Välling & bus

Kom på att jag kunde tipsa (om ni inte redan gör på detta sätt). Fick tips av en av mammorna i vår grupp.
Vi brukar alltid köpa ett & ett paket med välling, har inte tänkt att titta på något annat men hädanefter ska vi handla såhär! Får ju massor mer välling för pengarna! :)

1 paket välling 52:-
Kartong med 6 paket 137:-
Det är den tomma kartongen jag gömmer mig i :) Fruktstund har vi också haft...
Kom på en rolig grej också. Då vi hämtade ut bilen idag började Melody bajsa då vi rullade ut från bilfirman! Hallå nybilsdoften?!! Hahaha vi skulle ändå stanna på vägen hem och handla så det fick bli blöjbyte i bagaget på en filt för där fanns det gott om utrymme och lagom höjd för ett blöjbyte. Lite charmigt med den invigningen för hennes del :)


Mercedes-Benz, vår nya bil...

Idag blev det äntligen torsdag och den dagen vi kunde hämta nybilen! Har varit lite tyst om detta på bloggen men idag vill jag faktiskt visa den! Wihii så himla härligt att glida ut i den från bilfirman. Vi följdes alla :)
Snygg ja men nånting är den ju och mycket att packa i så det känns superbra. Än så länge får vi ha lillis där bak då nya bilstolen inte hade kommit än, men det skulle inte dröja så länge till innan den skulle vara på plats :)
Passade på att fota den medan den var så skinande ren...
Lite kul att fota mätarställningen

Onsdag & mammaträff

En dag som först började lite kaos...egentligen inget speciellt men allt blev bara tjorvigare än det brukar vara. Handling på Maxi som gick bra men just i tid för Melodys lunch så jag handlade en burk där och gav henne i bilen innan vi rullade hem. Hon var ledsen i bilen av övertrötthet och jag ville snabbt hem och lägga henne. Väl hemma på parkeringen lastade jag ur allt, packa ner henne i vagnen och gick in. MEN! En av påsarna från Maxi stod kvar ute...orka! Hahaha Ut och hämta den och in igen och klä Melody för en vila i vagnen men var är vantarna?, jo i bilen, vars annars! Ah nu får det väl vara nog. På med andra vantar, lägga ut henne i vagnen & hon somnade på direkten.
In och packa upp allt till kyl & frys och hänga tvätten jag startade på morgonen och äta lunch.
Men sen vände det, Melody sov i 2h och jag gick till mammaträffen med vagnen så fick hon vakna där ute, sen in och leka runt lite, äta mellis och sen hakade vi på snabb sväng på stan med några av mammorna :)
Nu bloggar jag lite och hon kryper runt här hemma och utforskar, drar ut scarfar och sånt ur lådorna i hallen :)

Elin tog upp en kanin och började låta och fick ganska snabbt ALLA barns uppmärksamhet för ett tag. Det händer inte varje träff :) Såg så kul ut.

En stund med Elin

En stund med Elin har jag haft idag...en sväng på jobbet tillsammans och sa Hej till alla och Melody fick äta lunch där och krypa lite på golvet innan vi gick på stan igen :)
Efter vi kom hem & Melody fått sova en stund blev det mer shopping. När jag skulle gå till bilen la jag lillis under vagnen i packutrymmet. Tog bara chassit då för att kunna lyfta ut bilstolen och klicka i den där då jag(vi) snabbt åkte till Strömpilen på eftermiddagen. Snart har vi den andra bilstolen och då kommer den funktionen att försvinna :/ Men å andra sidan kommer vi ha betydligt mer plats i bagaget då vi ska in med vagnen i nya bilen så det kommer nog inte kännas lika tjorvigt att packa med den :)

Nytt!

Yes vilken tur att detta fanns kvar i storlekar som passade oss (Melody) Så går allt att matcha ihop också. Köpte även kortbyxor som går ihop med överdelarna vid varmare väder.
Älskar busströjan/tunikan som är gul och passade även den till de turkosa byxorna! :)
Någon som är glad över sina nya kläder :)
Den här var ju så söt :)

Ikväll

Efter middagen har vi spenderat tiden på golvet med lek & bus.


Utflykt

Fyra mammor och 4 barn i 2 bilar :) Jag säger bara det, kombi så himla skönt! Frida och jag bara skuffade in varsin vagn i ett bagage! Solen lyste men det blåste som bara den.
Melody blev tokig i kaninen som man fick klappa, svårt att se på bilderna men ganska ivrig om jag säger så :) Kycklingsallad, bröd, melon & loka till lunch och sedan kaffe & tårta på det. Trevligt som vanligt & skönt att vi valde att åka till Elin och äta då det blev ganska kallt ute efter ett tag.

Lite bilder...

Skulle gärna ha uppvaktat min egen mamma idag men bor man 30 mil från varandra blir det svårt :) Får ta en låtsas morsdag då vi ses nästa gång, som inte är allt för långt bort. :)
Tårta också till kvällsfika :)

Tränar

Att äta själv, perfekt att det tar lång tid att plocka i sig en & en bit. Hon tror sig väldigt bra då vi äter och hon får sin egna tallrik att plocka från. Sen är det ju skönt att hon än så länge inte misstycker om vi matar henne då man ibland vill att det ska gå fortare :) hon har inte ätit burkmat på hela helgen stortjejjen! Jag som tyckte jag trappade ner och slutade amma nyss!


Klämma

Melodys lugg börjar bli ganska lång nu så idag köpte pappan hårklämmor då vi var på H&M :) supergulligt!! Jag provade dem på henne och pappan blev såld direkt. Hehe

Sen har jag en väldigt bra Morsdag som efter sovmorgon fortsatte med en sen frukost som innehöll det mesta, tom plättar & nutella till kaffet som avslut och en stor blombukett på det. Sen har vi myst i solen och Krille har varit här och ätit grillad korv på vår baksida. Idag ska vi vara ute till solen går ner känns det som :)

Ha en bra Morsdag alla mammor och såklart en extra tanke till min egen Mamma! :) men henne kan jag inte åka till idag, men snart ses vi!

Bjuder på bilder på lillis frisyr :)


Igår

Tro det eller ej men igår var faktiskt mamman ut! En riktigt trevlig kväll som först spenderades hos Johanna & Krille med många andra och sedan på Invito där det verkligen var proppat med folk. Riktigt kul. Jag & Johanna blev heltrötta 01.30 så vi gick lite tidigare. Ganska skönt att ligga i sängen kl 02 och titta på klockan & veta att det förmodligen var en enorm kö till jackan då :)

Idag är det Morsdag, och en solig sådan! Härligt att Melody bjöd oss på sovmorgon också till 09.15!! Johan skulle ju stiga upp med henne men alltid svårt att ligga kvar i sängen om man hör dem uppe :) så idag sov vi verkligen länge.

Jag igår...


Lördag

Vi åkte ut och tjuvkikade på våran bil!! Såg bra ut! ;)

Sen blev det shoppat lite till lillis. En ny drickmugg med mjuk pip, lite påsar till blöjhinken och sånt.
En lära gå vagn från BRIO och en ny superfin dyna till vagnen!! Vi har redan en som är buntad men jag tyckte ändå att det blev lite hårdare bara för att vi varit van att ha fårskinnet som är fluffigt och mjukt. Nu fick det bli något i färg som vi lagt in som en extra :) supernöjd!!


Smuljakt

Efter middagen blev det smuljakt under bordet.
Jag väntar att äta till J är hemma...


Fredag!

En dag med Sandra & Lionel. Först lite shopping och sedan picnic ute i parken. Alla åt vi lunch ute, Melody plockade i sig makaroner & hackad leverpastej. Kanske inte låter som en god blandning men hon gillar det :) Vi har även börjat ge vitt mjukbröd med smör & leverpastej till mellis ibland, en riktig favvo hos lilla damen!
Lionel somnade snabbt efter sin lunch och jag trodde Melody skulle göra detsamma. Visst skrev jag trodde....för det gjorde hon inte. Fattar inte vart hon fick sin energi från, men glad var hon!
Blev lite butiker efter picnicen också och då somnade hon till i ca 15 min tills jag började prova "skor" på henne inne på H&M :) hehe mamman får skylla sig själv. Men hon var på bra humör trots den lilla sovpausen och nu sen vi kommit hem leker hon för fullt på golvet och verkar inte ha några som helst planer på att sova :) Får nog bli en tidig kväll istället.
Just det...började blåsa en massa och regnade på promenaden hem, det var nog välbehövligt då det har varit väldigt tung luft idag...hoppas på finväder imorgon!! :)
Så härliga färger i denna dress åt lillis och sen kom jag över denna bikini...49,50:-/del! Bra pris med andra ord!

Idag


Kräkmätt

Ja det blir man lätt då man äter plättar med grädde, hjortronsylt och socker. Svårt att sluta då det är så himla gott :) Melody fick några bitar av en plätta att gnaga på som efterrätt & hon verkade tycka det var lika gott som jag. Tur hon inte vet vad grädde, sylt & socker är...än!! Bara hon får något att tugga på då jag/vi äter så blir hon nöjd. Det lär väl komma en tid då hon inser att vi ger henne något annat :)


Idag, onsdag

Sandra & Lionel kom hit på lunch, kul med surr & någon att äta med :) Efter det blev det en sväng till öppna förskolan för mig & Melody. Så länge sen jag träffade alla känns det som. Imorgon blir det träff här hemma också. :)

Bilder från dagen...

Försökte få ihop en dagens på mig & Melody imorse...halsbandet fick henne att sitta still iaf :)

Bissingar

Hon har haft 6 st tänder ganska länge nu men sen har det hittils stannat av. Skönt det så hon får vila från tandgenomsprickning ett tag, inte för att vi har märkt på henne då hon haft det men det måste ju ändå kännas.

Såhär ser de ut nu....4 uppe och 2 nere

Dagen..

Vi (jag) har inte bara tvättat idag....

Tvätt, tvätt & tvätt

Ja en hel del att tvätta efter resan. Började igår & fortsätter idag.


Mys

Pappa J har åkt på jobbet, Melody vaknade 07.10 och då är det ju mysigt att ta henne in till vårt sovrum, ge välling & ligga kvar & mysa en stund :) igår somnade hon om mellan oss till 09.15! Galet skönt att få sova så länge efter en dag med resande & uppackning och på kvällen reagerade hon i princip inte då vi bar in henne från bilen och lyfte över henne, bara knorrade till och la sig på sidan direkt vi la ner henne i sängen :) Phju & tack för det.

Vi idag...Snuttisen är också med såklart


Gårdsstädning ikväll

Kratta, fixa och sedan smörgåstårta på det! :)

Bilder...


En vecka i värmen...

Det har varit väldigt härligt. Som ni sett har bloggen fått vila denna vecka då jag inte känt för att uppdatera den och har haft att göra i princip hela tiden. Ni vet det tar på att ligga i solstolen ;)

Nu är vi iaf snart hemma och sitter just nu i bilen. Melody fick sin kvällsvälling och somnade direkt hon ätit och förhoppningsvis ska hon gå att lyfta över till sin säng då vi kommer hem...hittills har det funkat varje gång.

Det är svårt att få ihop ett blogginlägg av vår vecka samtidigt som inlägget inte ska bli för långt.
Att flyga i 5 h enkel väg har inte varit något problem. Då vi reste sov hon som sagt i princip hela resan nästan, åt lunch och var på bra humör. Hemresan sov hon bara 1 1/2 h kanske 2 vi kollade inte men hon var på bra humör och laddade blöjan 2 gånger på hemresan och det mina vänner är en historia för sig! Hahahaha!!!
Allt har flutit på hela veckan och hon har både ätit & druckit precis som hemma, sovit middag 2 ggr/dag då värmen gjorde sitt. Kvällarna har hon fått haka på vad vi velat, prommat och hon har åkt vagn. Vissa kvällar somnade hon och vi lyfte över henne då vi kom tillbaka och vissa kvällar fick hon piggil och ville vara vaken längre. Vi styrdes inte av klockan utan blev hon trött på dagen fick hon vila och vi var ju på semester så ingen mening att hålla strikt på rutinerna särskilt inte i den värmen vi var i. Hellre en glad bebis på kvällen än en övertrött, det var också väldigt skönt att hon sov bort den värsta värmen för henne på dagen och mamman/ mammorna kunde sola & papporna & pojkarna spela fotboll :)
Idag kom vi hem och hon somnade ändå 19.30 fast denna vecka varit fram & tillbaka med tider :)

Det blev väl kort?! :) hm jag avslutar iaf med några bildkollage för denna gång så ser ni snart mer av oss igen!


På flyget

Melody sov i bilen hela vägen till flygplatsen & tills vi skulle checka in vagnen kl 04 :) vi åt frukost och Melody fick äta välling innan vi steg på planet som vi nu sitter i och har nyss kommit upp i luften. Melody somnade direkt vi fick koppla bort bältet :) får väl se hur resan kommer gå :)

Vi åker med Norwegian och de har wifi på planet så det går & man får surfa! Jippi :)


På väg

Yes! Det gick att lyfta över henne :) Vi hängde över en filt för att mörklägga & så har hon ju bara mössa & sina vanliga kläder på sig, tjorvade inte med någon jacka :)
Nu är vi på väg att hämta bror m fam så far vi :)


Snart bär det av!

Melody fick somna i sina kläder som hon ska resa i för om 6 h ska bilen gå mot flyget så det blir inte många timmars sömn inatt. Så kl 03 åker vi och vi hoppas på att kunna lyfta henne sovandes från sängen till bilen och hoppas att hon kommer fortsätta sova vidare! Peppar peppar, snälla säg att det går :) går det inte så lär hon ju vara supertrött då planet ska lyfta och förhoppningsvis sova mycket under resan :) vi får väl se. Känns lite pirrit i magen kan jag erkänna med flygresan.


Nya leksaker

De stora klossarna är nya men grodorna har pappa Johan haft då han var liten! De har kardborre på händerna så de går att sätta ihop med varandra hand mot hand, söta.


Nytt...lektält

Melody inviger det genom att krypa in i det :)


Freeeeedag!

Och det innebar ett besök hos frissan för mig! Som alltid superhärligt med en stund av ompyssling.

Johan tog Melody till BVC för vikt & längdkoll samt pappasamtalet som förövrigt gick bra, men hade väl inte väntat mig annat....han är ju pappan. Men ska det göras så ska det, kul för han att kunna fara dit med lillis själv då det annars blir jag som tar de då det alltid är på arbetstid. Melody hade krypt på golvet där och skulle klättra upp på Violas ben då hon hade haft så fina gröna foppatofflor :)
För er som är nyfikna så hade Melody bara gått upp 190g på nästan 2 månader! Så nu väger hon 9290g & är 72 cm lång :) sötloppan

Nu sitter vi i bilen på väg uppåt landet!


Torsdag

Idag har jag packat & packat...bara det sista kvar nu som vi inte kan packa ner förrän imorgonbitti. Jag har kollat igenom Melodys väska och lagt ner det sista och hon har plockat ur det igen ;) jag kände att min hjärna gick på högvarv då vi ska tänka på vad vi behöver på planet och har vi med allt osv....när det var dags för Melody att sova la jag henne i vagnen ute och jag satte mig & tittade på en hyrfilm som var osedd. Skönt att koppla av, ta en kopp kaffe, äta godis och mysa i soffan & ta igen sig en stund. Pappan är på jobbet och kommer hem vid middagstid.
Just nu sitter jag på golvet med lillis som kryper omkring och utforskar lite här och var...försiktigt kryper hon men framåt tar hon sig och hittar nya saker hela tiden. Så mysigt och på tal om det så är ju rumpan för söt med de små fötterna som sticker fram där under :)


Fix

Förutom att promma en sväng med Sandra idag och bjudit henne på en enkel uppstekt hamburgare till lunch ;) så har jag idag här hemma....

Vaxat mina ben osv :)
Färgat brynen
Gjort fotvård på mig & målat tånaglarna röda
Fixat fotvård på Johan
....så vi är redo för resan!

Jag gillar inte att ha så mycket färg på brynen utan väljer hellre att färga på oftare, särskilt under sommaren då solljuset bleker en hel del...skönt med bryn då man är osminkad...

 

 

 


Litet kryp....

Vart kom detta ifrån? Helt plötsligt så kryper hon faktiskt! :) men hon hade ju en bra lärare här idag som visade hur det skulle gå till, lilla Lionel som färdas runt hit och dit


Gungat

Melody sov 3 h i vagnen ute idag! Jag fick sola länge och hann in och grädda våfflor och äta innan hon vaknade och ville ha mat.

Gungat för första gången har hon fått göra idag. Nämnde gunga åt Anja idag så då tipsade hon vart det fanns en babygunga på en lekplats så dit blev det en sväng. Melody satt mest och mös men verkade gilla det iaf. :)


Sol idag igen!

Jag tog en prommis med vagnen in till stan och köpte välling imorse. Vi hade bara tänkt på resvällingen och inte så det skulle finnas hemma också :)
Melody blev så trött på hemvägen, jag försökte med alla medel att hålla henne vaken men hon somnade ändå!! Mötte upp Anja & Ellen för en kort surrstund och Melody bara sov vidare och då vi kom in hade hon inga planer på att vakna så jag gick ut igen och har satt mig i solen. Vi har skugga på balkongen just nu så där ville jag inte sitta. Perfekt att det finns lånestolar här ute vid grillplatsen, här sitter jag skönt medan Melody sover :)


Här händer det grejer...

Ja denna nya grej som Melody gillar väldigt mycket nu är att ställa sig i matsolen. Vi håller inte riktigt med jag & Johan :) Extra långa armar får hon och numer står allt mer mot mitten av bordet än mellan mig & Johan då vi alla ska äta :) som om inte armarna var nog långa då hon bara satt förut :) haha
Dags att flytta ner fotstödet på matstolen så kanske det blir svårare?

8 1/2 månad...Våran lilla sengångare har uppdaterats en aning också, ikväll tog Melody några kryp på golvet. Men la sig sen på magen, får väl se om det bara var tillfälligt eller om hon börjar få kläm på det där. Väldigt försiktig är hon och är så säker i början men sen fegar hon ofta ur och sätter sig igen eller lägger sig ner :)
Vi har iaf haft en riktig mysdag som gått väldigt snabbt. Tog ett kvällsbad tillsammans och nu sover hon och jag ska sätta mig och se en film & se fram emot imorgon då pappan kommer hem!


Utedag

Det har vi haft jag & Melody....lite bilder från dagen....


Liten dansare

Ute som inne spelar ingen roll :) Jag har sovit i solstolen medan Melody sovit. Blev mellis ute för henne och lite lek på fårskinnet innan vi gick in igen :) Härligt!


Måndagsfika

Först lunch & sedan kaffe och fika på det! Nu ut i fina vädret igen!


Jordgubbar!

Sitter och ser BB och man blir ju bara arg så störda vissa kan vara! Men det är ju ett val att se det och jag bara måste :)
Nåja, goda jordgubbar har jag att mumsa på ikväll :)


Söndag

Denna dag har varit lång!!
Vi har bara softat här hemma och vilat då Melody sov sin vila idag. Hon har bara sovit en lång gång idag stora tjejen. Vissa dagar gör hon så och vissa behöver hon en liten minivila på eftermiddagen också.

Idag har vi varit och handlat MASSOR med barnmatsburkar för att ha på resan, sen packade vi Melodys väska för att se hur allt skulle rymmas och det gick super! Mat & blöjor tog mest plats och när det ändå ryms i väskan tar vi det som behövs för hela veckan då vi inte vet hur utbudet är dit vi ska :) vi har varit där förr men inte med barn och då tänkte man inte på det.
Iaf så insåg vi idag att vi klarar oss på 2 mellanstora väskor för alla 3, jag & Johan delar på en tillsammans och sen kommer vi ju ha vagnen med oss & skötväskan som handbagage, känns som att vi är redo för nedräkning nu! :) Bara Melody blir av med sin slemhosta så blir vi ännu gladare :)


Lördagkväll

Vi har det bra ikväll, vänner som kommer hit på middag & har mat med sig då de kommer, lagar den & tar undan :) Det tackar vi för Krille & Johanna!


Mot stan

Ut på stan i regnet! På med stövlarna och storhuvan. :) pappan får köra bilen fast vi bor nära :) hehe

Melody har börjat pussas! :) Då hon själv vill, haha. Men om man vänder sig mot henne och gör pussljud så kommer hon med sin lilla mun, ofta är den öppen :) Snutt!!


Gammalt blir nytt

Det känns ju så om man tar på sig något ur garderoben som man inte haft på väldigt länge. Denna tröja köptes för ca 6-7 år sedan, jag fick den i julklapp efter att jag & mamma haft en sväng på stan :) hehe


Igår....

Melody somnade gott i ett av rummen på övervåningen igår hos Lars & Monica. Vi gick väl hem vid tolv och bara bar ner henne i vagnen & prommade hem. Vi lyfte över henne till hennes säng och hon reagerade nästan inte och fortsatte bara att sova vidare. Phju :)
Idag har vi en innedag hittills iaf, skitväder är det ute så vi får se vad vi ska hitta på sen. Något måste vi göra! :)

Bild sen igår....


Fredagkväll

Middag hos Lars & Monica ikväll, Marlon & Melody dansar & leker....


Liten dansare

Melody har börjat med något nytt, hon har ju alltid gillat musik men nu har hon även börjat "dansa" till den! Så sjukt sött!! Hon sitter på golvet och så slår jag på den sjungande nallen som står på golvet, då börjar hon vicka fram och tillbaka och "gungar" på rumpan & sträcker ut armarna :) varje gång! haha


Från Elins blogg...

Kikade in där och såg att hon lagt upp bilder på presenten....min var så dålig som jag visade.
Här ser ni bättre :)

Kul att de redan fått en plats i ert kök :)

För Elin....

Kul att få besök ikväll, speciellt då vi haft 2 hemmadagar. Jag skrev ju innan att jag var i bakartagen tidigare idag, nu kan jag avslöja vad jag gjorde :)
Marängtårta för Elin och en liten present . Perfekt att kunna skicka tårtan som blev över med Elin till hennes Jesper på hans jobb!!


Hemmadag

Vi tog en hemmadag både igår och idag jag & Melody. Hon blev så snorig och slemhostig i söndags em så ingen träff med Sandra och ingen öppna förskola eller mammaträff. Svårt då man ska vara med de som har barn då det blir att de är så mycket upp i varandra och äter på varandras leksaker så jag gissade att ingen ville träffa oss denna vecka :) Men nu är hon bättre men fortfarande ganska slemhostig :/

Idag är jag i bakartagen! Vad gör man inte då man får en blivande födelsedagsvän hit ikväll! :) Ikväll kommer Johan också hem så han kommer få stå ut med gravid-tjejsurr :))

Passar på att slicka skålarna medan Melody är liten :)

Näsa mot näsa...

 


8 månader med amning...

8 månader med amning...
Tror inte att jag skrivit att vi slutat med amningen. Känns inte som något intressant att dela med sig av egentligen men men nu vet ni iaf det :)
Över en natt fick vi Melody att sluta med sina nattmål då hon var 5 månader, vi testade då bara att börja ge nappen istället för att jag direkt gav bröstet av vana...och det gick ju faktiskt bra och hon somnade om ganska snabbt och kom in i det väldigt fort och sen gick det snabbt att hon började vela ha mat till både lunch och middag på dagarna och bara amma morgon/kväll & lite som mellis ibland. Den senaste tiden har vi gett henne välling + amning innan läggdags och tillsist märkte vi att hon behövde extra även på morgonen efter att hon ammat klart. Hon var heller inte så intresserad längre och det blev mer en kamp för mig att få henne att ligga still tills mjölken rann till. Då kände jag att både jag & Melody var redo att lägga av. Så var det inget mer med det, vi ökade vällingen lite både morgon och kväll istället och hon har då inte klagat, och inte jag heller för den delen :)
Nu är det mysigt att sitta i soffan med henne på kvällen och ge välling och nu varvar både jag & Johan med det. På morgonen då hon vaknar hämtar vi in henne till vår säng och så får hon äta sin morgonvälling där och kan ligga och mysa 45 min efter att hon ätit klart. Så just nu saknar jag inte amningen då det mest blev dubbelt jobb på slutet.

Men att jag har älskat att amma, det har jag verkligen gjort!! :)


Inför resan...

Vi har gjort bort att handla alla apoteksprylar inför resan! Nu är det inte så länge kvar...
Melody kommer att ha Spf 50+soldress eller svala kläder :)
Till oss köpte vi spf 30 & 15. Vi fick tips av apoteket att ha med vätskeersättning till Melody ifall hon åker på något där borta, passade på att köpa med Resorb till oss (mig) också då jag oftast är dålig att dricka i mig nog med vätska, Johan brukar konstigt nog aldrig ha problem med det! Haha
I övrigt blev det lite bra att ha grejer ifall någon av oss blir krassliga...känns som att man(Melody) åker på det mesta nu i virusväg. Hon har varit snuvig igen och slemhostig sedan i söndags eftermiddag men det börjar lätta nu, peppar peppar!

Igår & idag...

Igår snabblockade jag håret lite, idag blev det latfrisyr...men jag gillar båda! Höga knuten är fantastisk skön då inget hår åker i ansiktet och Melody kan inte luggas :) mitt hår är tydligen väldigt bra att hålla i då man ska dra sig upp mot mamman typ 50 ggr om dagen! Som om jag inte tappat nog med hår! Haha

 


RSS 2.0