Nyfrissad

Ja då var jag äntligen nyfrissad! Frisören fick göra en insats och rädda mitt yberblonda hår igår! Ingen lätt uppgift men resultatet efter 3h & 15 minuter blev det jättebra! Känns skönt! 
Kastar in en bild på resultatet :)Färska jordgubbar, soffmys och Grey´s anatomy ikväll!


Fick även ett samtal ikväll med en förfrågan om att vara statist i en filminspelning som kommer vara i en stureplansmiljö och vi som statister kommer dansa och mingla. Kommer vara 15-20 stycken på plats och jag tänkte varför inte. Kan ju vara roligt att prova något nytt. Så söndag ska jag klä upp mig och sminka mig som om jag ska på fest så får vi se hur det går. :)

Helgen

Idag är det måndag och veckan startade med en make up lektion idag. Det gick bra och dagen gick snabbt, nu sitter jag hemma mätt i magen på spaggar och biffar och 500g färska jordgubbar som väntar i kylen på mig. :)

Helgen har varit superhärlig med rena sommarvärmen och vi har haft sällskap av bror med familj från tors-sön! Hunnit med en hel del, Skansen för att titta på djuren, Gröna Lund för att åka karuseller, hunnit med goda middagar, lägenhetstitt vart vi bor och lite shopping :) Tack för i helgen! 

Kan tycka att det är riktigt mysigt med allt som blommar nu!Haha Johan och Simon åker vilda musen på Grönan! Vi som trodde det var en "barnkarusell" när de började köa med det visade sig vara en ganska snabb men väldigt rolig karusell. Men det låter på namnet, som att den passar barn. Se hur de håller i sig! :) Tur Simon är tuff och vågade prova de flesta och blev inte alls åkrädd...bara mer åksugen! 


 

Liten uppdatering

Oj vad jag känner att jag har varit dålig på att uppdatera bloggen :) hehe lite annat för mig som vanligt. Inte sitter man inne framför datorn när vi fått dessa fina och soliga dagar både i Umeå och här i Sthlm där vi hållit hus de senaste dagarna. Här kommer lite bilder...

Jag och Petra var på bio med Johan :) Han Köpte lite gott till oss alla!


Sommar i Sthlm...


Blommor i vårat sovrum i Umeå


Jag, Petra och Camilla satt ute i solen vid Norrmälarstrand efter skolan idag...
Sedan en god middag hemma med kycklingsallad och gott bröd. 

Middagsbjudning och bio

Nu var det ett tag sedan jag uppdaterade här :) har haft lite annat för mig och nu kom jag på att det kanske var dags att skriva lite.
I veckan har jag haft mamma och moster här på besök mellan mån-tors. Mycket god mat och lite shopping också. Alltid roligt med besök! Och när man har kul går veckorna snabbt och det gjorde även denna. 

Redan helg igen, tiden går så snabbt och igår blev det en mysig kväll framför tv:n efter en promenad tillsammans i närmare 1h, vi passade på att tvätta lite kläder i tvätstugan som var ledig på kvällen. Ett varmt bad för mig också.
Det fick bli sovmorgon för oss och vi åt frukost och hade tänkt att promenera in till stan idag men det var så tråkigt väder med regn och blåst så det fick bli en kort promenad och sedan hem och äta lunch.

Ikväll har vi Petra här på middag och sedan ska vi 3 på bio på Sergël. Så en lugn helg.
Har även bokat biljetter för att flyga hem till Umeå på onsdag och stanna till på söndag nästa vecka. Det var ju så många lediga dagar i följd så vi passar på att åka hem. :) Svejs från mig!

RSS 2.0