Lördag med middagsbjudning och fest

Fest igår! Dagen började med jobb och sedan middag hos Sandra med Malin. Hon hade lagat så god mat åt oss. Först fick vi tugga på lite snacks tillsammans med en fördrink som var jättegod. Sedan bjöd hon på pressad potatis och kyckling i ugn i sås av cremefraiche, sambal oelek, soya och grädde tillsammans med sallad. Sedan var det efterrätt, en grön drink gjort av bla päron  med en sorbe glass kula i! Super god. Den måste jag lära mig att göra. Receptet bara måste jag ta av henne. Kul med något nytt.
Sedan blev det taxi in till stan och gå ut på Rex och dansa hela  natten tills lamporna tändes och det var dags att gå hem. En lyckad kväll säger jag bara. Tack för den!



Idag var det lite segt att vakna och stiga upp.:) Lite lätt bakis. Inge mat var jag sugen på, så det blev soffan fram till 15 tiden då jag gick in till stan och handlade hem mat för veckan. Det blev en hel del mycket gott. Johan kommer även hem ikväll! Kul. Slippa sova själv någon mer natt på ett tag.
Nu tror jag att jag ska ta och städa lite. Det kan behövas. Och det är ju typiskt av mig att göra det dagen efter! haha Johan säger alltid att jag inte kan vara bakis. Men nu mår jag prima och har ätit middag. Nu är det bara att vänta på att Johan ska öppna dörren! så jag får krama om han! Har ju inte setts på 1 vecka nu! Svejs

Kommentarer
Postat av: Hanna

Tack, och vad roligt att du tyckte de :) Men de tog lite tid :P

2009-07-26 @ 17:56:19
URL: http://nystis.blogg.se/
Postat av: Maria

Gabri ska plugga utanför Linköping så hon kommer ha vägarna förbi Stockholm nästan varje helg. :)



Ojdå, inge alvarligt hoppas jag!?



Vi måste ju hitta på något den helgen! Vi kanske kan locka hit er på middag?



Stor kram vännen. Jag längtar!

2009-07-26 @ 22:56:45
URL: http://mariaemb.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0