Bullbak!

Johan är borta på tjänsteresa över natten och när jag & lillis gjort alla ärenden idag fick jag lite långtråkigt här hemma. Så det fick bli bullbak! Medan degen jäste messa syrran att hon ville komma på middag då hon också var själv ikväll. Så fick det bli och det passade ju perfekt för hon kunde sysselsätta lillis då hon blev less att jag stod och snurrade bullar :) Så himla kul att vi kan ses någon timma så här på eftermiddagen nu när vi bor så nära varandra. Gillar verkligen att ha närhet till släkten igen!

Ikväll hann jag även dammsuga och plocka undan. Nu har jag just tagit en dusch och tänt upp lite ljus, satt mig i soffan och ska se Kockarnas kamp.


Kommentarer
Postat av: Emma

Haha, då kanske denhär appen passar perfekt till dig då ;) har du provat ha garderobsblomma, svärmorstunga och paradisträd? dom kräver inte så mycket och fina är dom, speciellt svärmorstungan :)

2012-10-04 @ 22:49:41
URL: http://Emmaala.blogg.se
Postat av: emmaala.blogg.se

Haha, du kör på allt eller inget du ;) Det är ju tur att det finns så fina plastblommor idag, förr i tiden såg dom ju verkligen ut som "hej kom och hjälp mig", hehe!

2012-10-04 @ 23:01:09
URL: http://emmaala.blogg.se/
Postat av: hanna

Dom där såg inte dumma ut alls :-)

2012-10-05 @ 06:23:08
URL: http://hannaamandaisakssoon.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0