Tadaa!

Min överraskning till Johan då lillis somnat :) Vi brukar inte vara några storfirare av Alla ♥ dag men kul med lite extra vardagsmys, dock dagen efter alla hjärtans dag. :) Ett varmt bad med en massa gotta och tända ljus efter en god middag igår :) Bl.a Chokladdoppade jordgubbar & annanas, praliner, hjärtekaka och något att dricka...

Kommentarer
Postat av: Helena

Åh vad fint!!!

2012-02-16 @ 14:39:49
URL: http://halajna.blogg.se/
Postat av: Anonym

2012-02-16 @ 19:28:47
Postat av: Mamma Evelina

Men så sött! :)

2012-02-16 @ 19:29:03
URL: http://loon.blogg.se/
Postat av: Ida

Men vad gulligt gjort av dig! Vilken toppenbrud han har Johan! Jag kan möjligtvis lyckas få mig till att häla upp kaffe åt Robin, jag har så "fullt upp" tycker jag. Egentligen springer jag nog bara runt som en yr höna och plockar i allt och gör en massa dubbeljobb. Skulle man vara lite mer organiserad kanske man också skulle lyckas med en sån där fin sak :)



Alltså jag har aldrig haft nå problem med bihålorna. Har aldrig fattat vad folk har surrat om då dom har pratat om de, trodde bara dom typ var superduper täppta i näsan eller nå, haha. Men det är ju hemskt! Jag är ju fasen jättesjuk, typ sängliggandes! Och äckligt är det. Luktar apa.

Jag är dock osäker på om jag får ta rinexin.. Mamma tyckte sig komma ihåg att det var en medecin med lite hjärtpåvärkan, och om det är det så får jag inte ta den.. Skulle ju vara så typiskt

:/

2012-02-17 @ 00:24:20
URL: http://elfvin.blogg.se/
Postat av: Hanna - sjuksköterskestuderande

Mysigt! Vi brukar inte heller fira men nu fick jag faktiskt middag och då vi kom hem var det rosenblad och tända ljus och så fick jag helkroppsmassage :) supermysigt!!

2012-02-18 @ 08:18:22
URL: http://mittliviovik.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0