Helgen!




Vilken helg att minnas. I fredags var vi på Buddy Holly med svärföräldrarna tillsammans med två par till som de följdes med. Trevlig fredagkväll med middag och vin på Göta Lejon innan musikalen började. Avslutade med något kallt för den som ville på hotellet och sedan sa vi hej då och tog tunnelbanan hem. Men nog hade man velat sova där och stiga upp och äta godfruskost! :) Men vi träffades igen nästa dag,

Lördag åkte vi med ilfart till kungsträdgården för att följas på museum, Halwynska palatset. Där hade en greve med sin grevinna bott under 1800-talet och hon hade bestämt sig för att deras hus "palats" på 2000 kvm som de bodde i skulle bli till ett museum i framtiden efter att de dött. Så grevinnan hade tagit kort på allt de ägde, allt! Och skrivit om det, pris osv så allt fanns bokfört och var upplagt för ett museum. Hon hade till och med skrivit hur hon ville att det skulle fungera. Så det var intressant. Palatset stod kvar fullt möblerat med allt man har i ett hushåll, kläder och sånt fanns även kvar i garderoberna.
Efter det gick vi och åt lunch på KB. Åkte sedan hem och vilade tills vi skulle ses igen för att följas på middag på Cefé Milano. Där fick det bli en färsk pasta med kyckling, färsk spenat, vitlök och mascarpone till varmrätt och sedan 3 sorters italiensk glass till efterrätt! Mums! Dit ska vi igen.
Vi var hemma vid 00-tiden och då startade vi 4 tvättmaskiner eftersom Johan glömt att boka in en ny tid sist vi hade tvätttid då han tvättade :) haha men detta gick det också. Men de fick självtorka här inne i lägenheten.

Söndag blev till en shoppingdag och Johan hittade sig massor med kläder!  
Jag fick mig en fin fuskpälskrage. Jättemysig och fin. Värmer lite mer än den förra som var rätt så tunn. Vi åt en sen lunch på Karlssons innan vi sa hejdå till alla och de skulle ta flyget tillbaka hem igen.

Imorgon väntar en ny vecka och jag ska göra MDA på kund och kommer vara i skolan mellan 09-12 imorgon! Hmm undra vad man ska göra efter det, plugga kanske :) Svejs


Kommentarer
Postat av: syrran

Men skärp dig jävla 08:a, du behöver väl it ngn krage, ni har ju inte ens kyla!!? ;)

puss puss, längtar sååå tills vi ses! om 40 dgr e de julafton, haha, sjukt men sant! :))

2009-11-16 @ 00:13:34
URL: http://mammamalinsvardag.blogg.se/
Postat av: sis

Men fetto, han heter inte Pumba o kommer aldrig heta de!!,:D just nu e förslagen Aslan, Milou, Zeke eller Diesel. men ja kan banne mig inte bestämma mig?! nu ska ja lägga mig o sova på saken, ska bara ta mej lite lunch i magen, kram kram!

2009-11-18 @ 11:43:25
Postat av: Maria

men jaaaaa, klart vi ska ha tjejkväll! Typiskt att det inte passade att hänga i helgen. Men det blir fler gånger!



Kraaaam!

2009-11-19 @ 09:43:59
URL: http://mariaemb.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0