Lördag

Jag kom på att det kanske är dags att uppdatera denna blogg lite...det var ju som sagt ett tag sedan. Men har man fullt upp på dagarna och kvällarna så får den vänta :)
Men idag är det lördag och ledig dag från både skola och plugg så nu kan jag passa på att lägga in lite bilder från förra helgen då jag var hem för att fira min födelsedag lite och hoppades på bra väder för att kunna följa bröder med familj ut med skotrarna. Min resa började på torsdag kväll då jag åkte till Luleå och blev hämtad av mamma för att följa med till Roknäs och övernatta. Vi åkte till Älvsbyn på fredagen och mamma gick till frissan och jag passade på att kolla in klädbutiken medan jag väntade in henne. Och minsann jag hittade 2 toppar! :) tom en på rea i min stl. inte dumt.
Till syster för middag och hälsa på och sedan sova hos bror och hålla tummarna för vädret. Soligt blev det och en skotertur på både lördag och söndag blev det! Lite tårta på lördagen och hem på söndagen efter att ha hunnit träffa nästan alla. Fick skjuts av pappa till flyget och sedan tillbaka i Sthlm på sön kväll.
Det blev en snabb förklaring över min helg förr veckan.

Veckan som varit nu har varit härligt. Vi har haft det jättekul i skolan och dagarna bara sprang iväg. Vi har haft SPA hela veckan och skrubbat varandra, gjort inpackningar i både lera, aromaolja och alger. Så mjuk och skön man är nu. Roligt att känna resultat efter bara 1 vecka! Känner du dig torr, trött, ledsen, oren....gör en skrubb och inpackning! Så skönt! Mina armbågar är tom jättemjuka, de som brukar vara så torra och fnasiga. :)
Nu längtar jag till Umeå till badkaret för att göra mitt utrensande och balanserande kurbad 10 dagar i sträck! :) Härligt...bada i mineralsalter, alger, kamomillextrakt som får mig att känna mig som jag önskar då! Bara att välja vad som passar bäst för stunden. Finns något för alla.

I veckan har jag skrivit en massa projektarbeten och nu börjar de leta sig mot ett slut!! Skönt!
I tisdags var Petra här och jag färgade hennes hår...snyggt! Vi åt lite middag och kolade på tv hela kvällen. Skönt med ett avbrott i pluggnadet, lätt att man hamnar i det då man kommer hem efter skolan.

Hit måste man åka! Högheden och grottan! 
Säger så mycket både för stunden och minnena!
Jag fick några ljus på min tårta, skippade 20 och satte bara 4....24! :)


Min otroligt snygga soffa jag skottade till :)


Pojkarna fixade veden :)
Här blev det några madrassåk och med bobben! Kan lova att det gick fort! :) lika roligt för mig! haha
Det ser inte ut att luta så mycket men skenet bedrar :)


Elly!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0