Tisdag idag

Idag har man varit på jobbet och som jag trodde kommer man fort tillbaka och nu känns det som om man inte varit borta. I veckan blir det förberedning på jobbet inför inventeringen vi ska ha på torsdag kväll. Valborgs hade vi ändå inga planer att göra något spec så vi hjälper till med inventeringen istället. Så efter denna vecka ska det vara ordning och reda på butiken. Skönt!
Ikväll har jag inte gjort så mycket, surrat lite i telefonen och nu ska jag lägga mig och sova efter mitt goda kvällsmål. Och imorgon kommer Johan hem! Längtar.

Älskar denna!
Smakar verkligen vanilj! Hur god som helst och krämig. Prova ni som inte smakat den :) / God natt

Brännan

Ja inte kan mna säga att brännan blev jämn uppe i fjällen :) haha inte snyggt, kan ju lova att dom v-ringade tröjorna får ligga i garderoben ett tag.
Johan hade ett föslag åt Lars att han skulle införa att man skulle måsta jobba i linne på butiken. Får hoppas att Lars glömt det till imorgon :) haha inte kul.

=) ! osminkade sanningen...ögonbrynen är lite blekta också....


Nu har jag skjutsat Johan till flyget! Inte kul, men jag har ju min dans imorgon och ett möte på tisdag så jag har fullt upp tills han kommer hem igen, så tiden kommer nog att gå fort iaf. 
Ikväll ska jag se Wipeout, har faktiskt aldrig sett det. Känns skönt med en tv-kväll under filten i sovrummet. Oj vad jag kommer att ha energi på jobbet imorgon efter alla dessa lediga dagar då jag bara fått njuta. Vad gör man utan familjen?! Svejs.

Fjällen!!

Oj vilken vecka ja har haft! Helt otrolig och jätterolig. Vi har verkligen haft det super. Ingen heldag med sol men vi kan inte klaga på vädret heller. sole har tittat fram iaf varje dag och det är ju inte dåligt. Första dagarna växlade vädret mellan molnigt till sol till snö osv. Mitt när man låg och solade kande man något kallt som föll mot ansiktet och då snöade det helt plötsligt. Men inte länge till kom solen fram igen.
Härligast är det ju uppe på fjällen om vädret är bra. Där man skottar ner sig i en snögrotta och solar.
Dagarna började ca 07.00 på mornarna då barnen vaknade. Upp och äta frukost klä sig, packa väskorna och stoppa allt i pulkorna för att dra ut med skotrarna. Så när klockan närmade sig sig 22.00 var man ganska trött. :) INte van det tempot. Men svårt var det inte att stiga upp på morgonen ändå. Något roligt väntade ju.

Nu har jag kommit hem till umeå igen. Och just nu känns det väldigt tyst runt omkring mig. Faktiskt inte så kul. Bara vetskapen om att man inte kan träffa dem på ett tag kan vara lite surt ibland. Men nu är det ju inte länge kvar så ska vi ju till utlandet och då hinner vi träffas igen. Samt att torsdagen innan flyget går är röd så vi hinner lite mer än "bara" utlandsresan :)

Lite bilder från veckan i Vuoggatjålme.

Morgon mys i sängen. Var ju inte konstigt att jag var lättväckt. :)


De 2 stora barnen. Ville vara lite ifred för de små så de klättrade upp i min slaf och lekte.


Mina bröder


Tvärt kom snön, och inte lite heller.




Barnen fick sig en riktig snögrotta med gång in och ett rum där de kunde stå upp.




Denna bild får en att längta tillbaka :)




En snögrotta varje dag fick dom skotta. Blev lite varmt i solväggen.


Cool med brillor. :)


Plättar till barnen.




Nu ska jag gå och se robinsson på tv! Och mysa i soffan. Svejs

Vouggatjålme!

Johan åkte på att jobba nästa vecka då vi hade planerat att följa med mina 2 bröder och familjer till fjällen och köra skoter och förhoppningsvis njuta av fint väder. Och jag vill inte köra dit själv från umeå, så långt också då man är osäker på att hitta. Så jag bestämde mig för att ta ledigt några extra dagar och ta bussen till piteå på fredag och ha mamma till att skjutsa mig till älvsbyn. Där kan jag övernatta hos bror och åka upp med dom på lördagmorgon. KUL!
Dom har bokat en stuga i 1 vecka så vädret avgör hur länge vi ska stanna.
Så det blir skoteråkning för mig i vinter ändå!! Jag får tränga ner mig i någon pulka eller sitta på skotern deras :) 

Så igår passade jag på att baka lite gofika. Det är ett måste om man ska vara ute.
Det fick bli kanelbullar och hastbullar med kardemumma och pärlsocker på. Provsmakade till ett glas mjölk innan jag la mig igår, och dom blev mumsigt goda!!
Så nu har jag bara 2 dagar i jobbet och sedan bär det av. :)

Nu ska jag lägga mig vd tv:n. Svejs...

Nya assistenten. Inte kramp i armarna längre då jag bakar bullar! :)



Då var påsken över

Jag har inte haft tid med bloggen nu på länge känner jag! Påsken var härlig med några dagar sol! Vi åkte som sagt upp på torsdagkväll till kåbban och fick oss en kvällsmacka innan puben för att träffa alla. Så där blev det att sitta och surra. Johans kusin Madde som jag var med till London var där med en tjejkompis och några killar. Så det var ett väldigt trevligt sällskap för oss. :)
Så om dagarna har vi inte gjort så mycket mer än tagit någon promenad och ätit gott. Härligt.
Fredagen bjöd Annelie på påskbord! Och det är grymt kan jag lova. Efterrätten bestod av creme brulee! Mums vad gott. Sedan gav vi oss till vännerna och partajade lite. Och avslutade med dans inne på puben med svärmor och hennes vän! Hur roligt som helst hade vi och stängde stället. :)
Så nästa dag blev ganska lik, midddag på taco och sedan till ´nästa husvagn och hade lika trevligt en kväll till :)

Söndag åkte vi hem efter att ha ätit blodpalt i husvagnen. Åkte och hälsade på syrran. Bjudna på kaffe och hastbullar. Och så hade jag rint till pappa så han kom och hälsade på där när vi också var där. Man vill ju hinna träffa såm många och dagarna är alldeles för få varje gång man kommer hem.
Så på kvällen åkte vi till mamma och Janne för att övernatta. Då var jag så hungri när vi kom dit så jag åt uåå deras gravade lax och hårdbröd innan läggdags! :) Det var när man satte sig still i bilen på väg mot roknäs man hade tid att känna att man ville ha något i magen. :)

Måndag vaknade jag av solen. Jippi! Ner för att duscha och klä mig. Sedan gick jag och mamma ut i solen där sedan Janne och Johan gjorde oss sällskap. Lite kaffe och fika och en filt på benen och gassande sol med garagedörrarna som lä för vinden! Oj vad skönt jag mådde.
Till lunch kom bror Peter med fam och hälsade på. Mamma bjöd på smörgåstårta och fika! Så det blev en god lunch det. Stannade och åt middag innan vi åkte iväg till Umeå igen. Sedan har det varit jobb varje dag och jag har planerat inför fjällen till veckan!!!

Perfekt husvagsplats, nu ser man halva "framsida" backe.


1:a parkett i solen! :)


Snygghunden Phoebe...




Creme bruleen var alla nyfikna på.




Hos mamma och Janne ute i finvädret.



 

Påsk!

Påsken är ju härlig, det är ju som mini jul. Man äter gott och njuter. Härligt. Hoppas bara på bra väder nu också.
Imorgon drar vi iväg till Kåbdalis till husvagnen och myser. Och där kommer vi inte att gå hungriga. Massa god mat brukar vi få. Där stannar vi till på sön då åker vi och hälsar på syrran med fam och sedan mot mamma och Janne och övernattar till måndag.
Och imorgon har vi öppet till kl 17.00 så lite kortare dag och det kommer inte vara så mörkt då vi drar iväg.

Lite bilder inför påsk! :)
Sedan kommer det inte bli så mycket uppdatering, det får bli när vi kommer hem igen! Svejs


  

Mallorca!!!


Nu har vi bestämmt oss för att åka iväg till utlandet 1 vecka i maj till Mallorca!! Hakade på bror Patrik med familj. Vi som ville åka med någon! Kommer bli så bra. 22 maj flyger vi alla! Oj så härligt med sol och bad.
Tyvärr fanns det inte plats på samma hotell men vi fick ett som står typ med bara en gata mellan så det gick ju bra.
Men nu ska jag iaf forsätta längta till påsken också, även det kommer bli härligt med husvagslivet. Oj vad det händer en massa roliga saker nu :) Ikväl har jag coh Johan varit och handlat en massa påskgodis! Mums vad gott.
Svejs

Snart påsk!!

Möbler

Idag söndag har jag och Johan följts att kolla ut vilka möbler vi ska ha i hallen. Hittade på em men det fanns ju naturligt vis inte hemma idag så vi får vänta tills efter påsk.
En jättefin spegel hitade vi som vi köpte men den var skadad så vi ska byta den imorgon. Tur dom har öppet till 19.00 då hinner vi det iaf.
Så då var vi tvugna att ställa våran byrå från hallen (som vi har nu som inte passar) på något annat ställe. Och i köket blev den verkligen jättefin! Lite mer ombonat och inte så kalt i köket längre. Helt perfekt med andra ord.
Så nu lägtar vi bara till efter påsk ( eller kanske mest jag ) då vi får våra nya i hallen!  Och till imorgon då vi får den nya spegeln.

Så blev det i köket nu!


Lördagen blev lugnt för våran del. Jag jobbade och vi sålde som galningar på butiken!
Sedan blev det en promenad till Teg och hälsa på Monica och Lars, där även Johan redan befann sig. Så där fick vi äta taco och marängswiss (om det stavas så) och äta Lars hemgjorda chokladsås till. Hur god som helst! , Se robinsson och bara surra och mysa på hela kvällen lång. Så vi var väl hemma runt 01.00 efter en trevlig kväll som alltid när vi har  varit med dom.  :)

Nu ska vi se film ha massor bra så det är bäst att börja så vi hinner med dom. Lite roligt med filmmaraton ibland och bra soffa ner sig. Passar perfekt på en mulen söndag.
Idag pratade jag med Sandra och hon hade pratat med tjejen med alla hästarna. Hon hade tydligen en häst som kanske skulle kunna passa mig. Så efter påsk ska jag och Sandra ta en sväng till stallet och jag ska nog få provrida och se hur det känns! Spännande och även en till rolig grej att se fram emot efter påsk! Svejs

Vårshopping

Kunde inte motstå dessa fina leggings när jag gick på stan under lunchen idag! Så härliga färger. Gillar att det kommer lite 80-tal till mode. Mycket är så färgglatt! Lagomt till våren också.





Dom här var ju bara så läckra :)


Sedan en liten bild på den utvalda outfiten jag ska ha imorgon fredag på jobbet :)
Vi har fått hem grå stentvättade jeansleggings på butiken idag, supersnygga. Och dom ska pryda mina ben imorgon till denna överdel.


Nya jeansleggingsarna. Finns inte skönare!


Nu ska jag gå och mysa med Johan som kommit hem ikväll! Skönt att ha han hemma igen. Svejs.

RSS 2.0