Juldagar

Vilken bra jul! Våra gäster stannade till efter midnatt så vi hann t.om duka fram det kallskurna igen och äta lite till innan de åkte hem. Melody började julafton med ett paket under sängen. Kvällen innan fick hon lägga en julstrumpa där under så tomten hade något att stoppa julklappen i. Så mysigt att få vakna på morgonen och se hennes glädje i ögonen då vi sa att hon fick öppna det. Helt till sig blev hon, särkilt då hon insåg att det var Musse & Mimmi. Jag kan inte annat än tåras i mina ögon av alla gravidhormoner :) 


Tomten ropade hon in från gatan där han kom gåendes, visade vart han kunde sitta och var inte alls rädd. Strök han på benet och hjälpte till att både dela ut klappar till andra och ta upp dem ur säcken och gav han dom då det gick för sakta :) så kul att sitta & se henne agera. 
Vi fick så många fina saker, förstår inte hur snälla vi varit detta år! 
Idag har vi fått sovmorgon också. Melody som var vaken till 20.30 sov till kl 9.00 imorse och sen har vi bara myst på inne. Hon har pratat om allt hon fått av tomten och lekt med alla nya saker. Jag har plockat i alla klappar, fixat i skåpar och städat till i kökslådor och skåpar för att få in de nya sakerna. 2 nya och dessutom grymt snygga prylar på köksbänken känns riktigt kul! 

Har haft besök av Marie & Ali också idag, en GOD kopp kaffe och fika med lite surr. Kanske hinner vi ses igen innan de åker tillbaka till Sthlm....nu ska vi lata vidare i varsin soffa & Melody i sin nya saccosäck. Sen lär vi väl fortsätta äta godsaker....fast magen igår kändes som en enorm ballong! Konstigt att man ens är hungrig idag kan man tycka. 


Kommentarer
Postat av: Pernilla

Vi har haft mysiga dagar nu kring jul och det verkar ni också ha haft :)

2013-12-27 @ 14:18:14
URL: http://mammatilltvillingar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0