30 mars
Soliga dagar

I veckan är vi ute alla dagar! Hur underbart som helst med dessa fina vårdagar! Älskar kombinationen av sol och frisk luft. 
Surt bara att skotersäsongen inte varit som den ska och jag är inte lite bitter över att vi inte kunnat vara ute nå pga av föret. Eller ja en vända och så gick pulkan sönder...vi får helt enkelt se fram emot nästa vinter och vår för skoterkörningen. 
Men ute kan vi vara ändå! Och så fort solen tittar fram skyndar vi oss ut. 

Måndag var mamma & Janne här och vi mös ute på gården och lunchade webergrillad korv på inglasningen. 
Tisdagen spenderades i Arvidsträsk med pimpling och gass i solstolen.

Idag har jag & barnen varit i Kanis mellan kl 9.30-17. Både frukost, lunch och middag åts ute i solen. En helt underbar dag som vi avslutade med en Icahandling och åkte sedan hem för dusch och bad. Sen var det dags för välling och barnprogram innan läggdags, ska strax lägga upp lillan som nu sitter i sin sacco och myser alldeles rosig om småkinderna. Johan är borta på jobb ikväll så det passade bra att vara sysselsatta hela långa dagen. 
I övrigt så har vi förberedelser inför dopet till helgen. Var ju rätt seriös med Melodys så det är bara vara lika duktig denna gång och fixa allt på samma sätt för att vara rättvis ;P hehe så lite pyssel såhär på kvällskvisten har jag haft några kvällar nu. :) 

Bilder från dagen...

Söndag
Energiladdning när den är som bäst!
Magsjuka

Huvva fy och blä! Magsjuka och amning är ingen bra kombo. Gårkvällen var hemsk, 2 klunkar vatten och sedan springa till toan. Idag står tempen på 39 grader och jag har varit sängliggandes hela dagen. Men har iaf fått behålla vätska och "mat" idag. Känns skönt för amningen. De fylldes inte på i samma tempo igår då jag var så urholkad på vätska i kroppen. Tur lilleman är "snäll" och behövde bara äta 1 gång inatt och gjorde sedan morgon kl 07.30 som resten av familjen. Sen har han fått amma med 2-3h mellanrum idag och verkar vara nöjd på det trots att jag känner att de inte är lika mycket i dom som annars. Märke skillnad direkt idag då jag börjat tanka upp kroppen med vätska igen. Melody har fått vara med sin farmor & farfar idag & Johan fick ta en kortare dag på jobbet och komma hem till mig och Colin. Lördag


 

Torsdag

En dag med familjen. Johan är borta på jobb 6 av veckans sju dagar denna vecka så idag passade vi på att vara med han allt vi kunde :) Det blev en impulssväng till Leos på eftermiddagen då han ville göra något extra för Melody. Det har verkligen känts som en helgdag och jag får hela tiden påminna mig själv om att det inte är fredag förrän imorgon. :) 
Fullt upp

Bloggen har jag glömt denna vecka. Johan har varit borta på jobb mån-ons och det har bara varit jag & barnen. Igår när han kom hem insåg jag att jag knappt stått i köket sedan han åkte iväg. Varje dag har vi blivit bjudna på lunch eller middag hos någon!
I måndags var Melody hos mamma & Janne och jag var på efterkontroll.
 I tisdags var jag & Colin i Luleå och shoppade hela dagen medan Melody fick vara hos sin farmor och farfar. 
Igår var vi bjudna till Emma på tacolunch och där blev vi kvar några timmar. Ändå klagade Melody att hon inte ville hem :) 
Idag ska vi njuta av att Johan är på hemmaplan för han åker igen imorgon. Tur vi har bokade planer för både fre och lör jag & barnen. 

Ett bildkollage från gårdagen hos Emma...Idag
Igår
Fredag


 

Idag


 

Lördag

Tiden går fort och imorgon måste vi åka hem, skulle kunna stanna här ett par dar till. Blev en bastu idag med, Colin sov och Melody som valde att inte basta, satt i soffan och spelade IPad medan jag & Johan bastade själva. Snälla barn 👍 Märks att Melody trivs med att vara ute för det har verkligen inte trotsats nästans alls. 
Vi bor i en blå stuga längst upp....

RSS 2.0