Kanis

-12* idag, vi hade som plan att fara till Kanis igen på fm och så fick det bli. Lite mer än 1 timmes åkning i pulkbacken och sen åt vi lunch där innan vi åkte hem. Men idag grillade vi inte ute utan gick in i restaurangen och beställde. Skönt att gå in och äta då det var lite kyligare ute. Men det får gärna hålla sig på minusgrader, det klagar vi inte på. Snön vill jag ska ligga kvar och mer får det gärna komma :) 

Storstädat huset och bäddat rent i sängarna har vi gjort i em. Alla 3 har städat, Melody tycker det är jättekul att ha en egen trasa och städa helt själv. Så nu skiner verkligen huset till julafton som ska hållas hos oss. Bara fortsätta njuta av julledigheten och allt gott som hör till :) 

Melody tyckte det var intressant att titta ut genom fönstret på de som åkte upp i liften. "-Jag vill åka dääl" -Du får göra det nästa år, då du är liite större. -"Nej, inte nästa ål, nu på en gången" Haha ja vi ser väl hur det ska gå när den dagen kommer.  Hon blir nog arg i pulkbacken då hennes stjärtlapp inte lyssnar på henne och åker på fel sätt. 😃 Men tur nog blir det många skratt också!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0