Barnvagnen!

Nu har våran barnvagn & babyskydd kommit in till babyproffsen! Så de ska bara montera ihop vagnen så kan vi hämta den....eftersom vi åker iväg idag ska jag hämta den på måndag till veckan! Så kul! SOM jag längtar!!! :))

Kommentarer
Postat av: Elin

Hej vännen!

Det är inte länge kvar för er nu:)

Kan inte fatta att tiden gått så fort!

Ha en mysig helg i stugan

Kram

2011-07-20 @ 15:12:06
URL: http://lantdrom.blogg.se/
Postat av: Helena

min matlust brukar komma lagom till läggdags och då vill man ju inte riktigt äta, det känns så fel! Men tror nog det är som du säger..det trycker på så mkt där inne och de finns inte mkt plats för mat!

2011-07-20 @ 17:42:48
URL: http://halajna.blogg.se/
Postat av: Ida - Gravid & Mamma till Vilda

Ååh våran barnvagn har också kommit :D Robin hämtade den i eftermiddag innan han for och jobbade, så den ligger i bilen på hans jobb nu. Får inte se den försän imorn och jag är ivrig som sjutton!



Haha, jag tycker det är jätteskönt att ha allting klart, och helst BB-väskan! För när det sätter igång har man inte alls tid att tänka på nått sånt, och man skulle bara packa hälften av det man behövde. Sen kommer man ju på en massa saker eftersom, så bra att börja i tid ;) Skrev ju en lista, och tänkte att då kan jag ju packa det som går på en gång. Typ blöjor och grejer till bebis osv. sen finns det ju en massa jag inte kan packa än som jag använder (typ vissa kläder och kameran osv), men då har jag skrivit upp allt på en lista och lagt på väskan, och bockat av det som redan är packat. Då blir det lättare! Kom på igår att man ju för sjutton måste ha med shampo och balsam och sånt, så var tvungen att åka och handla det så jag kunde packa ;p

Men hoppas att hon förstår ditt resonemang då och väntar med att komma till Johan är ledig ;D Men det är ju första också, och det är väl större risk att du går över tiden, än att hon kommer tidigare. Men man vet aldrig!

2011-07-20 @ 21:41:05
URL: http://elfvin.blogg.se/
Postat av: Hanna

Jo, det var riktigt mysigt. Tyvärr började det blåsa när vi kom upp..Ja,herregud nu är det inte länge kvar för er :) Kändes som nyss jag läste att du var gravid!

2011-07-20 @ 22:28:47
URL: http://hannaamandaisaksson.blogg.se/
Postat av: Mamma till William och bebis i magen

Godmorgon snäckan.Så skoj att vagnen är inne och ni ska hämta hem den på måndag..Vad blev de för någon? Hoppas att du får en fin torsdag.kram kram

2011-07-21 @ 09:58:02
URL: http://blondis81.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0