Torsdag i Älvsbyn...

Ja lite frukost klockan nio efter att bror Patrik ringt och väckt oss klockan 08.30! Han tyckte att vi skulle hoppa i kläderna och komma och dricka morgonkaffe och äta nybakade muffins...men oj vad vi inte orkade det :) lätt att vara pigg för han som hade varit vaken sedan 05.00 då sonen vaknat. haha...nä Johan åkte och tvättade bilen och blev klar lämpligt till lunch hos mamma...plättar med grädde och hjortronsylt! Hur gott lät inte det...vi höll på att äta ihjäl oss.
Sen blev det en tripp till Stockfors och hälsa på systeryster med barnen. Där blev det för det första en massa surr och skvaller, sedan lite klädprovning inför lördagens fest i Boden. Men klockan tickade på och magen började kurra så tillbaka till mammas lägenhet på middag! Bortskämda kan man säga att vi är. Kött och potatis med sås! Mums...
Efter maten åkte jag och Johan för att hälsa på bror Patrik med familj, Simon hade väntat nog länge på att vi skulle komma och hälsa på, sedan de ringe på morgonen och bjöd oss på fika, han började undra hur långt det var mellan farmor(mamma) och till dom, för det kan ju inte ta så länge för oss att ta sig till dom :) Söt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0