Glukosbelastning imorgon

Nu är klockan ca 20.00 & jag har ätit mitt sista mål för dagen. Nu får jag inget mer äta förrän efter belastningen imorgonbitti! Jag som är hungrig mest hela tiden ju!
Imorgonbitti ska jag vara där & dricka någon sockersörja & sedan vara kvar i 2 h för observation och kolla blodsockret före & efter, kanske fler ggr jag vet inte då jag aldrig gjort det förut.

Eftersom det finns diabetes nära i släkten görs dessa tester under denna tid i graviditeten för att kolla så jag inte har graviditetsdiabetes. Så jag hoppas jag inte har det :) Men skönt att de kollar upp det.

Någon annan som gjort glukosbelastning?

Kommentarer
Postat av: Helena

Jag har gjort det, jag drack massor kvällen innan för jag fasade för att inte få dricka på hela morgonen..såklart var jag mkt törstigare den morgonen oxå haha..även lite jobbigt att inte få äta frukost..en vana här. Drickan var inte alls så vidrig som folk säger, de blandade i lite citron juice i min.. jag tyckte nästan de var gott:) men de jobbiga var att dricka en viss mängd på en tid+ bara socker på morgonen..man blev lite snurrig. Jag hade en macka med mig som jag åt såfort allt var klart! Hoppas allt går bra imorrn!!

2011-05-22 @ 20:38:07
URL: http://halajna.blogg.se/
Postat av: Saran - Med en Julian i magen ♥

Jag skulle egentligen göra det, men eftersom blodsockret var så bra på blodprovet så slapp jag det :P

2011-05-22 @ 22:42:46
URL: http://saharan.blogg.no
Postat av: Saran - Med en Julian i magen ♥

hihi jaa, den här väntan ja! :D Tiden går så extremt sakta ju, snacka om att vara otålig ^^

2011-05-22 @ 23:16:13
URL: http://saharan.blogg.no
Postat av: Helena

hahaha ja och tur va väl det, godismonster som man är;)

2011-05-23 @ 07:45:19
URL: http://halajna.blogg.se/
Postat av: Sandra - Filip och Hugos mamma =)

Jag fick göra det med första graviditeten, och allt var bra! andra graviditeten skulle och vara tvungen att göra det igen. Men jag avstod! Det var knappt jag fixade det när jag väntade Filip så jag ville verkligen inte göra det när jag väntade Hugo. Och med tanke på att de var bra första graviditeten så borde det inte vara förrändrat =)

2011-05-27 @ 09:53:56
URL: http://filipsmammas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0