En helg i Umeå

Vi har bott in oss på hotell fre-lör och hälsat på några av våra Umeåvänner.

Fredag fick vi gomiddag hos Elin & Jesper där vi även fick snusa på lilla Gidde som blivit så stor :) Melody höll sig vaken hela kvällen eftersom hon fått sova en eftermiddagslur i bilen på väg ner. På hotellrummet var det svårt att få henne att somna. Hon tyckte det var väldigt konstigt att vi skulle se tv i samma rum som hon skulle somna själv i spjälsängen :) tillslut släckte vi ner och höll om henne i vår säng (vilket hon heller inte är van) men tillsist somnade hon!! Men kunde såklart inte sova mellan oss utan vaknade till 2 ggr under en timme. Då fick hon hoppa över i sin säng och sova vidare :) hon är alltid van att somna i sitt sovrum helt själv då vi är hemma och sova där hela natten.

Lördag var det tacomiddag på lektors. Vi var 10 st som åt och alla som var där ska komma på bröllopet så det var jättekul att ses igår och surra en massa för att ta igen det vi missat :)
Melody somnade på övervåningen vid kl 21 och sen kunde vi lyfta över henne till vagnen, gå till hotellet, åka hiss och gå in på rummet samt lyfta över henne sovandes till spjälsängen och där sov hon till morgon! Skönt!!
Igår kom jag t.o.m ihåg att fota! :)

Idag är det riktigt snöigt och vi ska köra hem igen. Har hunnit med att träffa några från mamma-pappa gruppen också innan vi började rulla.


Kommentarer
Postat av: Pernilla

Låter som ni haft det trevligt och mysigt.
Fina bilder också :)

2012-12-10 @ 13:34:06
URL: http://mammatilltvillingar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0