Pappa överraskar

Igår då Johan kom hem från jobbet hade han åkt på babyproffsen och handlat en gåstol till lillan. Inget jag visste om, enligt han var det det enklaste :) Va?! Att det skulle gå fortfare om han fick välja själv?! haha kanske det :) Vi blev såklart jätteglada här hemma över hans impulsköp.
Jag började med att fråga om han kollat att den var höj & sänkbar, leksakerna gick att ta bort så det blir ett bord osv. Han hade ingen aning :) men denna var det de tipsade om eftersom den även går att göra till en gunga. Sen låter den ju som en bil också och spelar olika melodier. Sv/vit tyckte han var könsneutralt så vi förhoppningsvis får användning av den fler gånger :)
Den gasar, man kan snurra på ratten och 3 olika knappar för melodier och den spelar flera olika/knapp. När hon ledsar på dessa kan man ju alltid koppla bort de så det blir ett bord och lägga dit andra leksaker. Även här kommer sugpropp-leksaken väl till pass om man inte vill springa bakom och plocka upp de hon kastar ner :)
Vi testade den igår och hon tror sig att "stå/sitta" i den så länge och verkade tycka det var kul då vi gjorde den till en gunga med mattan under, lär nog dröja ett tag innan hon lär sig att ta sig fram med den....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0