas :))
Skottade gården idag och medan jag höll på kom bror med traktorn och drog av det sista, shit vad det går snabbt! Hips vips var all snö på infarten borta och jag lekte med Melody ist. Hon skulle dra sparken fram & tillbaka flera vändor innan vi gick in :) jag har handlat & donat inför mammalunchen imorgon och ikväll har det blivit bröllopsfix.
Nu har vi alla lagt oss och imorgon väntar ytterligare en kul dag...


Städhjälp

Vi har haft en hemmadag idag och Therese som ska sköta Melody till bröllopet har varit här & hälsat på oss.
Jag har tvättat & städat vilket var väldigt välbehövligt!

Stolt medhjälpare hade jag :)


Sovmorgon

Sov till kl 9 idag! Känns konstigt, som om vi försovit oss fast vi inga planer har för dagen. Melody har för ovanligheten vaknat till vid 4-5 gånger inatt och velat ha tutten så säkert var det därför hon valde att sova lite längre. Jag som alltid ställer klockan på 8 har inte märkt att den ringt och kommer inte ihåg att jag stängt av den, ställde jag den ens?! :)

Morgonvälling i soffan med mys och sen en massa bus! Melody har alltid haft en massa miner & uttryck för sig sedan hon var mini och här ser ni några från idag :)


Luleå

Igår åkte jag & Johan till stan för att hämta ringen! Iiiih vill ta på mig den nuu!! Fin ask till fin ring ;)
Vi fick även gjort en hel del annat på "to do listan" inför bröllopet. Mysigt med egentid då lillan var hemma med farmor & farfar.


Kärlek

Sött toapapper har vi nu här hemma såhär veckorna innan bröllopet :)


RSS 2.0