Hemgjorda Delicatobollar

Hittade detta inlägget hos www.madeinjapan.nu var bara tvungen att visa er det. Låter gott. Särskillt att doppa dem i choklad.
Detta är ett måste att prova vid min nästa bakning!
Ingredienser
3 dl havregryn
100 gr rumsvarmt smör
0,7dl socker
1 tsk vaniljsocker
1 tsk kakao
1 msk grädde
Kokos
(smält choklad)
3 dl havregryn
100 gr rumsvarmt smör
0,7dl socker
1 tsk vaniljsocker
1 tsk kakao
1 msk grädde
Kokos
(smält choklad)
Gör så här
Mixa havregrynen till ett mjöl, jag gör det i vår mixer. Vispa sedan smör och socker med elvisp i ca 5 minuter. Tillsätt vaniljsocker och kakao under vispning. Häll i hälften av havremjölet, sedan drygt en msk flytande (ej vispad) grädde innan du har i resten av havremjölet. Låt smeten stå kall en stund innan du formar bollar i valfri storlek. Extra mumsigt är det att smälta mörk choklad och försiktigt doppa bollarna innan du rollar dom i kokos. Mums, mums, mums :'D
Mixa havregrynen till ett mjöl, jag gör det i vår mixer. Vispa sedan smör och socker med elvisp i ca 5 minuter. Tillsätt vaniljsocker och kakao under vispning. Häll i hälften av havremjölet, sedan drygt en msk flytande (ej vispad) grädde innan du har i resten av havremjölet. Låt smeten stå kall en stund innan du formar bollar i valfri storlek. Extra mumsigt är det att smälta mörk choklad och försiktigt doppa bollarna innan du rollar dom i kokos. Mums, mums, mums :'D
Kommentarer
Postat av: anna
go du är ♥
Postat av: Anna
åh de måste prövas:D
Trackback