Kåbdalis

Hela familjen myser i Kåbdalis i stuga! Superfin och fräsch med bastu, 3 sovrum (men vi nyttjar bara ett, haha) och framförallt en kyl fylld med en massa gott! Som vi njuter! Melody är på strålande humör och lillebror sover mest hela tiden. Vi försöker rent hålla han vaken stundtals för att han inte ska sova hela tiden! Man glömmer hur mycket de kan sova. 

Melody var helt till sig då vi kom hit, "Titta mamma, titta pappa, ett sovrum till er och här är ett till mig!" "Titta! Se, det finns ett bord med stolar & titta en tv också!" Haha taggad tjej i stugan som även har full koll i fönstret vart pistmaskinen håller hus. 
Bastat har vi gjort och Melody höll aldrig på att vilja komma ut. Mysigt med Festis och så var det ju så varmt och skönt. 
Första natten här skulle vi lägga henne i rummet bredvid vårat, hon är van att alltid somna själv i sitt rum hemma och har alltid sovit bäst själv. Men nu blev hon ledsen och vi förklarade att hon behövde sova så hon skulle orka med nästa dag osv. Efter vi försökt förklara säger hon "Men jag törs inte sova här!" Men sötklimp! Spännande med nytt ställe ❤️ Fick somna i vår säng och där har vi kramats alla 3 hela natten :) så sällan hon sover med oss så man kan inte annat än tycka det är otroligt mysigt :) Lillebror sov i vagnen. 

Var in på restaurangen ikväll och åt middag. Melody hade med sig sin docka och helt plötsligt blev den tydligen hungrig och "ammades" vid bordet i väntan på maten. Vi fick hålla oss för skratt! Söta lilla böna! Haha. 

Nä nu lite mer gotta i magen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0