Hej 2012!

Nu har vi kommit hem igen. Jag kan tala för oss båda (läs alla 3) när jag säger att man blir alldeles varm i kroppen då man tänker tillbaka på dagen som varit idag!!
Vi har haft en fantastiskt mysig dag med våra vänner och både haft kul ute och inne. Sen gör det mycket att Melody var nöjd och somnade runt 21-21.30 och vi la henne på övervåningen för att sova. Babyvakten på nedrevåningen för att höra om hon skulle vakna och inte ett ljud från henne på resten av kvällen!
Kl.00.00 gick vi upp och ut på balkongen bredvid rummet och skålade allihop, det sköts raketer och fyrverkerier utanför och det small och dånade men våran lilla sessa bara sov och sov och sov.
Vi hade henne i sin pyjamas och när det blev dags att traska hem lindade vi in henne i 2 filtar i åkpåsen och prommade hem med vagnen medan folk fortfarande sköt upp raketer. Nu är vi hemma och har vi lyft över henne i vaggan och hon bara fortsätter sova. Underbara barn!! Vi hade inte vågat tro att hon skulle "sköta" sig så fint :)
Ett bildregn från kvällen!!
Förrätt: Hummersoppa, dekorerat med pilgrimsmusslor. (Lars hemgjorda soppa!)
Varmrätt: Potatisgratäng, hjort, sparris & svampsås.
Efterrätt som jag gjort! :) Har även gjort alla chokladdekoration själv på bakplåtspapper och låtit det stelna och sedan lagt på cheesecaken :)
Han få en bild på mig och Monica strax innan tolvslaget
Njöt av stans fina fyrverkerier från deras balkong på övervåningen!

Kommentarer
Postat av: Mamma Evelina

Gott nytt år till er :)

2012-01-01 @ 09:53:15
URL: http://loon.blogg.se/
Postat av: Anonym

Låter som ni hade en trevlig kväll och fina bilder också :)

2012-01-01 @ 11:54:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0