Jag har lite att göra ikväll

Den här dagen har varit lååång! Nu efter baket hade jag inget att göra så jag lekte lite med datorn. Ser hur jag ser ut i olika kändisfrisyrer! haha då har man lite att göra :)

http://kändisfrissan.veckorevyn.com/




Kommentarer
Postat av: fanny

Jo det går ju, men det är ju allt småpynt som är roligt då man far dit :) Vad härligt med kåbban och skidor, blir ni där påsk? vi har inga planer alls, har försökt få tag i en stuga kring fjällstrakterna men det är ganska fullbokat.. Förresten, dina after eight-muffins såg farligt goda ut!! :)

2009-01-26 @ 09:32:59
URL: http://fannyob.blogg.se/
Postat av: sara isaksson

Tjenna! haha okej, jo de var kul att testa! allt bra i umeå då? :)

2009-01-26 @ 21:51:23
Postat av: fanny

Okej, det lät ju inte dumt med vougga! Jo, grabbgänget har ju vart i kåbban några år i rad nu men jag tror Erik ville hitta på något annat i år:)Vi får väl se, fort hamnar vi där tillslut iaf.. Du vet det är ju inte så snabba puckar och bestämma saker hos öhlund! :D

2009-01-26 @ 22:05:50
URL: http://fannyob.blogg.se/
Postat av: anna-carin

haha alltså jag DÖR när jag ser detta, ditt ansiktsuttryck!? sjukt roligt. det var ju jättetrist att jag missade tjejkvällen, verkar som ni hade roligt;) du får hålla koll på min blogg och se vad jag har för mig om dagarna. jag såg förresten johans dubbelgångare på tunnelbanan häromdagen - asläskigt vad likt det var! hoppas allt är bra. kram!

2009-02-02 @ 22:34:07
URL: http://annacarinz.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0