Pizza Hut och annat roligt

Ja vi har hunnit med att shoppa i veckan/helgen till Johan som behövde kläder till jobbet. Och det kan jag lova att vi gjorde också, han shoppade som aldrig förr och blev såå fin i de nya kläderna. Skönt också för mitt shoppingabstinens...det avtog en aning då han spenderade lite pengar i olika butiker! :) 
Anars har vi haft en myig helg, ätit gott och umgåtts. 

Idag söndag var det Maries födelsedag! Så vi möttes upp i gamla stan...strosade och satte oss på ett fik som mellanmål. Det behövdes, sedan gick vi genom stureplan och in till city där vi luktade på typ alla Åhlens parfymer tills vi nästan blev illamående och yra, Johan var trött i benen efter att ha följt oss hela dagen. Så vi satte oss på tunnelbanan till Marie och Patriks lägenhet. Där blev det pizza middag med dom 2 och en till kompis till dom. Följde upp en stund i lägenheten och surrade medan killarna spelade tv-spel. 
Kollade in parfymer på parfym.se och såå mycket billigare att beställa, tur vi inte köpte någon på stan! Så vi ska ta oss en luktvända till och bestämma oss för vilken/vilka vi ska beställa och skicka efter! 
 
Marie...vi har även hunnit med en middag i veckan på en kinarestaurang! Oj vad jag gillar att bo nära henne nu!


The one and only! :)





Hittade en mysig godisbutik, massa roliga sorters godis och söta påsar


Sist men inte mist..Pizza Hut!! Sååå goda!!


Nu blir det en lugn kväll och imorgon väntar skolan som jag verkligen ser fram emot! Sandra har även kommit till Sthlm nu så vi ska ta och ses någon kväll! Så kul! Och på Onsdag blir det dansträning...spännande Svejs

Kommentarer
Postat av: Emma

åååh så gott med pizzahut! :)

2009-09-03 @ 13:35:32
URL: http://emmanh.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0