Tvättdag

Passar på att tvätta alla lillans kläder idag...(kläder, snutten, sängkläder & filt) Oparfymerat tvätt & sköljmedel. Nu har snart de sista kläderna torkat i tumlaren & jag har just sytt klart tyget till skötbordet som ska dölja "lagret" på nedersta hyllorna.

Nu håller vi snart på att ha boat klart & det börjar vara dags att packa BB-väskan. Men nog får hon hålla sig inne i magen juli ut iaf...då får Johan ledigt. :) Men nog är vi inställda på att gå tiden ut. Det är ju ändå ovanligt att föda tidigare som förtföderska...men men vi får väl se hur hon vill ha det :)

Kommentarer
Postat av: Helena

vi boar oxå här hemma, så mysigt! säger desamma..det är nog ingen stor chans att bebben tittar ut tidigare..men det är skönt att vara förbred:)

2011-07-18 @ 19:53:19
URL: http://halajna.blogg.se/
Postat av: Jenny

Han är en riktig charmör lillen:)



såg att du försöker få upp järnvärdet, min bm sa att jag skulle äta en kiwi efter maten gjorde tydligen att järnet togs upp:)

2011-07-18 @ 20:23:44
URL: http://jennylundberg.blogg.se/
Postat av: Ida - Gravid & Mamma till Vilda

Jo det känns faktiskt bra, men fortfarande rätt skrämmande. Jag både längtar och fruktar dagen då det väl sätter igång. Är väldigt blandade känslor. Men det känns som sagt bra att veta att jag har ett alternativ, att det inte bara finns en väg ut! Även om ett snitt inte direkt heller är nått man drömmer om :p Är ju liksom läskigt vad jag än väljer..

2011-07-18 @ 22:36:39
URL: http://elfvin.blogg.se/
Postat av: Elin - Blivande Mamma.

Ja det är klart!

Första barnbarnet, så det är ju speciellt =)

2011-07-19 @ 09:58:45
URL: http://elinpantsar.blogg.se/
Postat av: Hollys mamma- och Gravid med Nr2

så mysigt längtar också tills det ska börja inhandlas och packa bb väskan:)

2011-07-19 @ 19:56:06
URL: http://elliieoberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0