På förlossningen för koll idag

Ja inte för att värkarna satt igång men jag har så sjukt ont i ena foten & den är supersvullen & svullnaden går inte ner över natten. Jag får tom halta då jag går med skor på...& bara höger foten....
Så jag ringde in till förlossningen & frågade & de tyckte vi skulle komma in på koll för att utesluta havandeskapsförgiftning & propp.
Efter en massa väntan & kontroller av barnmorska & doktor fick vi veta att lillan ligger & trycker på en ven i ljumsken & därav smärtan & svullnaden i foten. En förklaring till att svullnaden & smärtan bara är på ena foten/benet.

Men det var rätt bra att vi åkte in för barnmorskan frågade om hon skulle "känna lite" & reta lite. Men JA! Gör det du tyckte vi :)) Så hon sa att hon fick lätt in ett finger som det var nu!!! Så slet hon & drog lite där inne & det gjorde direkt ont i ländrygg & mage på mig då hon grejade. Så det var lite kul att höra att jag var lite öppen! haha
Så nu får vi se om det hjälpte något att reta till där inne.

Kommentarer
Postat av: Helena

åååhhh vad spännande!!

hahah ja Måns ville raka av sig sitt igår men då blev jag lite skrockfull så han fick inte ;) det åker av såfort hon entrat världen;)

2011-08-18 @ 20:18:12
URL: http://halajna.blogg.se/
Postat av: Annalena - mamma till Jack

Spännande! Hoppas det drar igång nu!



För att ge dig lite mer hopp så kan jag berätta att jag var till barnmorskan dagen innan Jack är född. För hinnsvepning ( typ samma som du fick göra idag ) Värkarna kom igång på eftermiddagen och tidigt morgonen efter är han född! :)

2011-08-18 @ 20:35:07
URL: http://lillisandal.blogg.se/
Postat av: Pernilla

Ajaj lätt inte skoj med foten men skönt att ni fick veta vad det beror på. Hoppas det snart sätter igång nu när barnmorskan varit där och retat lite. Spännande :)

2011-08-18 @ 20:40:32
URL: http://mammatilltvillingar.blogg.se/
Postat av: Mimmi

Jag fick en hinnsvepnig på fredagen och på söndagen var gossen till världen! :)

2011-08-18 @ 20:50:59
URL: http://Mummse.bloggplatsen.se
Postat av: 20 år och mamma till William

svar: Jaaa det e ju allt för William i alla fall! Härligt med en hinnsvepning, då e nog tjejen ute inom ett par dagar ska du se ;) Spännande spciellt att få en dotter vad underbart !!

2011-08-18 @ 21:37:05
URL: http://mittlivv.blogg.se/
Postat av: Saran - Mamma till Julian ♥

haha jaa, ut kommer dom ju alltid ^^ Det var faktiskt inte så farligt att bli igångsatt om du nu kommer bli det, kändes som att det på något sätt gick fortare :) När dom hade tagit hinnorna på mig så tog det bara typ 2 timmar så var jag öppen 6cm, och jag hade inte ens haft så superont :D Men sen stannade det ju av då, men det var ju för att han var så stor :P

2011-08-18 @ 22:36:57
URL: http://saharan.blogg.no
Postat av: Moster Malin

Kom igen nu bäbban, kom ut!! Längtar efter dig.. puss & kram från moster Malin :)

2011-08-18 @ 22:50:26
URL: http://mammamalinsvardag.blogg.se/
Postat av: Blue Velvet

Är du öppen fast vattnet inte gått, eller vad då?

2011-08-19 @ 00:39:13
URL: http://bluevelvet.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0