Gott nytt år!

Vilken otroligt rolig nyårsafton vi hade igår jag och Johan tillsammans med Lars, Monica, Petra och Andreas! Vi hade bestämt oss för att träffas vid lunch runt 12.00 så vi skulle kunna umgås hela dagen tillsammans och spela spel.
Så strax efter 12 kom vi till Lars och Monica, Marlon var också hemma då. Mormor slutade ca kl 16 så han fick vara med oss några timmar. Kul tyckte jag för då han vi ju leka lite . :)

Marlon fick se lite film.


Vi måste ju även vara dom enda som hade våran klädstil som vi hade igår! Otroligt vilken bra ide vi hade. Vi tog på oss myskläder och bara var oss själva! :) haha en annorlunda nyårsklädsel. Men vi behövde inte stressa med några frisyrer eller tänka att man var tvungen att köpa en ny finklänning som man aldrig mer eller knappt kommer att använda igen. Det var hur behagligt som helst. 

Men vi träffades 12 allihop och käkade lite pizza ihop till lunch. Sen blev det att surra lite och umgås med Marlon. Ja vi gjorde även lite cheescake som vi skulle ha till efterrätt. Marlon blev hämtad på eftermiddagen så vi satte och och spelade "Kampen mellan kvinna och man" rond2. Som jag och Johan hade med oss som tack för inbjudan. Tjejerna fick frågor om killsaker, killarna om tjejsaker. haha men vi förlorade tyvärr det spelet! Så vi åkte på att diska efter maten. :)  
När vi väl kände oss hungriga var klockan ganska mycket men inte gjorde det nåt.  Hade ju även ätit en sen lunch. Vi satte oss och åt kring 21 på kvällen :) Och Lars hade lagat en så otrolig middag! Den bestod av fyra rätter. Vi fick ju vara delaktiga i efterrätten iaf :)

Meny
Förrätt 1:
Pilgrimsmusslor, sparris med bacon
Förrätt 2: Hummersoppa
Varmrätt: Renfilé med hemgjort potatismos och kantarellsås
Efterrätt: Cheesecake med jordgubbar

Och hur gott låter inte det där?! Jag kan lova att vi var mätta! Lars är ju kocken själv! :)
Under middagen satt vi och funderade på vad som varit bra under det senaste året och alla hade något som de mindes bäst. :)

Fina servetter! :)


Laddat upp med lite bubbeldricka.


Hummersoppa med hummerkött i


Varmrätten


Efterrätt








Sedan blev det lite singstar i källaren en stund, hann inte mer för klockan började närma sig 00.00! Och vi fick ju inte missa tolvslaget. Sprang upp på balkongen och fick en underbar utsikt över stans alla fyrverkerier! Mycket fint. Kramades skålade med lite skumpa och önskade alla ett Gott Nytt År!
Vi gick ner på nedrevånigen igen och gjorde ett vad: Att detta skulle bli en tradition! :)

Mys i källaren med en eld.


På denna vägg hade vi tvspelet. Som en projektorduk ungefär.


Mys i källaren!


Men kvällen slutade inte där. Vi hade ju sagt att om vi skulle träffas klockan 12 på dagen skulle man vara mättad och kunna gå hem efter tolvslaget. Men inte det, vi hade helt enkelt för trevligt där! :)
Vi hade inte ätit efterrätt heller, vi satte oss vid 01.00 och mumsade i oss den goda efterrätten vi gjort. Fick mycket bra betyg! :) Efter det drog musiken i källaren igång. Och de som varit där vet vad det innebär :) Lite dans. Vi tjejer var så sugna på att spela "Pictionary". Men killarna gick inte att få upp från källaren så vi satte oss att spela själva. Men det var kul. Många roliga gissningar på vad man ritade under spelets gång. Ett exempel: Morotsvagga! haha har någon hört det ordet ens! Oj så kul. Men man vet inte, det hade kunna vara det :)



Monica in action med att rita. 
                         

Efter ett tag kom killarna upp i bara kortkalsonger och ville ha ner oss i källaren för att dans med dom. Men icket. Dom hade blivit lite varma där nere så dom hade helt enkelt tagit av sig kläderna och dansade! haha men det blir inte att lägga in några bilder på det! Nog för att jag har många roliga men det skulle väl kännas för taskigt! :) Men det var en rolig syn.
Så när klockan var 03.00 tyckte vi att det var dags att gå hem så jag fick gå ner i källaren och dra med mig Johan. Dom gjorde några försök att kasta in mig i deras dans men det gick inte så bra. haha Johan var klar ganska snabbt så då tackade vi för oss och gick hem.

Tack Lars och Monica för denna fantastiska nyårsafton! :) Svejs.


Kommentarer
Postat av: Mia

Hej vännen!



Förlåt att vi inte hört av oss men det har varit fullt upp i helgen! Känns ju tråkigt att vi varit så nära utan att kunna träffas. Vi är hemma i stockholm igen nu och det känns ganska skönt att få slappna av.



Ni är vamt välkomna om ni vill söder ut!



Sköt om dig!

KRAM

2009-01-06 @ 16:54:37
URL: http://mariaemb.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0