Blommar här hemma

Jag trodde inte jag hade gröna fingar alls, men det har faktiskt visat sig att de finns långt där inne om jag bara ger mig den på att ta fram dom! :)
Köpte ju en liten ros på Ica här och ställde i fönstret i vardagsrummet...och den har skjutit iväg så det bara sjunger om det! haha så kul..så jag hoppas den fortsätter blomma vidare och att den växer sig större och större.

Sedan fick jag en bukett blommor av Johan här om dagen...bara för att! Han är den snällaste! Och även dom blommar för fullt! Så nu har jag vant mig med blommor runt omkring mig så jag kommer inte kunna vara utan! Kul att ha något att pyssla om och byta vatten :)

Idag hade jag 1:a kunden på salongen i ansiktsbehandling i 2 h! Nervös som bara den var jag, men det gick jättebra! Skönt! :)
Imorgon och på fredag har vi manikyr på schemat....fredagen bjuder även på ett prov! Får bara hoppas...att det går vägen :) Så nu ska jag dra mig från datan och plugga lite!  :) Svejs

Blomster!



Lördagen

Det var en härlig lördag jag hade igår...den vill jag uppleva igen! :)
Jag och Johan vaknade pigga och glada, käkade lite lätt frukost och sedan tog vi en promenad ut på kungsholmen och handlade hem lite saker jag behövde för att fixa lekarna till syrrans 30-års fest! Kul!
På väg hem stannade vi vid en grill och köpte varsin enkel hamburgare så vi klarade oss ett tag till :)
Hem med grejerna och sedan tunnelbanan till stan där vi strosade och hittade 2 tröjor till Johan. Tur för mig att han hjälpte mig dämpa mitt shoppingbehov genom att handla ist för mig...

Sedan var det dags för en tur med tuben igen...mot Globen! Där var vi i god tid så vi han gå en sväng och kolla i det shoppingcentrat också....satte oss på ett fik och myste med en kaffe och gobit.
Men tiden sprang iväg och det var dags för hockeymatch på hovet...Djurgården-Modo! Det var en hel del folk där kan jag lova...och livat var det också. Det är det jag gillar, stämmingen med allt jubel får en att bli hur intresserad som helst! haha
Foppa spelade ju också! Och det klagar man inte på. Det var verkligen en upplevelse att se han tysta djurgårdsklacken, då han avgjorde matchen som slutade 2-1 til modo! :)
Glada åkte vi hem igen och käkade taco ännu en dag! Typiskt oss, när vi väl börjar kan vi inte sluta! :) Det är ju så gott!

Myste här hemma hela kvällen, Marie kom förbi och hjälpte mig med lekar till systers fest! Johan blandade oss varsin gin & tonic, man blir ju så kreativ då! :) Och lite godis på det, kunde inte bli bättre! :) Så nu är det bara att se fram emot festen till helgen på lördag!!

Som sagt några på  läktaren...8090 vill jag minnas att dom sa.




GT och godis = bra kreativitet!


Fredag!

Idag har man haft en bra dag i skolan....började dagen med att ge ansiktsbehandling på en tjej i klassen i ca 1 1/2 - 2 timmar. Sedan var det lunch och tillbaka till klassrummet och en ansiktsbehandling! Härligt avslut på denna vecka :)
Nu har jag kommit hem och duschat, väntar på att Johan ska komma hem med mat så ska vi laga taco! Sedan kommer Marie och Patrik hit och ska se lite film med oss ikväll...umgås iaf så får vi se vad vi hittar på! Kul! Och tur för mig att inte Marie åkte till älvsbyn som hon hade funderat på att göra!

Imorgon blir det mysdag för mig och Johan...sovmorgon och sedan en sväng på stan som avslutas med en hockeymatch på hovet, Djurgården-Modo. Foppa skulle ju spela också!! Inte dumt! Fullsatt är det också å det kommer väl att vara si så där en 8000 eller nåt på läktaren! Kul.
Blir väl en middag på det sen också!


Lite bättre bild på nyfrillan! :)


Lugg!

Fråga på mitt inlägg:
Det blev ju jätte bra med håret! hur gjorde du? och vad använde du?

Alltid roligt att ge råd! :)
Jag köpte en blekning..."Ljusblond" av märket "Poly Palette"...smörjde in färgen bena för bena..bara utväxten! Lät verka längre än rekomenderat...sköljde ut och bra blev det! Gillade att det inte blev superblonderat som det har en tendens att bli då man gör det hemma utan slingor...nu ser det mer ut som blont och det känns bättre! :)

Oj jag känner verkligen att jag inte hinner med bloggen nästan! haha men men....skolan går bra än...hade prov igår och det gick jättebra, foten ben bl.a.
Imorgon väntar veckans 2:a prov, musklerna i ansiktet, på latin så klart, och fördelar med olika massagegrepp. Hoppas på lika bra resultat på det också! :)

Visar en bild på mig med nya frisyren...lugg! Klippt själv! haha fick ett ryck och ville göra något nytt...så här ser jag alltså ut om dagarna på skolan...alltid uppsatt hår. :)


Vaxning och blekning av utväxt

Ja idag har vi haft vaxning igen på skolan. Så nu finns det knappt något hår kvar på kroppen att träna på! haha Idag vaxade vi armarna...vi gör det på salongen på skolan så vi skulle lära oss det också. Det känns ganska konstigt faktiskt, jag är ju riktigt behårad på armarna i vanliga fall och nu är det helt bebislent! haha men skönt. Får se hur det blir när det växer ut sen :)
En skoldag som gick snabbt som vanligt har det varit, imorgon är det manikyr på schemat!

Efter skolan cyklade jag hem och sedan en promenad till Daglivs för att handla lite mat. Johans pappa kom förbi här så vi bjöd på middag. Medan Johan lagade maten :) blekte jag min utväxt. Blev riktigt nöjd faktiskt! Skönt att ha det gjort...man blir ju så snål nu när man är student så det fick bli en renovering a la mig själv av håret! :) haha

Nu sitter jag och ser lite tv och har läst lite i skolböckerna...alla muskler i ansitet som vi ska lära oss på latin :) svårt att komma ihåg alla.
 
Exempel på 7 av 22 av ansiktets muskler ( 25 om man räknar de i nacken också )  
Frontalis - muskel som drar upp pannan
Proserus nasi - "argrynkan" i pannan
Nasali - Muskel som rynkar näsan
Temporalis - tuggar muskel :)
Orbicularis oculi - muskel runt ögat
Levator palpebrae - ögonlockmuskel
Sternocleidomastoid - muskel som hjälper till att vrida huvudet

Så det tar ett tag innan de sitter klockrent :)

Utväxten borta :) Sweet!



Man får leta länge om man ska finna något hår på min arm nu :) Skönt! :)


What a night!

Roligste utgången på länge igår!
Dagen började med en kort sovmorgon och sedan bussen till Emelie där jag skulle träffa tjejerna för en mysig dag tillsammans. Och just ja...blev ju förföljd också! haha en kille som hade bestämt sig att han skulle ha mitt nummer när han satte sig vid mig i bussen....jag var envis och sa nej typ tusen ggr och visade ringen men han verkade inte bry sig! Sa att han spelade fotboll i superettan...haha skulle man bli impad då eller?! Inte jag...han hoppade av efter mig och började gå med mig mot Emelie så han skulle försöka få mitt nummer...jag sa att jag går själv nu och ringde till Emelie så hon kunde beskriva vägen...och han följde efter! Ända fram till porten då jag gick in och Emelie kom och mötte mig! Han ville inte ge sig...men tillslut insåg han nog att han var tvungen! haha så sjukt!! Vi skrattade ihjäl oss när vi kommit in i lägenheten!

En mysig dag fick vi. Det var bra väder så det fick bli en utflykt till Djurgården med båt där vi gick genom trädgården och hittade ett mysigt ställe att ha våran picnik under flera äppel och päronträd. Så mysigt. Vi hade lite gott av olika slag med oss att äta och dricka. Så vi satte och och började mumsa i oss av allt.
Efterrätten tog vi på ett annat ställe vid vattnet där båtarna körde förbi oss och vi satt och drack vin.
Sedan bar det av med bussen och tunnelbanan tillbaka till Emelie där vi fixade oss för middag och utgång. Stressig i slutet men det gick ok, vi kom fram till restaurangen där vi skulle äta och fick oss vårat bord i vinkällaren. Och kvällen till ära var det champagne till provsmakning med 25 olika sorters ostar med kex, brödskivor, marmelader och olivröra! Mums..men inte alla ostar var goda...Sandra hade ett eget sätt att förklara smaken också...men det ska jag inte gå in djupare på! haha

Sedan blev det en sväng på Lemon bar och ett vinglas innan vi tog taxi till Berns och dansade hela natten lång. Man var tvungen att stå på listan för att komma ner till nattklubben i källren men lilla jag gick fram till vakten och sa med en söt blick att jag nyss flyttat hit och undrade vad det var för särskillt där nere.. :) ?! Så då frågade han hur många vi var och hips vips hade vi varsin stämpel på armen och kunde komma in där nere också :) I Like!  Hur roligt som helst! Stannade till 03.00 då det var dags för stängning och tunnelbanan hem till Emelie och övernatta. Tur som var hann vi springa så vi kom med den hem och slapp vänta till nästa...snygga vi måste ha vart när vi älga oss fram med högklackat! haha 

Vaknade idag med lite huvudvärk hos vissa och alla var nog ganska slitna...så vi slappade tills vi blev hungriga nog för att orka gå och köpa pizza att ta hem, passade på att hyra film och köpa godis också. Så hem och äta och koka kaffe och lägga sig i soffan under täcket igen med godiset och se filmen. Mys!
Sen fick det bli bussen hem till Johan och nu ska jag plugga lite :)

Tack tjejer för en superdag/helg!   









                        











Nästan träffade ett äpple i trädet!

 
Skål för Sandra!








Efterrätt!


Bakis med godis och film! :)

Helg!!

Ja helg igen och dagarna bara springer iväg! Helt otroligt så fort tiden går, var ska detta året ta vägen?! Men jag kan ju då säga att jag tar vara på tiden iaf! haha Inte en stund utan att ha något att göra!

Igår fredag var Mia här hos mig och Johan och jag hade gjort lax, potatis, sås, sallad och ost oh kex! Det gillades! Sedan blev det Idol och skratta lite...sedan till kvällens höjdpunkt...så såg vi Twilight! Hade inte sett den...MEN så bra film! Jag är kär i den! Och jag kan lova att det blir att följa Mia på bio i nov när 2.an kommer ut!! Längtar!!
Men vi var inte less på film efter det...så vi kastade in Goal också...den har jag sett typ 3 ggr men den är så bra och Mia hade inte sett den, så det fick bli den och så grät vi lite som vanligt då jag ser den. Hennes Johan kom hit en stund så de kunde följas hem sen vid 01.30.

Nu har jag just satt i mig lite frukost och duschat...ska packa min sovaöver väska och bege mig till Emelie där jag ska träffas med Sandra och Malin också. En dag tillsammans och sedan en överaskning som vi gett till Sandra som har fyllt 25 som jag inte kan skriva här än :) Sedan ska vi alla sova hos Emelie efter en natt ute i dansens tecken :) Kul!! Svejs

Vaxning!

Oj vad jag är dålig på att uppdatera min blogg känner jag. Det är så mycket runt omkring mig med skola och kompisar! Och det är väl iof bra! :)

Kan ju börja med att säga att min helg var bra...Fredag slutade vi tidigt som vanlit på skolan och sedan blev det middag med Marie, Karin och Maria på Jensen´s...3 rättersmys vi fyra tillsammans. Vi hade tänkt att åka till grönan men det var så surt väder och spöregnade så det blev en middag istället. Och den klagar vi inte på.

Lördag sov jag ut och sedan åke jag för att möta upp Sandra och shoppa på Skärholmen. Det gick inte så bra först eftersom det brann i tunnelbanan och den var avstängd...men tillslut hittade jag en buss som gick till rätt ställe! En mysig dag tillsammans i olika butiker och en mellanmålsfika. Strosade med Emelie också ett tag innan hon skulle iväg på 30-års fest.
Sedan åkte vi hem till oss och åt middag och drack vin med ost och kex med Johan. Såg lite fotboll och skrattade åt några youtube klipp. haha det finns så många roliga. :)
Sedan sov Sandra här! Mysigt med övernattningsfrämmande.

Söndag steg vi upp och åkte in till stan jag och Sandra och shoppade hela dagen, Johan stannade hemma och såg lite sport. Hade klar middag när jag kom hem!
Sedan åkte vi till Marie och Patrik då hon bjöd på födelsedagsfika.


I veckan har vi haft vaxning på skolan!! Kul! Och jag kan lova att lektionerna var efterlängtade! Eftersom vi inte fått raka oss för vi ska öva på varandra så var jag nog inte ensam att längta :) haha
Det gjorde lite ont men det får man ta...några droppar blod kom det också från hårsäckarna och det kan det göra ibland. Men sååå skönt att slippa tänka på det nu i några veckor!
Så nu har jag köpt hem en vaxvärmare, vax och remsor så nu är det bara att höra av dig om du vill vaxas!
Imorgon är det prov...spännande!

Vaxvärmaren!


Klipper remsor av denna som jag använder att dra bort vaxet med! :)

RSS 2.0