Lekstugan

Lite småfix ikväll i lekstugan. Melody lekte medan jag skruvade upp gardinstänger, spikade fast nya vimpeln i taket, tejpade upp hennes söta sol som hon gjort och satte vita spikar på väggen till hennes städredskap. 
Hennes ord till Johan då vi kom in -"Pappa, nu har mamma fixat i min lekstuga! Du kan få leka där imorgon om du vill. 
Himla söto! Så kul att se då hon donar på där inne och stökar till i hennes egna lilla hus. ❤️
Lite bilder...

Här springer tiden iväg som vanligt och en massa projekt blir gjorda hela tiden. Känns skönt! Gräset på den insådda tomten börjar grönska! 👍 trädgårdslandet är fyllt och gror för fullt. Smultronen är utbytta då de alla hade dött efter vintern. Framsidan av huset är  målad, nya markiser uppsatta överallt på huset, fåra för nya häcken är grävd och även en fåra för kommande hallonbuskar är förberedd. En krusbär och en svartvinbärsbuske är planterad på baksidan och taket på bodan är bytt. Ja var det alla projekt?...nää några små är kvar och de ska vi ta tag i snart så vi kan vara lediga tillsammans sen i sommar. För vi har Johans semester kvar att se fram emot. 

Colin har hunnit bli 5 månader och hoppar för fullt i hoppgungan. Han äter gröt på kvällen och äter lite tillägg ibland på dagen av burkmat osv. Hittils har vi inte stött på något han inte gillat :) 

Barnen har badat sitt första bad tillsammans och Melody var så försiktig med lillebror. 
Vi har hunnit med en fisketävling i stugan och Melody fiskade i 3h med pappa & farfar. Jag förstår inte att hon trodde sig i båten så länge men kul tyckte hon det var. Sen fick hon rida på en häst och det gick hur bra som helst. Lämnade både mig och Johan och följde med dom som ledde iväg hästen och hjälpte till att hålla henne på plats. Sen ville hon gunga, inte mer märkvärdigt än så att rida :) Sommar

Vilken vecka vi haft! Underbart väder med sol och värme. Så härligt att kunna gå ut på baksidan och bara vara. Melody har lekt i sin lekstuga och badat ute i sin lilla barnpool medan jag suttit ute i solen. Colin har varvat sömn med vakentid ute på filten i skuggan.

Helgen spenderade vi i stugan. Melody, farfar och pappa sjösatte den större båten och satte ner bryggan. Sandstranden har de fyllt på i sommar och den blev kanon! 
På kvällen då barnen somnat (Melody vid 20.00 & Colin vid 21.00) drog vi igång "babyvakten" och sedan satte vi oss ute med något gott att äta. Vi behövde inte gå in förrän vid 23 då solen gick ner och det började kyla lite. 
Jag & Johan tog oss en kväll i bastun också efter att barnen lagt sig. Svärföräldrarna fick vara barnvakt till två sovande barn som dessutom aldrig vaknat till :) Mysigt med solnedgång, rosé, bad i sjön och bastu tillsammans. 
Och tänk....semestern har inte ens börjat och denna vecka har känts som om det vore juli redan! 
Lekstugan
RSS 2.0